Un inceput in Italia (3)
Raspunsuri - Pagina 15
mariaangeli_que spune:
mai fetelor eu vad ,toate mesajele amestecate ,s-au ametit.
Thalia,daca le cauti le gasesti cu cateva pagini mai inspate ,stai ca ma duc sa caut
mariaangeli_que spune:
ai dreptate au disparut ,cred ca trebuie sa intrebi pe moderatordaca esti curioasa,pa pa
raluca mihaela spune:
Ciao, mamici si burtici!
Noi suntem...noi pe site, desi l-am descoperit de ceva vreme, nu m-am conectat in ultimul timp.
Tesoruccio e puiul meu dulce pe care de-abia stept sa-l revad martea viitoare, mi-e tare dor de el...
Oricum, slava Domnului, pana acum totul a mers bine, nu ma pot vaita de o sarcina grea, dimpotriva, si daca adaug senzatiile minunate pe care mi le da bucatica asta mica (dar in crestere) de carnita, pot spune ca de cam patru luni suntem tare, tare fericiti, eu si sotul meu iubit.
Eu traiesc in Italia, in sud, Ostuni (BR), de doi ani, povestea mea si a lui Pie, sotul meu, v-o spun alta data, e o...telenovela splendida pe care o traim in continuare. Ne iubim si am invatat deja sa iubim si creatura scumpa pe care o port in pantec.
Sunt tare dornica sa va cunosc, sa ascult experientele voastre, mai ales cele din cadrul celor 9 luni de vis.
Va pup!
Michela si Tesoruccio
[url=http://www.babysfirstsite.com]www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/20986.birthdue.png" border="0">[/url]
mariaangeli_que spune:
Bine ai venit,Raluca ,sa-ti traiasca Tesorucio, sa stii ca Simona a nascut de putin timp ,Rodica e pe caleqa cea buna asa ca aveti ce povestii,eu sant cal batran cu copii mari 10 si 11 ani asa ca nu ma intreba de pappe si pannolini,in rest ma descurc,ma bucur pt. tine ca esti fericita si asteptam povestea ta,avand in vedere ca e cu happy end ,ne place si mai mult,
Baci e Abraci
rodika spune:
Angela ,ma mai incurajeaza vorbele tale ,caci sunt foarte zapacita,ma cam sperie gandul ca voi avea 2 copii mici.Pe de alta parte ,cum ai zis si tu ,cresc impreuna ,tot stateam acasa ,sa-l cresc pe Sebi ,asa ca merg cu amandoi odata si gata !Am inchis pravalia
Simona ,cum e?Ti-ai intrat in "ritm"?Am o vecina ,(bebele ei are 2 luni)si saraca nu poate face nimic ,sta numai cu el in brate ,abia adoarme leganat,atipeste cate o jumatate de ora si apoi o ia de la cap.Are colici micutul...
raluca mihaela spune:
Mariangeli_que, si tie numai bine, un pupic si complimente pt. copilasii frumosi (am vazut pozele).
In mesajul anterior am incercat sa anexez ticker-ul meu (care reprezinta perioada de gravidanta in care ma aflu), asa ati fi vazut deja in cate saptamani sunt si care este DPP-ul. N-a mers, nu stiu de ce, asa ca va zic eu: azi am facut 16 saptamani, DPP 16/04/05, deci suntem inca micuti, dar burtica incepe sa se vada...spre incantarea mea.
Incerc sa-l si simt pe bebé, dar deocamdata nu stiu daca nu cumva confund ghiorlaielile de stomac cu asa-zisul "zbor de fluturi" care ar insemna primele miscari. Oricum, papino (sotul meu) ii zice mereu lui Tesoruccio sa-l astepte, sa nu se miste pana cand nu vine el acasa. Si poate asa va fi. Intre timp noi stam cuminti acasica si numaram zilele pana la intoarcerea lui Pie; e in misiune in Albania, e deja afara de mai bine de 2 luni, si zilele nu mai par sa treaca...Stiu ca asa e viata de militar (e ofiter in Marina Militara Italiana, trupele speciale ale Marinei - marines italiani), dar de fiecare data cand pleaca e la fel de greu, nu reusim sa ne obisnuim niciodata.
De data asta insa, stiind ca ne lasa...in doi acasa ii e si mai greu, a pierdut 2 ecografii si o va pierde si pe cea de marti, e deja disperat...ameninta sa dezerteze :-)
Va pup fetele si ma duc la culcare! Pe curand!
Michela e Tesoruccio
raluca mihaela spune:
Uitam, voi unde locuiti, in Italia? E vreuna din sud, Puglia mai precis?
Baci
Michela e Tesoruccio
Simona_B spune:
Dragele mele, sa stiti ca eu tot cu voi votez. Mai rar, dar votez!
Sarah e nezdravana rau. Nu e nici cea mai rea, dar nici cuminte. Are ea cateva ore sera de nu ne lasa in pace deloc, asa, de pe la 8, uneori doar de pe la 10 pana pe la 1, 2 noaptea. In rest suntem boieri. Si ziua mai miorlaie, dar nu a disperare... cum face noaptea Azi noapte a apucat-o pe la 10 si la 1 dormea bine
Mai, am fost la vizita de o luna la pediatru. Are acnee din cauza hormonilor mei tropaitori. Noi am crezut ca o fi ceva pojarel si ca sa fim siguri ca nu se intampla Doamne fereste ceva, nu am scos-o afara zilele alea si nu-i facuram nici baita. Domnu' pediatru mi-olua de-o aripa, mi-o aseza in fund, o puse sa se apese pe picioruse de ma repezii care el ca un uliu. Mi-a zis sa nu ma sperii ca nu mi-o rupe dar io stateam tot cu ochii ca pe butelie ca mie omu' mi se pare cam talamb. Ii surd si uita de la mana pan' la gura. Repeta aiurea cate o idee... in concluzie io nu am incredere in el si punct.
Fata mea are 5 kg aproape si 1 luna de zile si mi-a prescris neshte vitamine care sa i le dau 90 de zile (cel mai mult a scazut la 3.944 gr si ia bine in greutate). Fara sa ma plang eu ca n-am lapte (in conditiile astea, ca si legea sustine alaptarea la san) el mi-a spus ca daca masa de seara nu e suficienta, sa vin sa imi dea formula, asta daca plange seara... ori stiti ca toti pruncii plang seara si nu musai de foame. A mea ar sta la tzatza si 6 ore si ar manca in continuu (lucru probat de mine). Dupa o experienta de genul asta a tasnit din ea ca din fantana arteziana si noi, tremurand in doi ca varga, ne-am prezentat la urgenta...
Vin io cu o rugaminte si va intreb: considerati normal sa-i dea vitamine la un copil asa marisor? E normal ca la o luna sa o lase sa e srijine pe piciruse si sa o aseze in fund? (acuma, nu ca mi-ar fi vatamat-o in vreun fel, sa-l fereasca Sfantu'). Voi, mamici de pici, le-ati dat vitamine asa de mici? Nu stiu sigur cum se numesc: atricol, dotricoldotricob, ca nenea asta nu scrie citet si nu are calculator... si numele i l-a gresit desi il avea scris sub nas.
Is manioasa foc acu', da' imi trece si oi reveni la sentimente mai bune :)
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by cici
Stiu doar ca se face un fel de suc din sirop de artar, piper rosu ,apa plata si ..?
cici
dupa lungi cautari am gasit acest sirop de artar, la plafar (erboresteria) ... pe eticheta nu am gasit nici o reteta... in schimb pot sa-ti spun ca este importat din Canada (tara artarului)... poate fetele din Canada stiu mai multe despre acest sirop....
p.s.
in Italia costa 14,50 €/500 ml.
www.romania-italia.net