La France (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, noi avem baietel!!!! Exact cum am simtit eu mereu. Ma bucur ca este bine, desi s-a chinuit dr o jumatate de ora sa vada toate organele, caci se misca ca un nebunatic...La inceput dormea, era cu capul in jos, si nu vedea asa bine, dupa care mi-a facut in interior si a revenit la exterior, i-a dat doua-trei palmute sa se trezeasca, s-a trezit si nu a vrut deloc sa o lasa, cum gasea un organ, cum ii facea in ciuda si nu o lasa sa-l masoare, sa-l vada. A zis ca e tare imposibil cu el. Si o apucasera transpiratiile cat a alergat cu ala pe burta si a ais ca mai bine mai imi da luna viitoare inca o ecografie ca nu mai poate, degeaba se chinuie cu el, ca nu vrea si gata. A zis ca este ca, copiii care nu vor sa stea sa fie pozati. Si tot timpul ducea manutele la fata, se juca...
Sunt in al noualea cer de fericire, imi pare rau ca nu pot imparti cu toti prietenii asceasta fericire, caci asa vor ei...Asta e!

Va pup!

oana si bebitza din burtica (20 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Oana, felicitari pentru baietel, sa va traiasca si sa va bucurati de el. Vezi, ti-am zis eu, ca intuitia nu minte niciodata? V-ati gandit deja la un nume?

Otilia, deci se pare ca nu prea merge pe-acolo treaba cu assmat. Aici cred ca ar merge, ca stiu ca e nebunie mare ca nu prea gasesti dispo. Eu nici macar nu am cautat pt bebe meu, pt ca vreau sa ma ocup eu de el in primul an de viata, dupa aia vom mai vedea. Dar o prietena de-a mea spunea ca aici cam stai la coada ca sa gasesti o assmat libera. Prin zona astia le prefera creselor si gradinitelor. Oricum macar ai aceasta posibilitate cu muzica, ce nu e deloc de neglijat. Iti urez bafta in ceea ce vei inreprinde in continuare si o Adelita ascultatoare si cuminte la spectacole

Si mie imi pare rau ca nu am apucat sa-i zic drum bun Aureliei. Sper sa nu aibe probleme pe drum. Nu cred in vise, deci nu cred sa aibe vreun efect negativ asta.

Noi nu mai putem de cald aici si desi s-a straduit sa ploua, a fost mai mare galagia decat amaratele de picaturi de ploaie.
Va pupic si va doresc o saptamana plina de veselie

27 saptamani

Mergi la inceput

Merci, Dama! Am avut buna intuitia, intr-adevar legat de sexul bebeului. Ne-am gandit la unele nume, dar nu zic nimic pana nu e sigur, ca eu sunt schimbatoare tare cand este vorba de decizii asa mari.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Seara buna, fetele!

Felicitari Oana! Super!!!! Cred ca George este in al noualea cer!

Vacanta noastra a luat sfarsit astazi! Si mie imi pare rau ca nu ne-am putut intalnii. Pe coasta noi nu am stat decat 10 zile dupa care am schimbat de altitudine. A fost super!!!

Pt. Aurelia, sper ca visul tau sa fie doar o imagine gandurilor tale de noua soferita, daca ajungi sa citesti acest mesaj, inseamna ca esti bine, ati ajuns cu bine si va urez vacanta placuta in continoare!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Bravo, Oana, felicitari pentru baietel!!!
Acum nu-ti mai ramine decit de ales numele si costumase bleu!
Carucior ti-ai luat? Dar mobila pentru bebe? Cadita?
Ce-as mai vrea si eu inca un bebe, sa-i prepar venirea pe lume cum se cuvine, acum stiu mult mai bine ce-mi trebuie, prima oara habar n-aveam...

Dama, am auzit si eu ca in alte parti e cerere mare de assmat, mai ales in orasele mari sau pe Coasta de Azur, unde si preturile sunt piperate (ating maximum admis, adica 30€ net pe zi). Din pacate eu locuiesc intr-un fund de campagne in nesuferita asta de Bretagne de care incep sa ma satur, nu de alta dar nu reusesc sa-mi gasesc si eu un rost. Ne tot chinuim de doi ani de cind suntem aici si e tare greu (ma refer la lucru + bani) iar oamenii de aici ii cam resping pe straini, si chiar si pe francezii care vin din alte regiuni! La Paris era mult mai simplu sa cistig bani, dar na, am vrut sa respir aer curat si sa am oceanul aproape. Acum sunt servita!

Gata, ma duc sa vad ce fac românii nostri la gimnastica, iau sau nu iau aurul!

Va

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Merci, delphinasule si Otilia! Intr-adevar, George este in al noualea cer, chiar daca innainte sa plecam la eco a zis ca simte (prima oara cand zicea) ca e fata. Dar la surorile mele le-a zis ca prefera sa fie baiat, mai incolo fata, si baiatul mai mare care sa aiba grija de sora lui. Oricum, eu am emotii si acum...parca acum 5 minute l-am vazut si am aflat.

Otilia, am luat comoda pentru bebe, de fapt mi-a adus-o George de la cineva, dar este aproape noua. Carucior, patut...luam innainte ca nu avem loc sa le tinem aici. Cautam sa ne mutam, oricum. Dar hainute, paturici...se aduna.
Te cred sa vrei un bebe din nou, si si de ce, si stiti si voi ce sentimente sunt. Legat de assmat aici, in tr-adevar se castiga foarte bine, eu la negru (nu permanent, dar cand e..) cer 8 euro /ora si daca sunt 2-3 ore imi convine.

Delphinasule, cum ati petrecut? Sper sa mai treceti pe aici vara viitoare, ne vedem cu copilasi amandoua, de fapt toti patru.

Va pup! Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Oana, sa-ti traiasca baietelul! Si sa-i gasiti un nume frumos-frumos!ce bine ca ai aflat ce e bb...
Otilia, merci pentru oferta de baby-sitting, mai ales ca si eu visam sa ne mutam in Bretagne...da daca zici tu ca nu prea se gaseste de lucru, ma mai dezumflu...Bafta si multe sali pline in noua cariera, si mai ales bon courage pentru inceput...

Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici la toate.

Va citesc mereu, dar nu prea scriu. Sunt mai mult cu mamicile din sept-oct...

Oana, pentru tine scriu de fapt. Sa ai o sarcina usoara in continuare si sa fie sanatos cel mic Si eu m-am bucurat tare cand am aflat ca voi avea baiat (cu toate ca tati voia fata ).

Si eu am refacut eco morfologica, tot din cauza lui bebe care era "prost pozitionat", cum a spus zgripturoaica de ecografista (spun asta ca pe mine m-a speriat tare refacutul asta). Dar m-am linistit dupa ce am refacut-o (si privind si partea practica, am avut ocazia sa-l revad pe bebe ). Totul e OK si-l asteptam pe bebe oricand dupa 24 sept... ca intru in 37 de saptamani.

Cam atat.

Va pup.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Va multumesc, Elena si Lorena!

Si tie iti doresc sa fie sanatos bebe si voios!

Eu nu m-am speriat deloc, pentru ca ramasese sa vada doar buzele si ceva la torace, dar inima, totul erau in regula. La mine era cu capul in jos, era bine pozitionat, dar se misca incontinuu. Si gura o deschidea. Ducea manutele la fata incontinuu. O sa va pun o poza cu el unde l-a prins bine, si a facut-o in triplu exemplar, una lui tati i-a dat, una la dosar si una mai mare. Si eu m-am bucurat ca am ocazie sa il mai vad peste o luna.

Va pup!

Mergi la inceput

V-o pun doar pe aia unde se vede, ca in restul sunt doar parti ale corpului si nu se intelege nimic. Dar mi-a facut 22 poze.

Mergi la inceput