La France (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Fetelor, n-am disparut! Pe aici, cu prichindeii... Mi-au mincat sufletul! (asa zicea bunica mea, care era mama eroina de... 14 copii si si-a mai crescut si toti nepoteii, printre care ma numar si eu, pacat ca a murit cind aveam doar 4 ani)
Eu incerc sa profit de WE si sa ma odihnesc, ca ieri am fost moarta de oboseala, a venit Tom la 7 dimineata si eu de spaima ca n-o sa ma trezesc n-am putut sa dorm toata noaptea!
Pe la 10 trrrr, telefonul! PMI! Doamna "puericultrice" care a venit in vizita si pentru agrement cica: "Am primit hirtia cum ca aveti un baietel, pot sa trec intr-o jumatate de ora?" Sigur, cum sa nu!!! Ce puteam sa spun, ca-i sfirsit de saptamina si ca-s frinta de oboseala si casa mi-e toata intoarsa pe dos de la prichindei si ca nu luceste asa cum as fi vrut??? Nu!!! Sigur, va astept!!! Moment in care Tom a hotarit ca el vrea sa manince piine si sa-mi faca, in bonus, si o gramada de firimituri peste tot!!!
Buuu, vine ea, iar o cascada de intrebari, sta o ora si jumatate. Cum ma descurc, cum se simte Tom, cum a reactionat Adélie, daca-i geloasa... Nu, nu e geloasa deloc!!! Jucariile le da cu draga inima (niciodata nu au interesat-o prea tare, ea vrea "jucarii" adevarate, pentru cei mari: un telefon ADEVARAT (care sa fie in functiune, de preferinta), un calculator adevarat (conectat la Internet, daca se poate :), cutite adevarate etc...)
A vazut ea ca prichindeii se amuza bine si ce-mi zice: "asteptati sa vedeti, ca acum e doar la inceput, poate se schimba".
Ii zic ca as vrea sa cer un al doilea agrement (pentru al doilea loc) si ea zice ca NU, sa mai astept, sa nu o tulbur pe Adélie prea tare! Sa innebunesc cind am auzit-o!!! In toata povestea asta, tocmai Adélie, care e o minune de fetita, dulce foc si miniona, era problema cea mai mare!!! Asa ca cu un singur loc, nici ala in timp complet, nici o sansa sa-mi validez macar un trimestru pentru pensie! Trebuie cotizat pe o baza de minimum 200h de SMIC pe trimestru.

Mirunda, ma bucur ca te-ai simtit bine in vacanta!!! Chiar stateam cu frica, ma gindeam ca daca nu ti-ar fi placut ar fi fost din vina mea...

Chiar asa, Michaela ce mai face??? Unde a disparut asa?

Elena draga, ma bucuram si eu pentru tine, dar ai rabdare! Eu am ramas dupa vreo 10 luni, asa ca mai ai putin!

Aurelia, uite ca n-ati ramas fara moderator la subiect!
Am citit si eu povestea aia cu mireasa, ce nebunie!!! De domeniul fantasticului!!!

Va pe toate, fiti cumintele si... active (pe forum , sa stim si noi ce mai faceti)

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by Aurelia

Nu ne spui nimic de intilnirea cu Nicodim?
E baiat marfa? s-au nu? merita sa visez gindindu-ma la el?

hmmmm, aurelia, credeam ca daca il cunosti ii stii si preferintele sexuale :P

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Lasa mai chato! ce am eu cu preferintele lui sexuale?
Ca doar eu nu-l vreau de iubit !!!!!vroiam doar asa sa stiu cum arata ca "berbat" sa visez si io la el ....ca musca la miere......ce daca sint maritata !!!!!!
Avem toti dreptul sa visam .......!
Elena n-a fost sa fie acum astept data viitoare ........cit despre celelalte fete uite Oana sa stii ca n-am tinut minte cine mai este insarcinata .........si apoi si ele.... daca nu scriu si ele mai mult pe aici....sa ne mai intrebe ce si cum mai dadeam si noi cite "o mina" de ajutor la pregatirea nasterii........
de plecat plec mine nopate asa c ava mai calc si mine ......
Otilia da parca io i-mi aduc aminte ca al doilea copil i-ti dau voie cam la un an asa nu? s-au e din cauza Adelitei ,or conta-o astia si pe ea la numar......
Uite am si io nevoie pentru miercurile saptaminilor cind nu e scoala...........cum facem ? ti-l aduc eu in fiecare dimineata pe Luca?
A-ti vazut rominii la festivitatea de deschidere a jocurilor olimpice?
mamam ce infoiati erau.......l-am vazut si pe Iliescu pe acolo prin tribuna ,oare de unde o fi luat bani sarmanul sa se duca la Atena?
cred ca a facut ore suplimentare vara asta sa poata sa-si plateasca v

Aura&Luca,2 ani si 3luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542

Mergi la inceput

Frantuzelor scularea.......o noua zi "se leve"!
La multi ani Mariilor si Marianelor!!
Noi plecam la drum peste vreo 14 ore si am visat az nopate ca eram cu niste prietene intr-o masina si ca astea se bozgorodeau acolo una din ele conducea si am luat un viraj pe un pod in mare viteza iar masina a zburat in aer in viraj iar eu parca am iesit undeva deasupra si priveam masina cum se zdrobea de pamint......ceva de genul cum vedem in filme cu sufletul celor morti in accident ........oare o fi doar o atentionare ?!
Ma intreb pentru ca si inainte de celallat accident de masina pe care l-am avut in ro si in care ne-am rostogolit de trei ori cu masina ,in nopatea dinainte am visat la fel ceva de genul asta ,nu accident ,ci visasem ca venise sfirsitul lumii ca o furtuna imensa matura totul de pe fata pamintului si ca eu ma refugiasem intr-o biserica acolo m-am pus in genunchi si am inceput s a ma caesc ca a sosit "ora" sa plec la cer iar eu nu avusesem destul timp sa ma gindesc la Isus Hr ,sa ma ocup de fapte bune si sa cred in deajuns in dumnezeu!

Mergi la inceput

Ce-i cu visele astea, Aurico, pleci cu masina in RO??? (acum ca ti-ai luat carnet )
Sau cu avionul?...
Va urez drum bun si fara peripetii!!!
Sa ne mai scrii!!!

Eu am cam inceput sa... ma gindesc ca ar fi mai bine sa revin la ocupatia mea principala: cintatul!
Cred ca o sa incep in septembrie! Pina acum problema era Adélie ca era prea mica, dar sper ca acum, fiind mai mare (are 2 ani si o luna) sa putem sa o luam cu noi la concerte! Prefer sa cint o zi-doua pe saptamaina si sa cistig mai bine decit cu 2 agremente (pe care si asa nu le pot avea acum).
O sa fac "nounou" doar pentru Aurelia (miercurea) si Elena (hai cu bebe!!!), gata, am zis!

Va

PS: Merci Aurelia pentru urarea la Marioare, dar eu stiu ca se ureaza la Maria Mica (8 septembrie), nu la Maria Mare (astazi).
Ma serbez si eu pentru ca ma cheama si Miriam, care va sa zica MARIA.

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Draga Oti sa stii ca habar nu am eu d ecind se spune "la multi ani " la numele asta de Maria ,daca e sfinta Maria eu spun "la multi ani" si lasa ca o sa-ti mai spun o data si atunci...........
Cit despre cintat .........him! stii tu ce stii plus ca asta e vocatia ta!

Mergi la inceput

Aura draguta, sa-nteleg ca pleci cu autocaru' la Romanika???
Secretoaso, nimic nu vrei sa spui! Si cind te-ntorci?
Oricum, iti mai urez o data drum bun si cale batuta, sa va intoarceti cu bine!

Cit despre Sfânta Fecioara Maria, eu stiu ca azi e Adormirea Maicii Domnului (Sfânta Marie Mare) iar felicitarile pentru ziua numelui se fac pe 8 septembrie, adica cu ocazia Nasterii Maicii Domnului (Sfânta Marie Mica). Intelegi ce vreau sa spun...

Va , noapte buna!

Mergi la inceput

Plecam in masina mai Oti ,am uitat sa-ti spun .....uite tohma iesim pe usa ......
Au revoir la France ........
Bine te-am gasit Rominie.......ne vedem peste trei saptamini......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si eu nu am apucat sa ii urez drum bun... Sper ca visul ala sa nu fie semn, ci doar un vis.

Otilia, bine faci ca revi la meseria ta de baza, ca la asta nu iti mai interzice nimeni cate ore sa faci...Bafta!

Eu mai am cateva ore si am intalnirea mare cu bebe, si aflu ce este...Imi gasesc de lucru pe forum si prin casa ca sa treaca timpul mai repede.

Va pup!

oana si bebitza din burtica (20 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Oana, draguto, multa bafta si sa ne zici si noua repede ce este, ca murim de curiozitate!!! Eu iti doresc sa fie asa cum vrei tu!
Cit despre meseria mea de baza... vroiam eu sa scap, ca-mi ajunsese pina-n git, dar se pare ca nu-i usor!
Oricum as cistiga mult mai bine decit ca assmat, asta-i sigur!
Eu credeam ca-i cerere mare-mare de assmat, dar nu-i chiar asa, cel putin nu aici, toata lumea vrea sa faca economii si cauta numai assmat la timp partial, ceea ce nu este foarte interesant pentru mine, nu apuc nici macar sa-mi validez un trimestru pentru pensie, alors... laisse tomber!
Nici nu stiu cum de imi iesise din cap ideea asta (sa fiu intermittent du spectacle), sigur cu gindul la Adélie ca n-aveam cu cine s-o las, dar acum ca e fetita maaaare ne-am hotarit sa o luam cu noi, de abia se mai amuza si ea nitel! Tot ii place ei sa cinte si sa danseze!
Sa vedem daca n-o sa protesteze prea tare... ca acuma are caracter, nu gluma!

Mergi la inceput