ce filme ati mai vazut?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Alta porcarie de film este Sleepy Hollow cu Johnny Deep.

Film bun BLOW tot cu Jhonny Deep si Penelope Crus.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-

8 Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Sleepy Hollow e ff prost intr-adevar

Eu am vazut zilele trecute doua filme cu Tom Hanks:

1. The Ladykillers -- facut de fratii Coen ca si "O brother, where are thou?". Este acelasi stil, acelasi aer, muzica, atmosfera, dar nu e la fel de misto. Nu poti spune ca e chiar comedie, dar nici altceva nu prea e... Iar Tom Hanks, cred ca e prima oara cand mi se pare ca nu se potriveste in rol. E posibil ca aprecierea mea sa nu fie justa, filmul era o copie destul de proasta si traducerea era execrabila, asa ca jocurile de cuvinte si vocabularul, care cred ca faceau 1/2 din film, imi scapau...

2. The Terminal -- care a fost ex-ce-lent. Il recomand din toate punctele de vedere. Sensibil, nostim, Tom Hanks joaca ff bine... Plus ca sunt niste ironii subtile la adresa sistemului organizational/birocratic american care mie mi-au mers drept la inima . Iar personajele secundare sunt si ele f bine realizate -- de exemplu un batran indian care este "femeie de serviciu" si a carui maxima distractie in viata este sa puna semne cu "podeaua uda" pe care nu le citeste nimeni, si apoi sa se uite cum pasagerii trag trantaie...

Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Votez si eu cu Terminalul - este o satira de nota 20 la adresa minunatei societati americane. Super film !

vlad
ps.Domnilor sa stiti ca e si Zeta Jones prin zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Rayuela sa stii ca nici mie nu mi-a placut Kill Bill;un macel ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by AYUMI

Rayuela sa stii ca nici mie nu mi-a placut Kill Bill;un macel ieftin.

Exact!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

"Down with love" cu Ewan McGregor si Renne Zellweger - o comedie romantica facuta in stilul anilor 60, inclusiv ca si subiect. Primele 70 de minute sunt bestiale, cu exceptia unor faze cam porcoase care sunt absolut gratuite... Dupa aceea se mai fasaie un pic.

Sunt niste jocuri de cuvinte bestiale, la care insa traducerea in romana nu face fata deloc.

Sunt foarte haiosi si actorii care interpreteaza cuplul din planul secund si care sunt niste ilustri necunoscuti.

Iar Ewan pare foarte, foarte tanar... sau poate m-am obisnuit eu cu barba lui de Obi-Wan Kenobi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

Am vazut si eu in sfarsit "The Hours". Super film. Si nu pot sa uit monologul de final al lui Nicole Kidmann/Virginia Woolf...

Andreea&Tudor (9 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/mara03100

Mergi la inceput

Mie nu prea mi-a placut The Hours... Cred ca e genul de film care fie iti atinge o coarda sensibila pe undeva, caz in care iti place, fie nu iti spune nimic, cum a fost cazul meu... Asa mi s-a intamplat si cu American Beauty,pe care l-am revazut acum doua zile si am plans mai ceva ca prima oara . Mi s-a parut genial, si cu toate astea cunosc pe cineva care a zis "ce mai e si tampenia asta?" .

Am vazut ieri Orient Express al lui Nicolaescu, si a fost o surpriza ff placuta. Un film in care de fapt nu se intampla nimic, se intalnesc personajele, discuta, filozofeaza, isi amintesc din tinerete... Dar cu toate astea te atinge undeva la inimioara. Foarte frumoase filmari, niste peisaje superbe, chiar ma intreb unde l-au filmat si ce castel era ala... Din pacate au fost cateva scapari dpdv tehnic, uneori o mai lua sunetul inainte, probabil daca era film american nu i-as fi iertat dar asa am fost mai toleranta . Si toti au jucat superb, mai putin Imola Kedzi / Ana Criveanu care era ingrozitor de falsa, si era personaj important. Eu zic ca merita, macar ca sa vedeti ca Nicolaescu poate si altceva decat batalii - si poate bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mi-a placut I, Robot - mie imi plac mult SF-urile.

Iar vineri am fost la Collateral cu Tom Cruise, si mi-a placut si el. Actiune faina, muzica din cluburi faina, Tom dragutz ca de obicei, dar mai grizonat ... Cam multe impuscaturi pentru gustul meu, dar per total e fain.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

..am vazut si eu aseara,in cele din urma "Catch me if you can" cu Tom Hanks si L.di Caprio.Roluri jucate exceptional de ambii actori principali.
Mi-a placut si pt. ca asa cum spune si Spielberg"...mesajul pe care cartea, scenariul si filmul il transmit - poti sa-ti schimbi viata oricand si sa devii mai bun. Alt argument - este o poveste pura, curata si nealterata, nostima si care are acel JOIE DE VIVRE - sentiment pe care ti-l insufla omul Frank Abagnale asa cum a fost si este".

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput