ce filme ati mai vazut?
Raspunsuri - Pagina 7
sandra20 spune:
fetelor help me..am vazut un film care mi-a placut si acum nu-l mai gasesc..nu mai stiu ce actori au jucat nu mai stiu nici cum se numeste filmul ..de nu il caut!!!am innebunit!!!
tipul de film dragoste -comedie
era un tip care si-a pierdut jobul si prietena lui care lucra la o revista (sfaturi in dragoste,ceva de genu),la parasit si a plecat in alt oras ...(iar sefa ei nu stia ca a plecat)...atunci el ia "furat" jobul ei....sa dus la ea la firma unde lucra si a spus ca prietena lui e racita si ca o sa lucreze acasa iar el o sa vina sa ia scrisorile de la cititoare...si dupa un timp revista a devenit faimoasa ptr raspunsurile pe care le dadea el(toata lumea crezand de fapt ca era fata dinainte)...etc etc.....si in final el a ramas cu sefa ei...
sper ca ati inteles ce vreau sa zic...
http://community.webshots.com/user/sandra2o
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
irinai spune:
Filmul se numeste "intrebari cu Cindy", nu stiu titlul exact in engleza, ca nu l-am vazut de la inceput. Este cu Denise Richards si cu Charlie Sheen.
blerina spune:
asta e filmul.titlul original este "goodadvice".ultimul film vazut "taking lives"un thriller cu angelina jolie.interesant dar previzibil rau.din filmele vazute in ultima vreme am uitat sa pomenesc "paychec" cu ben affleck.intrigant subiectul si filmul are ritm,nu te plictisest.dar nici de 5 stele nu este.undeva pe la 3.cu greu.
MONAI spune:
Am vazut ieri, tot pe HBO, filmul "Insomnia" cu Al Pacino. Mi-a placut, e vorba despre la ce se poate ajunge in viata daca gresesti si persisti si te adancesti in aceste greseli.
Sa auzim numai de bine.
Kehleyr spune:
Eu am vazut doua SF-uri alaltaieri si ieri:
"Timeline" dupa Michael Crichton -- ca in orice roman a lui Crichton, e inetersant si original in primele 15 minute, dup-aia devine de aventuri... cu invariabilele clisee americane de cucerire a fetei si cu multe lucruri lasate in aer fara sa fie explicate sau justificate. Dar nu e chiar atat de rau
"I, Robot" care nu are nimic in comun cu povestirile lui Asimov in afara de personajul Susan Calvin si de cele trei legi ale roboticii... Interesanta perspectiva asupra viitorului, cu gadget-uri ca si in Minority Report, dar destul de plauzibile -- mi-a placut mai ales ideea cu parcarea verticala a amsinilor, precum mezelurile atarnate la magazin. Mult prea multe urmariri, deh, doar e film american si trebuie sa aiba si actiune/batai. Si incredibil de multe "product placement" (adica reclame ascunse), in primele 10 minute aparusera deja Audi, JVC, Sony, Fedex . Laudabila interpretarea robotului (Sonny), si mie mi-a placut si tipa care o juca pe Susan. A, si cu exceptia unei singure scene, nu s-a facut nici o aluzie la o poveste de dragoste intre cei doi protagonisti -- care ar fi fost total neverosimila. Ca probleme abordate, destul de interesant, dar ca intriga, nejustificat de complicata... Una peste alta, merita vazut.
Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".
sandra20 spune:
irinai si balerina multumesc ptr raspuns...am fost ieri la inchiriat casete (de unde stiu ca l-am luat si data trecuta si unde merg mereu)...surpriza mare..nu l-au gasit..de ce?ca in japoneza are alta traducere...au cautat ei pe calc in lista cu filme,si la filmele lui Charlie Sheen si nu au gasit nimic..sotul meu rade de mine (zice ca poate am visat filmul )....am zis ca o sa ma duc intr-o zi dim si iau toate rafturile la rand pana il gasesc( nici nu sunt prea multe )
http://community.webshots.com/user/sandra2o
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
Elenalove27 spune:
sandra20
Am cumparat filmul -Once Upon A Time In MEXICO- este o porcarie de film ...am dat bani degeaba
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
8 Luni
cica spune:
Am vazut recent lady killers, cu tom hanks, dar nu mi-a placut deloc. The girl next door e o comedioara dragutzica..dar ieftinica...
smillaraaq spune:
Eu am vazut in week-end "Azi 13, maine 30 de ani" sau "13 going on 30", o comedioara draguta de duminica seara care m-a binedispus pentru multa vreme :)