ce filme ati mai vazut?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Am vazut Secret Window;un film bunicel cu un Johnny Deep asa cum nu l-am mai vazut pana acum,ucigas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Ayumi, nu strica la oameni filmul, mey!

Si io am vazut si mi-a placut Johnny Depp, iar in uichend am vazut Fahrenheit 9/11 ... m-a deprimat.

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Mystic River.
din nou ma asteptam la mai mult...:((

Once a grump, always a grump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

"The Forgotten"
DE EVITAT

Un film stupid in care extraterestrii nu aveau alta treaba decat sa cerceteze relatiile intre parinti si copii.

Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Liris mi-ai taiat entuziasmul de la doua filme (mystic river si 21 grams) pe care vroiam sa le vad... dar tot ma uit la ele, mai stii? poate cine stie...

Am inceput "eternal sunshine..." cu mari asteptari, credeam ca o sa imi placa la nebunie. Am ajuns pe la 1/3 si imi scapa ceva, ca nu imi spune nimic filmul... Poate si unde il am pe divX si e cam intunecat...

Am incercat de asemenea sa vad "X Files - the movie" si e cumplit . E plin de scarbosenii (autopsii). Asa ca l-am lasat balta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

asta voiam sa-ti spun ...sa le vezi . nu se stie poate-ti plac.
eu doar ma asteptam la ceva deosebit si nu mi s-au parut asa, dar in general parerile despre ele sunt foarte bune . asa ca ... go ahead!

Once a grump, always a grump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Cel mai recent (alaltaieri): Birth, cu Nicole Kidman, drama despre o vaduva care la 10 ani de la moartea sotului intalneste un copil acre zice ca e sotul ei reincarnat. Plictisitor, m-a si luat somnul la un moment dta vreo 5 minute. Nu il recomand.

The last samuray, cu Tom Cruise. Super film. Il recomand cu toata caldura, nu o sa regretati.

White chicks, comedie, nu e cine stie ce, in ciuda reclamei.

Man on fire, cu Denzel Washington, foarte frumos si te tine atent pana la final. Recomand.

De asemenea am mai vazut saptamana trecuta The Italian job (frumos), The day after tomorrow (frumos dar cam prea seamana cu unul mai vechi...), Terminal (hm...nu e cine stie ce, dar dragut).

Pt in seara asta am in program Around the world in 80 days cu Jackie Chan sau The Manchurian candidate, tot cu Denzel Washington. Va mai spun zilele urmatoare.

Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by Donia

Am vazut in seara asta "Bandits" cu doi actori in ipostaze mai neobisnuite, jucand rolurile banditilor.
Billy Bob Thornton este tipul ipohondru, sensibil si destept, iar Bruce Willis este cel aratos dar cam sarac cu duhul. Cate Blanchett se indragosteste de amandoi si nu stie pe care sa-l aleaga, pentru ca luati impreuna ei reprezinta barbatul perfect.
O comedie buna, a meritat sa stau pana la 12 noaptea. Chiar ma gandesc ca peste vreun an de zile mi-as dori sa-l revad.

Eu am ris cu lacrimi la Bandits!!Chiar mi-ai dat o idee,sa-l revad!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

Liris mi-ai taiat entuziasmul de la doua filme (mystic river si 21 grams) pe care vroiam sa le vad... dar tot ma uit la ele, mai stii? poate cine stie...

N-am vazut inca "21 grams", insa "Mystic River" mi-a placut. L-am gasit cumva ca o reflexie a lui "Dead Man Walking" pe care il revazusem de curind si-asa, comparativ, mi s-au parut interesante ideea si jocul lui Penn...si o sugestie pentru tine??? Cred ca ti-ar placea "Sky Captain and the World of Tomorrow"

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

M-au tarat copii dupa ei la Shark Tale. Bunut daca ai chef de desene animate. Eu m-as fi dus la Shall we Dance....

frumosii mamei

Mergi la inceput