O sugestie...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

ok...nu am vrut nici o rafuiala cu nimeni, cu nici un moderator, membru...dar ma mai crede cineva? nu! dupa parerea voastra sunt "neavenita", "falsa" etc.
Nu cred ca mai pot ramane aici (desi spuneam ca nu plec)...chiar daca eu nu am facut absolut nimic si chiar daca nu am jignit pe nimeni...
Probabil ca acum o sa va par patetica...insa nu va pot schimba parerea despre mine si nici nu mai incerc.
Va doresc mult succes in continuare in tot ceea ce faceti!
Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Nu stiu ce s-a intamplat cu mesajul anterior [:O][:O][:O]
Am postat eu, adda si nu Violeta [:O][:O][:O][:O][:O][:O]...Violeta nu are nici o treaba cu acest subiect...
e ciudat rau de tot...cum sa postez eu in locul ei?!?!? eu mi-am scris mesajul si s-a postat in numele ei...

Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede. (Confucius)

Mergi la inceput

chiar nu inteleg...acum sa nu credeti cumva ca eu si Violeta suntem aceeasi persoana ...dupa tot ce s-a intamplat asta mai trebuia...sa credeti ca-mi bat joc de voi...
Daca ne gandim logic in cazul in care as fi avut dubla personalitate si as fi fost si Violeta (pe langa adda) si as fi postat din greseala cu acest nick, cand mi-as fi dat seama de greseala as fi sters mesajul...dar cum nu pot sa-l sterg (pentru ca normal, nu e contul meu si n-am dreptul)...
asta ca nu cumva sa credeti din nou ca eu caut cearta pe forum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Adda, stai linistita, mai mult ca sigur e alta boacana a serverului.

Personal, eu cred ca ai avut o idee buna in postul initial, mai ales ca admin ceruse, cu catva timp in urma, propuneri de cosmetizare a forumului din partea noastra. El este singurul in masura sa spuna daca acest lucru este realizabil sau nu, si eventual cat ar "costa" implementarea. Pacat ca discutia a degenerat, desi, punandu-ma in postura "consort" , il inteleg si pe Comi (nu cred insa ca era necesar sa intre cu bocancii plini de noroi si sa arunce in stanga si-n dreapta cu jigniri).

Cat priveste ce gandesc ceilalti despre tine, fiecare a-nteles dupa propriile puteri tot ce scrie in acest post. E absurda ideea ca tu ai cerut ajutorul sotului, la fel si aceea ca ai dorit o "rafuiala". Nu stiu cat de mult conteaza pentru tine "imaginea" ta in ochii celorlalti membri si cat ar contribui asta la ramanerea pe forum. Dar cred ca data te-ai retrage, macar cativa dintre noi vor fi dezamagiti.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Si eu sar in ajutorul Addei! E o persoana atat de buna si toleranta de ce-ati sarit asa pe ea? Si ce-ati vrea? Sa uite ca are sot? Sau sotul sa uite ca ea ii e sotie?

Cugetati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Adda,chiar nu e cazul sa pleci!Imaginea ta n-a avut de suferit in nici un fel,cel putin in ochii celor care te cunosc cat de cat.Intr-adevar tu n-ai gresit cu nimic si n-ai jignit pe nimeni,chiar nu e cazul sa-ti ceri scuze iar comportamentul sotului tau pe un forum public e treaba lui si numai a lui!
Dupa cum stiti,adminii sunt in concediu si doar ei pot inchide subiectul.Cred ca situatia s-a clarificat si ar fi de bun simt sa-l considerati inchis!
Multumesc!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Iata si o sugestie din partea mea!!! Poate ar fi mai bine ca acest subiect sa se inchida. Nu de alta, dar cei care vin aici si citesc postul lui Comi, au tendinta - de altfel perfect motivata - de a protesta. Si din pacate doar adda a ramas sa "incaseze" replicile, ceea ce nu-i corect. Mai corect ar fi fost sa raspunda comi la follow-up-uri, dar cum el a ales sa nu mai apara la subiectul asta, zau ca nu mai are nici un rost continuarea lui... doar poate daca tinem mortis sa o pedepsim pe adda in felul asta. :-(

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Veve
Dupa cum stiti,adminii sunt in concediu si doar ei pot inchide subiectul.Cred ca situatia s-a clarificat si ar fi de bun simt sa-l considerati inchis!
Multumesc!

Irina,veve & croko

Moderatorii nu au voie sa puna lacatelul pe subiectul asta??? Pacat! :-(

Mergi la inceput

Ca sa-i raspund lui dede: in general nu-mi pasa prea mult de ce zic cei din jur...importanta e parerea celor din familie, a prietenilor (f importanta e, desigur, parerea sefului de la serviciu )...oamenii vorbesc vrute si nevrute chiar daca au motive sau nu...si n-ai ce sa le faci...am invatat sa nu mai pun la suflet totul. Insa aici, pe forum, unde am si prieteni virtuali pe care nu-i cunosc in realitate, se schimba lucrurile...ei "ma stiu" doar din mesajele mele...si cum nu m-au intalnit niciodata, ar fi usor sa-i pierd...si nu vreau...din acest motiv conteaza "imaginea" mea aici...si de asta am postat atatea mesaje cu explicatii peste explicatii...m-am saturat si eu...ce sa mai zic de voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

---------
adda:
Lily, tu crezi ca eu l-am rugat pe sotul meu sa raspunda la subiect pentru ca nu am fost bagata in seama??
-------------
Adda, chiar daca nu tu l-ai rugat pe sotul tau sa intervina, asta s-a intamplat, el a "batut cu pumnu-n masa" ca de ceva zile nu-ti raspunde nimeni serios. Vrei, nu vrei, asta s-a intamplat. E bine ca pe viitor sa previi interventia sotului tau, daca nu o doresti.

Acum, referitor la sugestia ta, daca ar fi dupa mine, eu n-as implementa-o... De ce sa citesti doar raspunsurile unei anumite persoane? Pe de o parte, rupt din context, mesajul poate avea alt inteles, decat cel dorit de autor, iar pe de alta parte e ca si cum le-ai spune celorlati participanti la discutia respectiva ca nu pui mare pret pe parerea lor.

Mergi la inceput