O sugestie...
Raspunsuri - Pagina 7
adda spune:
quote:
Originally posted by casandra
Acum, referitor la sugestia ta, daca ar fi dupa mine, eu n-as implementa-o... De ce sa citesti doar raspunsurile unei anumite persoane? Pe de o parte, rupt din context, mesajul poate avea alt inteles, decat cel dorit de autor, iar pe de alta parte e ca si cum le-ai spune celorlati participanti la discutia respectiva ca nu pui mare pret pe parerea lor.
Casandra, nuuu...nu asta era ideea...uite, iti dau un exemplu concret:
zilele astea, aquariuspro a postat subiectul "Urgent...copil internat cu arsuri"...nu am intotdeauna timp la serviciu sa vad ce s-a scris in intregime si cum in acest caz ma intereseaza mai mult mesajele Roxanei (aquariuspro)-pentru ca ea e cea care ne relateaza cum decurg lucrurile cu micutzul care s-a fript- mi-ar fi mult mai usor sa intru in profilul ei si sa vad ultimul mesaj postat de ea la acel subiect...si sa aflu daca baietelul se simte bine...si asta fara sa parcurg toate paginile...
In acest fel inteleg eu utilitatea acestei optiuni...
Cand s-o intoarce admin va vedea el ce va face cu varza asta de subiect ...eu deja mi-am spus parerea mai mult decat trebuie...
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede. (Confucius)
marius spune:
Ca si o concluzie ideea in sine a fost retinuta. Restul nu trebuia sa se intample. Si continuarea acestui topic in mod off topic nu e o idee prea buna. Pur si simplu nu mai postati. Sugestia va fi oricum citita. Decizia va exista si ea. Va fi doar a adminului.
Marius (www.desprecopii.com)
Adela spune:
Beeey la popa la poarta este o mata moarta.... Care mai posteaza sa fie asa
Apele s-au limpezit o data! de ce le mai tulburati acum?
Lasati fata in pace! E-haaa!
~~Adela & Julia