O sugestie...
Ce mi-a copt mie creierasul in timp ce cotrobaiam prin forum: dupa cum stiti, daca intrati la profilul personal al unui membru al forumului, in partea stanga este o lista cu ultimele subiecte la care a postat mesaje. Mi-ar fi mai util ca apasand un link din lista de subiecte, in fereastra care mi se deschide sa ajung fix la mesajul membrului al carui profil tocmai il vazusem si nu la pagina 1 a subiectului respectiv. Mi s-a intamplat de multe ori sa doresc sa citesc doar parerea cuiva si sa fiu nevoita sa "rasfoiesc" 4-5-6 pagini
Nu vreau sa-l torturez pe admin , e doar o sugestie...daca nu se poate sau nu e timp pentru a realiza asa ceva, nu e nici o problema...
Raspunsuri
anca tanasica spune:
subscriu...si stiu ca se si poate....
Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003)
==================================
http://www.vectornoise.com/Alex/index.html
==================================
Claudelu spune:
Subscriu si eu!!!!!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
adi_edi spune:
Da, si mie mi-ar placea; dar daca respectivul membru are mai multe mesaje, in pagini diferite, cum se intimpla de multe ori?
marius spune:
quote:
Originally posted by adi_edi
Da, si mie mi-ar placea; dar daca respectivul membru are mai multe mesaje, in pagini diferite, cum se intimpla de multe ori?
Corect!
Marius (www.desprecopii.com)
Adela99 spune:
quote:
...atunci sa te duca la primul mesaj al persoanei respective
bibyrox spune:
CORECT!
quote:
Originally posted by Adela99quote:
...atunci sa te duca la primul mesaj al persoanei respective
Roxxy
marius spune:
Si sa ii trimita si un mail ca userul X i-a citit mesajul. Glumesc...desigur.
Marius (www.desprecopii.com)
roisin spune:
Nu cred ca se poa', sau s-ar putea, dar e mult prea complicat sa faci chestia asta sa functioneze retroactiv. Din cate vaz eu, nu se pastreaza anchoruri pentru fiecare mesaj de pe un thread, asa ca nu se poate ajunge rapid la mesajul X al userului Y. Cred ca pur si simplu informatia asta nu se stocheaza in baza de date.
http://community.webshots.com/user/r0isin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
Comi spune:
Bai fatza de moderator, ar trebui sa te "concedieze" adminul. Pe langa ca nu stii nika despre informatica si faptul ca ceea ce dorea adda se realizeaza doar dintr-o singura linie de cod PHP in care se face o simpla cerere MySQL, o mai faci si pe desteptu'. Adevarul este asta: NU STITI SA FACETI. Cererea ar fi foarte simpla sa returneze toate mesajele care au fost postate de un user intr-un subiect... DA?? NU ULTIMUL SAU PRIMUL, TOATE! SE POATE !!!!
(DA ASTA ESTE.. E MAI SIMPLU SA IEI UN FORUM GATA FACUT GEN PHPBB SI SA VA DATI ROTUNZI CA AVETI FORUM)