O sugestie...
Raspunsuri - Pagina 2
dede spune:
quote:
Originally posted by Comi
Bai fatza de moderator, ar trebui sa te "concedieze" adminul. Pe langa ca nu stii nika despre informatica si faptul ca ceea ce dorea adda se realizeaza doar dintr-o singura linie de cod PHP in care se face o simpla cerere MySQL, o mai faci si pe desteptu'. Adevarul este asta: NU STITI SA FACETI. Cererea ar fi foarte simpla sa returneze toate mesajele care au fost postate de un user intr-un subiect... DA?? NU ULTIMUL SAU PRIMUL, TOATE! SE POATE !!!!
(DA ASTA ESTE.. E MAI SIMPLU SA IEI UN FORUM GATA FACUT GEN PHPBB SI SA VA DATI ROTUNZI CA AVETI FORUM)
Alt destept - de unde naiba tot apareti ?!?!
joxy spune:
Un Comisar acuza !
Unde ai vazut tu ca moderator=programator ?
Florin.
p.s. ce cauti tu in rotundul nostru ?!
marius spune:
Nu sunt informatician daca despre mine este vorba. Nu e un secret. La profilul meu scrie altceva...chestie de sprit de observatie. Cine face interogarea? Userul? Nu. El obtine doar o lista in urma unei interogari initiale. Pentru a obtine o noua lista ar trebui reinterogata baza de date cu filtraj dublu dupa cum spui(dubla conditie de interogare). Dar filtrajul este deja realizat dupa user. Iar o lista nu este interogabila din cate stiu eu ... asa din simplitatea mea. Oricum nu e treaba mea aici asa incat e ultimul raspuns. In rest citeste cu atentie ce a scris Joxy. Faci confuzii asupra noastra.
Marius (www.desprecopii.com)
Comi spune:
Evident ca prostul daca nu e prost destul...
daca iti zice si anca tanasica (si femeile si nu prea au treaba cu calculatoarele, de obicei) ca se poate, daca exista forumuri (de exemplu: parinti . com) in care se poate asa ceva, daca iti zic io care programez ca se poate, ce dracu te mai bagi in seama... ba joxy ca "nu stii daca se poate"...
si interesant este ca omu' deschide forum pe 25.07.2004 si nu-l baga nici un moderator in seama (sau admin) pana pe data de 12.08.2004 (cand cineva i-ar sugera ca nu s-ar putea).. si hop si el: "CORECT!"
oricum, nu meritati nici un fel de respect sau atentie din punctul asta de vedere, sunteti patetici....
dede, te ignor.. ca as putea sa-ti zic de unde aparem, dar nu cred ca ti-ar place...
PS: rotundu' vostru este patrat... si voi, desi sunteti in centru, ati trebui sa fiti la coltz.
joxy spune:
iptables -t filter -A INPUT -i eth0 -s 193.231.X.0/24 -p all -j DROP
ia povesteshte matale care esti asa deshtept, Slava tzie Maria Ta, ce face comanda de mai sus ? ... sa vad si eu cat te pricepi la web...sau asta nu e de web..
Cred ca le incurc, sorry, nu ma mai bag.
Cu respect,
Florin
Choose life
Comi spune:
AHA... ESTI DEJTEPT... ASTA CHIAR CA ESTE SOLUTIA PROSTULUI CAND NU MAI ARE REPLICA.
Filtreaza-mi IP-ul bah ca o sa trebuiasca sa filtrezi vreo 3000 pe putin. DECI TE OFTICI?????
bai mutra, stii subiectul ala cu camera de la happydent in care nu mai stiu cine intreba cum sa faca sa intre de la mai multe IP-uri ??? UITA-TE ACOLO SA VEZI CIN A DAT SOLUTIA BAI DEJTEPTULE INTAI SI APOI INCEARCA SA MA BANEZI PE MINE.
PS: IP-ul meu oricum nu este asta si sunt sigur ca nici nu-l gasesti. da' uite, facem un targ: (ca oricum daca bagi comanda aia crapa.. ca nu poate sa iti filtreze "X"-ul) tu-mi zici mie de la ce IP intru si daca il gasesti io tac, daca nu-l gasesti, taci tu!
si sa-mi zici cand ai reusit sa ma filtrezi dejteptule. OK ???
auzi la el filtreaza IP de clasa C.. iti filtrezi tie oamenii de pe forum bai nu ma filtrezi pe mine !
http://80.96.96.18/~cosmin
qsar spune:
quote:Din www.desprecopii.com/forum/rules.asp" target="_blank">Regulamentul forumului desprecopii.com:
daca iti zice si anca tanasica (si femeile si nu prea au treaba cu calculatoarele, de obicei) ca se poate, daca exista forumuri (de exemplu: parinti . com) in care se poate asa ceva, daca iti zic io care programez ca se poate, ce dracu te mai bagi in seama... ba joxy ca "nu stii daca se poate"...
si interesant este ca omu' deschide forum pe 25.07.2004 si nu-l baga nici un moderator in seama (sau admin) pana pe data de 12.08.2004 (cand cineva i-ar sugera ca nu s-ar putea).. si hop si el: "CORECT!"
oricum, nu meritati nici un fel de respect sau atentie din punctul asta de vedere, sunteti patetici....
dede, te ignor.. ca as putea sa-ti zic de unde aparem, dar nu cred ca ti-ar place...
PS: rotundu' vostru este patrat... si voi, desi sunteti in centru, ati trebui sa fiti la coltz.
05. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona sa de interes sau care creeza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii.
Daca la computere te pricepi au ba, nu stiu... Dar este clar ca la partea aia cu manierele ai lacune zdravene.
Q
roisin spune:
Comi, daca tu, "care programezi", nu ti-ai dat seama ca forumul asta e scris in ASP si e facut dupa alt tipar decat phpBB-ul pe care il admiri atata, atunci stai naibii in banca ta si nu te face singurel de cacao. In afara de poezia php-mysql mai stii si altceva despre web?
http://community.webshots.com/user/r0isin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
dede spune:
quote:
Mai, omule, ce naiba nu-ti convine ?!?! Sau vrei doar sa te dai rotund (sau patratos) ce tare programator esti tu si uite, ce bune sunt alte forumuri ? Nu-ti convine, la revedere, drum bun - nu te tine nimeni p'aci, mai ales cu aerele astea de auto-suficienta. In loc sa te fudulesti atata, mai bine ai incerca sa faci ceva util pentru forum, daca nu suntem chiar atat de jalnici si patetici. Da' cred ca domniei sale ii este mult mai usor sa-si coboare fundu' de calculatorist pe diverse subiecte pentru a ne face onoarea de a-i savura panseurile pestinentiale.