Fete din Austria(11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Dragele mele
Bine v-am gasit! Bine ai venit printre noi Nikomiko.
Eu am venit in Austria in 1993 si am facut scoala de infirmiere 2 ani. Pe urma am primit destul de repede de munca. Nu stiu ce ai vrea sa lucrezi sau sa studiezi , insa in domeniul medical se cauta foarte multe asistente medicale.
Draga Tanja iti multumesc de intrebare mi-am revenit. Acum am fost la spital si nu mare mi-a fost mirarea sa aflu ca sint din nou . Doctorul meu spunea ca nu mi-a venit menstruatia din cauza hormonilor si cind merg la spital ce sa vedeti, o minunatie mica cu minute, picioruse si ii batea deja inimioara. Sper sa fie totul ok, insa medici m-au asigurat ca totul e in ordine pina acum.
Babee tu ce faci? Esti la soare cu minunatia ta de copilas? Alexa cum te simti ca proaspata mamica?Alina nastere usoara si gindeste-te ca nu mai ai mult.
Va pup pe toate si va urez o zi placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

buna fetele!
A reusit sotul intr-un sfarsit sa repere leptopul si sunt foarte bucuroasa,fara el sunt cam rupta de realitate.
Alexander doarme;am fost cu el la doc. si toate sunt bune,a luat 1,400g in trei saptamani si are 56 cm.,e o dulceata,mai ales ca acum incepe sa "vorbesca " cu mami si sa vrea sa prida in mamute jucarele,are deja preferatele lui,un elefant si un hipopotam.
Viktoria felicitari,sa ai o sarcina usoara si fara probleme; e bine sa fii mamica ,asta a fost visul meu,eu iubesc f. mult copii.
Babee ce mai faci,ce face printul?
Alina cum te simti,ce face bebe da semne ca ar vrea sa vina?
Carolada la tine ce mai e nou,cred ca e stres cu atatia turisti,dar daca vin si bani atunci e o placere cateva luni de stres.
Nelke tu ce mai faci ;e totul in ordine la tine?
Tanja drum bun sa aveti un timp frumos.
Tori cum e in tara,esti cred in febra constructiilor.
Nikomiko bine ai venit printre noi si sper sa te simti bine aici,eu am gasit ce-mi lipsea-o familie.
Daca am uitat pe cineva v-a rog sa ma iertati dar sunt cam in sres.
Pupici dulci si la mari si la mici.
Am sa mai pun niste poze.

alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Bine-ai venit Nco printre noi,fetele din Austria.Viktoria felicitaript., e o veste nemaipomenita
Alexa ,am vazut pozele cu bebeul tau ,ai un flacau pe cinste ,e tare dulce.
Alina m-am uitat la poze da nu prea vad burtica,ba da un pic te-ai mai rotunjit da`nu ai pus mai de loc pe tine .Si eu am pus in ultimele doua luni cel mai multe kg.Cu coloana esti ok.?
Deni e un pic bolnava ,are anghina si un fel de gripa de vara .Noi tot de-astea avem parte in ultimul timp .Dar o sa treaca si astea.
E asa de cald azi si fara aer ,sper sa vina deseara un pic de ploaie .Cand e cald e ceva de groaza aici la mine in apt.Am vazut ca la Hofer au bagat aer conditionat portabil doar cu 300euro ,ma tot gandesc sa iau sau nu .Aveti careva asa ceva ,ma gandesc daca nu e prea slab ,sa nu-l iau degeaba .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor,
Viktoria felicitari si sa de-a Domnul sa ai o sarcina usoara fara probleme.
alexasaptamana asta care vine sigur vei primi revistele nu am mai gasit decat 3 din toate care le avem dar poate ca iti vor fi de folos la ceva.Ce face tau? Are colicii ? Tu cum te mai simti?Totul este in regula? Taticul ce zice de micutul printisor care il are,cred ca este foarte mandru de el.
anto anul asta parca toata familia e atrasa de doctori .Pana acum ai fost tu acum este Denise ,Doamne fereste sa nu pateasca ceva si sotul tau,ca asta ar mai lipsi.
Printul meu doarme si sper sa nu mi se mai trezeasca plangand,ca si ieri.Asa a inceput sa planga ca nu l-am putut opri ,oare o fi visand urat?Azi a spus pentru prima oara cuvantul" papa":Cand s-a trezit sotul meu inca dormea s-a dus la el ca in fiecare dimineata cand se trezeste la tras de ureche si din senin a inceput sa tot zica "papa,papa" si sa rada.Doamne ,am o dulceata de copil .
Acum ma duc sa ma mai uit la tv ca tot sunt singurica acasa ,sotul fiind la servici.
la toate si seara placuta

Mergi la inceput

Buna fetele!
Tanja am primit ieri revistele,mersi mult.Alexander nu a avut decat vreo 2-3 zile dureri adevarate de burtica,e cumintel,doarme noaptea,ziua trebuie sa instecteze cu privirea fiecare coltisor si nu prea imi doarme.Sotul m-a ajuta mai mult cu privirea,dar nu ma plang,lucreaza pana noaptea tarziu si cand poate mai sta cu micutul care rade mereu cand ii aude vocea ,da din maini si piciorute.
pupici la toate.

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Ieri am reusit sa pun noi cu meu ,de fapt sunt cam amestecate ca mi-a fost cam lene sa le sortez .

Mergi la inceput

Buna fetele!
V-am dat dedicatii la EuropaFM,daca ascultati va veti auzi numele,doar ca nu le-am stiut pe toate,dar e pt. toate.

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Alexmultumim pentru dedicatie.Esti o dulce.LA MULTI ANI TUTUROR CARE ISI SARBATORESC ZIUA DE NUME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Buna fetelor
Eu am fost in spital de joi pana astazi, am avut tensiune maricica si m-au tinut sub observatie. Marti merg din nou la spital, ca mai astept niste analize si sa ma pun la punct cu detalii despre cezariana, caci asa au cam decis in spital doctorii. Bebe-ul e bine, voinic si grasunel chiar, 2.900 kg si tot nu s-a putut vedea sexul, dar sufletel crede ca a vazut el ceva important acolo....stiti voi Si eu incep sa inclin ca avem un baietel

Sper sa va scriu maine mai multe, acum merg la culcare caci am avut program de cazarma la spital, la 6 dimineata trezirea si sunt moarta de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

I-mi pare f. rau Alina ca ai fost la spital ,nu stiam ce mai e cu tine .Ma gandeam ca ori esti f. ocupata ca de obicei cu casa ori te-ai plictisit si tu de scris .
Alina la primul copil e totuna ce sex are ,sanatos sa fie .E voinicel la 2900,in ultima luna pune cel mai mult pe el.Probabil tie i-ti face cezariana inainte de noua luni.
Cred si eu ca pt. tine a fost ca la cazarma cu sculatu la 6 dimineataDa sa vezi ce te obisnuiesti cand vine bebelu .Te-ai hotarat ce nume-i dai?Sunt curioasa .
Tanja ,drum bun !Am inteles ca azi pleci in concediu .

Mergi la inceput