Fete din Austria(11)
Raspunsuri - Pagina 8
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Alina tu stii ca si la mine a fost asa,doua ture la spital si la 3-4 zile i-l tineam pe Alex in brate;bine ca totul e bine cu bebe si ca tu esti bine,astept vestea cea mare,si s-ar putea sa ai un print dupa cum a evoluat burtica ta,dar important e ca e sanatos.
Pupici dulci la toate.
alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
klavier spune:
salutare! io is prin Brasov, am plecat ieri in toata graba dupa ce am reusit sa primesc un titlu de calatorie pentru Andrei, si ma lafai la parinti cu amandoi copiii. ce sa va aduc frumos cand ma intorc?
}{ :)
Adriana
Adriana (10.11.1979) + Adriana jr (21.09.2001) + Andrei (6.01.2004) + Dragos taticutzul (7.01.1974)
http://photos.yahoo.com/apaler
alinah spune:
Feteloooor, mai am maxim o saptamana si ne vedem cu . Sufletel, cu toate ca face pe Gica durul, l-am mirosit ieri ca avea emotii cand ne-au zis la spital ca luni cezariana :) A sarit de un metru in sus ca el lucreaza si daca nu se poate marti....da, se poate Si uite asa am ratat sa-l facem pe bebic leu
Bebicul e bine, grasunel si abia astept sa-l vad. Ieri am dat o fuga si am cumparat cadita de spalat, samponel si dus de baita si primii pampersi
Anto, intr-un fel mai bine ca am fost la spital, asa mi-au facut analize amanuntite pentru bubele mele. Tot raul spre bine. Asta cu sexul mi-e egal acum, doar ca ne mana curiozitatea...daca la inceputul sarcinii ma gandeam ca o fetita ar fi frumos...acum nu mai am nici o preferinta decat sanatos sa fie. Am citit atatea ca te sperii si realizezi ca sanatatea este cea mai importanta.
Nume am ales asa: daca e baitel o sa ii spunem Armin si daca e fetita Alexia. Ne tot gandim sa dam si un al 2-lea nume....dupa parintii mei....ideea lui sufeltel Probabil asa o sa facem, o sa inebuneasca maica-mea de emotie!! Si parca o si vad cum da pe afara de emotie
Offff, numai parte de boala aveti anul asta...ai scapat tu, acum e Denise Mai plecati la mama ta vara asta, adica anul asta?
Pai nici nu prea ai ce burta sa vezi , sa vezi ce fetze mirate faceau si doctorii la spital la control , pana sa citeasca in fisa credeau sa deja am nascut, ca sunt lauza pe acolo . Atata timp cat bebeul e sanatos si chiar grasun eu sunt super fericita ca am avut burtica asa mica!!! La ce iti trebuie mai mare, daca ii oferi bebeului tot asa cum e? Nu te chinui nici tu cu burta mare, incomoda, sa te misti greu etc...e perfect asa! Asa ca sunt mandra de burtica mea mica, nici nu-mi doream mare.
Alexa....te invidiam ca ai scapat , acum cand ma gandesc cat de putin mai am si eu....abia astept sa ne mai vedem la vreo intalnire, cu tot cu Tu inca mai ai ajutor? Sau esti singurica cu ursuletul tau? Cum te descurci? Ca m-ai intrebat daca e grabit , se pare ca da...colul e deschis, e destul de agitat, impinge cu picioarele sa-l deschida si mai mult, iar doctorii au zis sa stau linistita, in pat, sa apucam ziua de marti inca in burtica
Klavier, va sa zica te plimbi, bine de tine la aer de munte...eu mor de cald cu burtica si stau cu limba scoasa mai rau ca un catel Ce sa ne aduci? Poooze! Sunt curioasa cum mai arata Brasovul, caci anul asta eu l-am vazut numai din tren.
Nikomiko bine ai venit si bine te-am regasit...de pe topicul cu fotografia
WoooowViktoria, iti doresc sa tii sarcina asta cu bine pana la sfasit si sa ai un al 2-lea bebe sanatos si frumos!
Tanja frumusel flacau ai, am avut rabdare sa ma uit la toate pozele...si un zambareeeet :)
Fug sa ma lungesc pe pat..adica mai bine-zis sa ma latzesc in pat
pe toata lumea
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Eu nu ma simt bine deloc:am dureri de cap si muschii de la picioare ma dor,spatele si toate oasele,dar nu asa de-mi vine sa plang;merg maine la doc sa vedem ce zice.
Alina ,in sfarsit,ce ma bucur pt. tine.Sa nu-ti fie frica ca nu ai timp sa zici cat dureaza ca e aici.Suntem alaturi de tine-nastere usoara si un bebel de nota 10.
pupici duci la toate.
Viktoria spune:
Va multumesc pentru felicitari. Alina iti doresc sa scapi cu bine de cezariana si sa te bucuri de copilas. Noi sintem alaturi de tine si iti tinem pumni. Alexa poate te-ai racit? spune cum te mai simti daca vi de la medic.
O zi placuta
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Acum ma simt mai bine,adica nu mai am febra,doar durere de cap;la doc nu am fost,nu stiu ce a fost,ca racita nu sunt.
Pupici dulci la toate.
amelia spune:
Dragele mele,
Tocmai mi-am condus fratiorul, surioara si pe prietenul ei la gara... Ce triiiist... Le-a placut foarte mult Viena. Au facut vreo 2000 de poze!! Le-am aratat toate obiectivele turistice, de abia mai dadeam pe acasa si cum ajungeam, picam franti, terminati.
Ana Maria a fost foarte incantata de vizita lor, le zicea chiar pe nume: Luly, Gusty si "Lobelt". I-a vrajit pe toti cu dragalaseniile ei, i-a facut sa fie topiti dupa ea.
A fost frumoasa perioada asta cat a fost casa plina de musafiri, ne-am bucurat toti.
Saptamana viitoare primim din nou o vizita, de data aceasta o doctorita care a fost sefa mea la spital. Sper sa iesim bine.
Alina, iti tin si eu pumnii pentru marti! Sa ai o nastere fara probleme si un bebic frumos si sanatos!
Va pup, fetelor!
Amelia si Ana Maria - 1 an si 11 luni.
www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria
nikomiko spune:
Alina, tinem si noi pumnii sa treaca usor si, mai ales, cu bine.
Amelia, stiu ce zici tu acolo. Sora mea si cumnatul meu (fratele sotului) au fost o saptamana la noi si i-am plimbat de in ultimele zile cand ma trezeam, ma dureau talpile de la atata mers. Dar a fost super si cand au plecat asa s-a golit casa de tare...
Anul viitor sper sa stea mai mult.
carolada spune:
buna fetelor,
n am mai scris de mult,am avut puhoi de turisti pe aici,acu s au mai potolit,mai ales ca ploua cu galeata
alinah cred ca abia astepti sa nasti,nu?
sper ca toate sunteti bine sanatoase,
va pup
www.camping-kasern-salzburg.com
alinah spune:
Fetelor, ma spal si am tulit-o la spital.
Am emooootiiiiiii. Atat imi doresc sa iasa sanatos!!! Cred ca nu sunt eu nebuna si toate v-ati framantat asa pana v-ati vazut in brate sanatosi si voinici.
Ieri am fost la socri, iar seara calcat de mi-au iesit aburi pe nas . Totul pentru
V-am pe toate