Fete din Austria(11)
Raspunsuri - Pagina 5
TORIA spune:
Hallo fetele salutare si de la noi am intrat scurt sa vad salut din calduroasa romanie.Aici e cald cu santierul se inainteaza dar mai greu.Tanja sa-mi mai scri te rog un mesaj ca la-m sters din greseala sa stiu pe cand ajungeti pe la mine.
Salutari de la noi si pentru si cand mai am timp o sa va mai scriu.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
tanja spune:
Buna fetelor,
Va urez o zi plina de peripeti si distractie.Trebuie sa profitam de vremea asta frumoasa acum cat o mai avem,nu!Va pup pe toate.
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Nu am mai scris pt. ca leptopul nu se mai deschide,nu stiu exact ce are,dar sper ca in scurt timp sa-l repare.Acum va scriu de la sot din birou;noi suntem bine,cuminti,dormim seara si nu suparam pe mami.
Pupici dulci la toate.
alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
Viktoria spune:
Buna fetelor,
Revin si eu prin rindul vostru dupa o absenta destul de mare. ma bucur ca sinteti cu toate bine si sanatoase. Felicitari Alexa pentru baietelul minunat care l-ai adus pe lume sa va aduca numai fericiri si multa bucurie in suflet. Noi am fost plecati o luna in concediu. Am mers doua saptamini la mare in Turcia , in Kärnten si acasa la parinti la Cluj. Acum sint in practica si in 17 Septembrie reusesc sa termin scoala. Doris va merge din 6 Septembrie la scoala si deja am eu emotii.
Va pup pe toate si pe curind
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Sunt de la Mamici din Arad si vreau sa va intreb ce mai stiti de Anto.
E tot bolnava,are calculatorul stricat?
Nu a mai intrat de foarte mult timp pe la noi.
Stiam ca e mai bine,dar nu stiu de ce nu mai intra pe forum.
Daca vorbiti cu ea va rog sa-i transmite-ti salutari si spuneti-i ca aseara ne-am intalnit fetele din Arad si din Germania care sunt tot din Arad,dar au venit in vizita la parinti.
Va pup si va doresc toate cele bune!
Alina
carolada spune:
buhna fetelor,
toate sunteti pe la plaja sau in concediu?
eu muncesc de zor,astept luna septembrie sa fiu mai libera si sa ma gasesc cu voi.
o zi buna
www.camping-kasern-salzburg.com
tanja spune:
Buna fetelor,
Eu una inca nu sunt nici la plaja si nici in concediu dar mai am doar o saptamana de asteptat pana plecam in Romania asa ca am inceput de pe acum sa impachetez ca sa nu cumva sa´uit ceea ce trebuie sa duc in Romania.Oare pentru un calculator si o bicicleta o sa trebuiasca sa platesc vama?
Va pup pe toate si mai vorbim.
tanja spune:
Buna fetelor,
Azi am vorbit cu Anto si se simte bine.Azi avrut sa intre pe forum dar se pare ca are probleme cu logarea ,a uitat parola asa ca trebuie sa mai asteptam putin pana isi face si ea aparitia.
Va pup si va urez o seara placuta in continuare.
amelia spune:
Dragele mele,
Noi avem musafiri, de joi dimineata au sosit in vizita fratele meu, sora mea si prietenul ei. Asa ca probabil am sa intru mai rar pe Forum o perioada.
Va pupam pe toate!
Amelia si Ana Maria.
www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria
tanja spune:
Buna fetelor,
Amelia distractie placuta alaturi de musafiri tai si sedere placuta .La noi vremea este un pic cam sucita acum este cald acum se face racoare,dar e bine ca nu ploua.meu drag mi-a dat trezirea azi la ora 7 si de atunci si pana la ora asta nu si-a consumat energia .Tot timpul este in miscare nu sta deloc locului si bine inteles ca nu ii place sa se joace cu jucariile lui cí numai cu ce nu are voie .
Va pup si mai vorbim.As scrie mai mult dar nu ma lasa Stefan acum tot trage de mine.