Fete din Austria(11)
Raspunsuri - Pagina 4
tanja spune:
Da Amelia si sprayul este bun ca desfunda canalele colectoare de lapte si mie mi s-a dat de la spital acest spray (BABY LUUF MARE)dar pe care nu l-am folosit pentru ca am avut si am inca lapte destul.Dar am avut fete care l-au folosit si mi-a zis ca este foarte bun.
Va pup si mai vorbim.Un pupic si cate o pentru fiecare.
tanja spune:
Fetelor ce este cu voi??????????Sunteti asa de suparate de nu mai vreti sa dati nici un semn de viata?
amelia spune:
Salut, fetele!
Liniste mare pe aici . Ce faceti? Care pe unde sunteti plecate de nu mai dati nici un semn de viata?
Noi suntem bine, dar au fost ceva probleme in familie. M-a sunat ieri frate-meu de la Pitesti sa-mi spuna ca l-a zgariat o pisica pe strada, care parea a fi turbata. Si a fost la spital si aia l-au amanat pentru azi, iar azi l-au amanat pentru maine (deh, spitalele romanesti!). Deci frate-meu e si la ora actuala fara vaccin, iar eu stau stressata pentru el... Unde mai pui ca exact in dupa-amiaza aceea avusesem o presimtire ca o sa ma sune maica-mea sa-mi spuna ca i s-a intamplat ceva rau lui Robert... Asa ca aseara si azi ne-am tot chatuit, sa ma tina la curent cu situatia lui si eu sa-i dau sfaturi. In doua saptamani implineste iubitul meu fratior 18 ani , pe care - sper - ii va serba la noi, deoarece il astept, pe el si pe sora-mea, saptamana aceasta in vizita la noi, iupiii!
Altceva n-am prea facut in week-end, am iesit putin la iarba verde, dar e cam greu cu puiul, ca nu sta o clipa locului sa te odihnesti si tu, sa-ti tragi sufletul... Si in restul timpului am stat la calculator. Nu stiu de ce azi nu mi-a mers "desprecopii".
Fetelor, dragele mele, ce voiam eu sa va zic de acum cateva zile... Noi suntem aici numai noi intre noi, romancele din Austria, gasca noastra ... nu vad de ce si-ar baga altcineva din afara nasul in discutiile noastre. Asa ca haideti atunci sa vorbim tot ce ne trece prin cap, sa discutam absolut orice, fara sa ne gandim prea mult cum formulam ca sa nu se supere cineva; sa ne dam sfaturi, sa ne ajutam. In special sa vorbim despre viata noastra aici in Austria, care cum a venit si ce-a reusit sa faca pe aici, cum se simte, ce simte... absolut orice, prieteneste... Si despre copii, bineinteles, sa ne dam sfaturi la nevoie, sa povestim ce mai fac... Vreau sa fim o gasca de suflet... Iertati-mi exprimarile, dar m-am plictisit sa nu spun lucrurilor pe nume. Asta vreau eu sa vad aici, in discutiile noastre, nu doar ce-am facut de ieri pana azi (bineinteles, si asta e de baza si e esential intr-o prietenie, sa-ti asculti prietenii, sa vezi ce li s-a mai intamplat si sa incerci sa-i ajuti), ci si lucruri care ne intereseaza pe noi toate, romancele din Austria. Asa ca haideti sa incingem firul la discutii! Va iubesc pe toate si sper sa nu . Ma gandesc eu ca poate si de-asta lancezesc uneori discutiile noastre de aici, de pe Forumul "austriac", fiindca nu avem intotdeauna subiecte interesante de discutie, incat sa simti ca iti fuge mana pe mouse de nerabdare sa scrii ceva .
Pupicei multi de noapte buna!
Amelia si Ana Maria .
www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria
klavier spune:
salutare, fetelor... ma uit la voi cu un singur ochi si intrebarea ar fi: stie cineva ceva contra ulciorului? pleaaaaase!!
va pup!
A.
Adriana (10.11.1979) + Adriana jr (21.09.2001) + Andrei (6.01.2004) + Dragos taticutzul (7.01.1974)
http://photos.yahoo.com/apaler
amelia spune:
Adriana , imi pare rau ca ai probleme. Stiu cat e de enervant sa ai ulcior. Si eu am avut de vreo 3 ori de cand sunt in Austria si asta la fix, ca aici nici nu poti cumpara antibiotic din farmacie fara reteta. Deci ar trebui sa ajungi la un oftalmolog sa te vada si sa-ti prescrie un antibiotic local. Sanatate multa! Copiii ce mai fac? S-a vindecat Andrei, ati aflat ce a avut? Pupicei si la pitici! Suna-ma, daca vrei, ca eu am incercat adineauri la tine si era telefonul inchis.
Tanja, tu ce mai faci, te mai doare maseaua?
Pe mine m-a luat de aseara o durere zdravana de ureche, nici n-am dormit bine din cauza ei, asa ca fug acum la ORL-ist.
Frate-meu s-a vaccinat pana la urma antirabic azi de dimineata si i-au dat si restul de doze pe care trebuie sa le faca, deci rasuflu si eu, in sfarsit, usurata...
Va pupicesc dulce pe toate!
Amelia si Ana Maria .
www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria
alinah spune:
Buna fetelor, sunt moarta de somn...sunt de la 7 in picioare caci am fost la mosie...ne-a venit casa si am ajutat la dus mancare etc pt muncitori, de fapt oboseala vine ca am stat muuuuult in picioare.
Taman bine, ca de joi ramasesem intepenita de spate si am stat numai in pat, iar de ieri deja imi era mai bine, ma puteam misca, asa ca azi am facut-o lata cu casa, cu supravegheatul, dar totul e bine, am spate de otel acum si nu ma jeneaza decat putin.
Adriana, imi pare rau ca esti cu ochiul in pioneze, probabil cum a zis si Amelia, ai nevoie de antibiotic...si cum aici e cu reteta, musai sa dai si pe la nea doctoru'
Tanjia, liniste mare a fost, e si vremea vacantei, lumea cauta soarele si plaja, altii patul sa-si indrepte oasele batrane Vin si perioade cand se incinge firul
Amelia, bine ca i-au facut antirabicul pana la urma. Probabil ca spitalul astepta ca fratele tau sa faca simptomele ca sa realizeze ca e nevoie de vaccin . Apropos de urechi si otite...eu fac otita de cand ma stiu, am timpanul spart la una bucata ureche. Deci mai sunt si fudula de urechi. Cum simt ca ma ia vreo durere sau ca incepe sa curga, bag urechea la caldura cat se poate, vata sa nu intre fir de curent si in doua zile imi trece. Eu fac repede de la spalatul pe cap, ca nu ma feresc bine si intra apa . Ce ciuda mi-a fost in luna de miere, ca n-am putut sa fac scuba sau scufundari, atat de frumos era sub apa si eu stateam la mal
Pun repede si niste fotografii de la santier de astazi...si ma lungesc in pat ca burtocul atarna greu si picioarele la fel.
http://community.webshots.com/album/170308825FqEbCr?723
tanja spune:
Buna fetelor,
Eu de 2 zile tot ibcerc sa intru pe forum nu nu stiu ce a fost ca imi zicea ca este o problema de conectare.Eu cu maseaua sunt bine acum,slava Domnului ca am scapat.Nu scriu mai mult ca am mai scris vrei 2 mesaje pana acum si nu le pot vedea.
Voi vedeti ce am scris eu ?
carolada spune:
buna fetelor,
da tanjate vadsi eu am avut probleme zilele astea cu forumul sper sa nu se mai intample.eu sunt bine vremea e frumoasa in sfarsit,clienti avem nu cati ar trebui dar asta e .
va pupacesc
www.camping-kasern-salzburg.com
tanja spune:
Buna dimineata fetelor,
In Steiermark e o adevarata dimineata de vara,asa sta numai pe terasa daca as putea.In sfarsit vad ca nu mai sunt probleme cu forumul intru linistita fara probleme,cred ca au fost si din cauza vremii urate care a fost saptamana trecuta atat áici cat si in Romania.In Bacau apa din cauza ploii trecuse de 2 metri ,va dati seama ce inundati au fost si ce pagube mari pentru cei ce stau la casa?!
Amelia cum se mai simte fratele tau ?L-au primit la spital ?Ce mai sti de el.Sper ca totul sa fie sa fie in regula. mi-a trecut dar gaura ramasa dupa scoaterea maselei nu vrea sa se inchida,oare din cauza ca o mai fi putin puroi sau nu imi pot da seama de ce!
Ieri am petrecut o zi atat de frumoasa ca niciodata pana acum.Am facut grill cu niste prieteni,o pereche austrieci si una de romani care ne sunt si cei mai buni prieteni de familie.Daca nu trebuia sa plece unele persoane la munca stateam cred si toata seara.Credeti-ma xca la un moment dat am inceput sa dam in mintea copiilor ,adica am inceput sa ne jucam cu mingea ca niste copilasii mici care nu stiu ce este aceea o minge,dar cu toate astea noua nu ne-a pasat de nimic si ne-am distrat pe cinste .
Alina tu stai mai potolita ca nu-i prea bun mult efort in ultima perioada de sarcina.Am vazut si eu pozele de la santier ,o sa ai o casa cred ca foarte frumoasa pe care sa o stapaniti cu bine si care sa va aduca numai bucuri la fel ca si care va veni in curand.ce iti mai face?A mai crescut sau tot asa micuta o ai?
Fetelor lui Stefanelul meu inca nu ia dat nici un dintisor cu toate ca are 8 luni,oare e bine sa-i apara mai tarziu ?
Acum va las ca vad ca s-a trezit micul meu print .Va pup si mai vorbim.