Fete din Austria(11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna seara fetelor,
Toriacand m-am dus sa vimi scot maseaua avea deja puroi ,doctorul mi-a dat niste pastile dar care nu au nici un efect.Azi cand l-am sunat mi-a zis ca pot sa iau si antibiotic,asa ca m-am apucat sa iau tetraciclina pe care o am din Romania.Am sunat-o si pe mama mea si mi-a zis ca-i buna .Oricum daca nu ma lasa in seara asta maiŽne sunt iar la dentist.Drum bun si concediu placut si poate reusim sa ne vedem in Romania.Tu cat stai Tori?
Alex ce iti face ?E bine,sanatos? Tu cum te mai simti?
Alina ai terminat cu impachetatul pentru mutatea in noua casa sau mai ai? ce iti face?Incetul cu incetul se aproprie si la tine clipa cea mare.Cred ca de abia astepti sa -l ti pe bb in brate.Stiti ce va fi sau inca nu va zis doctorul?Carolada tu tot cu munca esti? Tot asa multi turisti aveti sau s-au mai rarit cu vremea asta?
Seara placuta la toate .

Mergi la inceput

Fetelor pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

M'neata fetelor Ia uitati la ce ora va scriu...eu care eram pasare de noapte, de un timp nu prea mai am somn. O fi de la vrednicie ?

Tanja, n-am terminat cu ordinea si curatenia...cred ca sunt pe la jumate, a dat harnicia in mine
Apartamentul e cu fundul in sus, mai putin bucataria si baia.
Cum am cam terminat cu hartiile mele, am dat iama in sifoniere. Rascolesc tot, toate hainele scoase din sifonier...selectate...pe care le dau la saraci si pe care le dau la nepotele...am lucruri nou-noute, luate de mama sau primite cadou de care nici nu m-am atins...nu ca ar fi urate, dar ori mi se par copilaresti, ori nu mi se potrivesc tamana bine, ori nu sunt tocmai pe placul meu. Si uite asa am adunat trei pungi mari cu lucruri vechi (si de la Heli) si vreo doua pentru pustoaice, care bat la usa adolescentei deja
Mai trebuie sa intru si in hartoagele lui sufletel, ca ce-i la el pe birou si pe langa de chitante, plicuri, instiintari etc ma apuca amteleala . Asa ca mai am de lucru, caci pe mine cand ma apuca...rar, ce e drept,... sa te tii...caci ajung la un grad de disperare de fac revolutie

Cu toate astea l-am tarat si pe Heli la completari in magazine pentru si am cumparat scaunel de masina, pat de calatorie, asternuturi de pat, paturici, am comandat in sfarsit camera lui, nu e ce mi-am dorit...dar sa scap de gura lui sufletel, se saturase cat de nehotarata eram
Colac peste pupaza ne-a busit una acum 3 zile masina in parcare si pana luni e la service saracutza

mea e bine, ma mai doare un pic, dar la saptamanile pe care le am deja e normal sa ma obisnuiasca cu o mica durere ceva Abia asteptam saptamana care vine, caci avem rande-vous cu broscuta, mai toate rudele si cunostintele fac pariuri de-o fi roz sau bleu , caci m-am obisnuit sa nu stim, poate saptamana care vine sa aflam, noi ne dorim sanatos sa fie, ca asa mi-e o friiiiiica de probleme
Saptamana care vine inaltam si casa. Yeaahhhhh Toata mobila noua, inclusiv camera broscutei sunt comandate pe adresa noua, de la mosie....asa ca speram in octombrie sa ne mutam

Alexa, toata ziua esti cu in brate. Cum te descurci cu noile activitati? Mie mi-e frica, n-o sa fac fata...de-aia m-am luat de ordine acum, ca o sa ametesc cu si o sa ma pierd si devin haotica. Cum am scris mai sus, poate, poate saptamana care vine sa aflam ceva...oricum, am cumparat pentru primele 2-3 luni mai tot, culori neutre, dar si bleu...si un pic de roz, asa ca nu mai conteaza...broscuta noastra o sa urasca galbenul

Toria, drum bun...cand te intorci? ca daca vii prin septembrie, sunt sanse mari sa fiu cu atarnat de gat

Amelia, am dat si eu de subiect, cel cu intanlneala internationala, dar eu o sa fiu chiar prin chinurile nasterii atunci....asa ca nema excursie si intalneala La munca cu mine

Am fugit sa nu imi ies din mana cu vrednicia

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Ce bine este acum de tine Alina ca inca nu ai care sa iti faca mizerie,dar si cand va veni si va creste sa te ti bine.Al meu deja este curios si vrea sa vada tot ce poate .Curatenia la mine nu tine mai mult de 30 de minute.Cum termin intr-o camera de facut curatb este iarasi mizerie in cealalta camera si asa o tin mereu.
Eu inca am dureri de la puroiul asta ,chiar ii ziceam sotului ca era mai bine sa nu imi fi scos maseaua ca poate ca era mai bine.Am inceput sa iau tetraciclina care cat de cat si-a facut efect.Stiti voi alt medicament mai tare decat tetraciclina?
Alex si noi te pupam si-l pupam si pe micutul al tau.Are colici ?Al meu mi-a avut 2 luni si ceva ,cat am mai tras cu el seara de seara ca nici nu vreau sa imi amintesc clipele alea.Dar asta este toate trec.

Cat tu ce mai faci? Nu ne-ai mai dat nici un semn de viata,totul este ok?
Púpici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetele!
Astazi a facut armata cu mine ingerasul,treaz de la 6 a adormit la 16 si eu langa el ca eram asa de ametita;stiti nu sta singur,vrea mereu pe cine va in preajma lui si tatuca in gurita,de suzeta nu stie si nici nu-i dau.Al meu a avut doua zile dureri adevarate si aseara putin dar in rest pana in prezent nu au fost probleme mari cu burtica.Sper diseara sa doarma,ca daca apuc macar 2 ore apoi pot sa zic ca sunt odihnita.Ingerasul meu papa,e un falcos acum si multe hainute nu-i mai vin,asa e si normal.
Voi ce ati baut pt. a face lapte,sau e e bine sa bei in special?
Cam atat,am sa mai scriu cand mai prind un moment.
Alina tu stii ca si eu eram in stres,fii sigura ca bebe al tau e sanatos tun ;odihna cat mai multa,plimbari si masaje "jos",ca pe mine m-au ajutat mult.
Fug la ingeras,ca parca am auzit ceva.
Nelke unde esti,ce mai faci,mai da unsemn de viata.
Pupici dulci la toate.

alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput

Alex ingerasul tau este ca si al meu.Nici Stefan nu vrea sa stea singur si pot spune ca si acum vrea sa doarma cu sanul in gura.Pentru lapte e bine sa bei multe lichide ,sucurile sa fie fara acid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Salutare si de la noi!

Alexandra ar fi foarte bine daca ai bea Karamalz si mai incearca cu ceai special pt alaptat, gasesti de la Hipp sau Alete. Pupici dulci lui Alexander si tie multa putere!

de la noi,

Catrinel si Daria
http://community.webshots.com/user/daria_maria

Mergi la inceput

Alex acum am citit in revista "MAMI" ca pentru a avea un lapte de calitate si pentru a avea o perioada mai indelungata este sa mananci
cereale-fulgi de ovaz,fulgi de porumb,malai,gris,paine integrala sau cu seminte.
fructe si legume-spanac,urzici,rosii,salata verde,sfecla,castraveti,telina ,portocale
CARNE- de pasare,de vita si de peste,ficat ,rinichi
produse lactate-500-600 ml lapte,40-50 g branza de vaci(de evitat branzeturile grase si sarate),cas dulce ,unt.
Multe lichide:apa plata,ceaiuri de plante,compot,suc de fructe.
Daca vrei eu iti pot trimite revistele pentru a le avea la nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

salutare
va multumesc mult,am sa fac cum ai spus Tanja.ceai pt alaptat am cumparat de la farmacie dar pt 70g,nu-mi convine sa dau de fiecare data aproape 7eur,e cam mult.nu pot scrie prea bine ca e papaciosul la mine in brate.
pupici

alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Alexa, dar de ce sa cumperi scump din farmacie, cand poti lua ceai de alaptare din DM, eu de acolo cumparam, nu mai stiu sa-ti spun ce marca, dar parca Alete, si sa stii ca a avut efect. Pot sa spun ca ceaiul, consumul abundent de lichide si incercarea de a nu fi stressata pe tema cat lapte am au facut sa o alaptez pe Ana Maria fara probleme pana dupa varsta de 1 an.
Stiu ca inceputul e mai greu. Si eu in primele saptamani am fost stressata, dar nu pentru ca n-as fi avut lapte, ci pentru ca acesta ajungea mai greu la exterior si puiul nu putea sa suga cum trebuie. De aceea foloseam un spray nazal, recomandat de medic. Plus ca aveam pe cineva din familie in vizita la noi, care m-a ajutat enorm imediat dupa nastere, dar care parca abia astepta sa nu manance puiul lapte ca sa-i mai ofere un ceai, lucru cu care eu eram total in dezacord, pentru ca ceaiul nu are nici o valoare energetica si nu ajuta cu nimic pe micut sa creasca mare.
Deci ce zic eu, draga Alexa, incearca in primul rand sa nu iti faci griji cat lapte ai, sa fii cat mai putin stressata, sa bei lichide multe si foloseste si ceaiurile de alaptare, pentru ca ajuta mult. Pupicei tie si lui Alexander si succes!

Trebuie sa inchei acum, ca Ana Maria isi face de cap singura prin casa si deci trebuie sa ma ocup de ea. Va mai scriu diseara, ca mai am cate ceva sa va zic.

Pupicei la toate fetele, cu mult, mult drag!!

Amelia si Ana Maria .

Mergi la inceput