Fete din Austria(11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Carolada sa sti ca nici mie nu imi place cand deschis pagina sa vad numai criticii .Poate ca am inteles si gresit uneori dar asta nu inseamna ca intreleg gresit tot timpul.Acum daca s-au intalnit 2 fete de mai multe ori inseamna ca pe forum au bisericuta lor? Toate vorbesc cu toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

sa vad ce mai faceti,Tanja acum ai nr meu de mobil si imi scri cand pleci de aici dar daca te uiti pe harta cred ca nu e mare diferenta pe unde mergeti si o pauza sigur va prinde bine.
Carolada ai mai terminat cu stresul sau tot asa de mult aveti de lucru?In septembrie o sa ne intilnim sigur si poate veni si Alexandra cu bebe sa avem pe cine pupaci.
Alexandra o sa-ti fie un pic greu azi daca pleaca mama ta,sa ai grija sa nu te necajesti ca bebe mic simte si la lapte la fel,spunene ce mai face e cuminte papa bine,tata ce sarcini a primit? de la noi.
Amelia e asa frumos la voi de mergeti la toata ziua? aici deja sa facut iara rece si azi string si eu bazinul lui Jan ca sta degeaba.
O duminica placuta va doresc alaturi de cei dragi.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Nu, fetelor, si pe aici s-a cam stricat vremea, dar totusi ieri am mai gasit vreo 3-4 ore de soare cat sa mergem la plaja. Am fost multumita si numai cu atat, ca oricum mi-a ajuns cat am fost toata saptamana. Si in plus in casa am o multime de treburi.
Azi n-am iesit nicaieri, am stat si-am facut curat, insa cu puiul prin preajma nu prea am spor - eu fac ordine si ea strica imediat , draga de ea. De aceea fac curatenie mai mult seara tarziu, dupa ce ea adoarme.
Va pup de noapte buna, dragele mele , si ma intorc la treaba.

Amelia si Ana Maria

Mergi la inceput

Buna dimineta fetelor,
In Steirmark este inca o zi de vara fara soare si urata,poate ca mai incolo iese si soarele.
Amelia tu esti ca si mine.La fel si eu ,trebuie sa fac curat dupa ce adoarme Stefan ca in timpul zile degeaba fac ca nu se vede de loc.Stefan al meu a invatat sa deschida toate usile si imi scoate tot ce prinde.Mi-am cumparat obiecte pentru protectie dar nu sunt bune .Dar va trece si etapa asta la fel ca toate.
Va pup fetelor si va urez o zi placuta.

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la noi,,si aici e vremea la fel si cand ma gindesc ca in Romania sint 38 de grade deja ma ia cu calduri.
Sper sa ne fie bine acolo la asa canicule si sa nu fugim inapoi aici,dar din august deja incepe sa fie mai racoare,iulie e luna lui cuptor asa ca aproape a trecut deja.Noi mergem acum la doctor cu Jan sa-i facem controlul si mai avem un vaccin ce trebuia facut mai demult dar a fost racit si nu la primit atunci.Fazele cu imprastiatul o sa treaca asa fac toti cand sint mici,eu gaseam linguritele pe la el prin comoda si la gunoi arunca cam tot ce gasea trebuia tot timpul sa mai caut eu odata ca te miri ce mai gaseam pe acolo.Si acum cand fac curat nu termin bine ca el deja isi lasa amprentele inapoi,si sa vezi ce figura e cand il cert se uita la mine cu asa o fata de nevinovat.O zi buna va doresc alaturi de vostri dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Fetelor,
Nu mai stau eu ca inainte pe Forum sa citesc aproape tot ce se scrie, ca n-am timp, dar mi-a picat sub ochi un subiect si m-am gandit ca poate nu l-ati vazut, insa v-ar interesa si pe voi.
Este vorba de faptul ca se pune de o "mare intalneala" Germania-Elvetia-Austria pe 18-19 septembrie la Konstanz, Bodensee. Uitati aici link-ul unde se discuta despre asta:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27812

Noi deocamdata nu stim daca mergem, deoarece se anunta un val de vizitatori pe la noi si inca nu stim care la ce date apar. Si imi fac planuri sa ajung si cu fata vreo 2-3 saptamani prin Romania.
Asta voiam sa va zic.
Va pup cu drag ,

Amelia si Ana Maria .

Mergi la inceput

tare liniste e pe aici oare cei cu voi?Eu sint tot la impachetat nu am mai terminat zici ca ma mut de tot acasa si sper sa termin pina plec cu tot.Nu stiu daca o sa mai am timp sa va scriu ca mai sint multe de facut si va doresc de acum numai bine concediu placut la cele care mai pleaca si mult soare la cele care mai raman.
Catrinel de la noi pentru voi si mai scriemi cate un mesaj pe mobilul de Austria,sa aveti grija de voi.
Tanja astept mesaj sau telefon de la tine si sper sa ne vedem acasa,pupici si pentru voi si bebe Stefan.
Anto cu tine sigur o sa ma vad si iti mai scriu eu din RO.
Nelke si de la tine astept un telefon daca tot treci prin Lugoj faci o pauza de o cafeluta.
Carolada spor la munca si sa termini pina in septembrie sa ne putem intilni.
Alexandra numai bine si sanatate va doresc si un pentru Alexander si sa ai grija de tine.
Alina pina ma intorc poate e si tau la tine in brate cine stie,spor la treaba si sa ai grija cu mutatul sa nu te pui si tu sa cari ceva pe acolo,odihna multa iti trebuie acum inainte de a naste.
Amelia si Adriana toate cele bune va doresc si voua si la vostrii.
Laura si tie un concediu placut alaturi de familie.
Viktoria nu ai mai scris de mult e totul bine cu tine?sanatate iti doresc si numai bine.
Monica si tie toate cele bune si sanatate la toti si sa ne scri cum va-ti obisnuit in Austria.
Sa aveti grija de voi si de si sa nu scrieti asa mult sa mai pot si eu recupera cand ma intorc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetele!
Tori concediu placut,sa aveti un timp frumos si drum bun;pupici la copii.
Babee ce vesti ne dai,vine si printesa?
Cat tu pe cand ne dai vestea cu printisorul,ca era in plan.
Caro tu ce mai faci,ce mai face ursuletul tau,cred ca aveti stres cu atatia oaspeti.
Alina ce face bebe,stii ce e sau inca se mai joaca cu tine?
Tanja,Amelia si toate celelalte feteva pup dulce.

Printul meu doarme si merg si eu sa trag un pui de somn.
Pupici dulci la toate.

alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput

Fetelor ce medicament as putea sa iau:mi-am scos o masea si acum am puroi.

Mergi la inceput

O Tanja normal trebuia sa-ti de-a dentistul cand a vazut ca ai puroi,dute la el mai o data nu sta asa.Sanatate si sper sa fie totul bine pina pleci in concediu.
Ioana am vazut azi prea tirziu mesajul tau pe MSN imi pare rau,ne auzim in septembrie,sanatate si pentru voi.

Mergi la inceput