Fete din Austria(11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

fetelor
Mama a plecat, dupa cinci zile...a fost bine, ne-am plimbat de ne-au sarit capacele la carucior, am dat iama prin magazine si i-am cumparat un costumas tare haios masura 62 si o gecutza tot 62, chiar daca noi inca suntem la masura 50, dar acusici sarim la urmatoarea masura Armin e cumintel, fomist ca de obicei, dar cuminte noaptea.
Scriu scurt ca acum plec la santier....ne-am primenit casa si ne-am tras culoare galbena

nikomico felicitari de poza saptamanii, am vazut-o si eu, frumoasa! Si sa te mai vedem pe aceeasi pozitie
De cand cu sarcina si bebele m-am pus pe leneveala cu fotografia. Dar acum, cum era si normal, am casunat pe cu pozatul

nshiro incearca la hotelurile care tin de Archototels (ex. hotelurile Novotel, Ibis) au oferte cateodata, sunt ca lumea si nu au preturi exorbitante. Se plateste pe persoana/noapte. Am inteles ca langa aeroport sunt mai scumpe, iar daca vrei sa si vizitezi Viena, e mai bine prin oras. Evident, cele mai ieftine sunt hostelurile.

oanab ce-au zis si fetele, sa incerci sa aplici pentru o bursa, doctorat (ori din tara, ori vii aici ca turist inainte de inceputul anului/semestrului cu vreo luna juma' inainte si iti depui actele)...sunt bune linkurile pe care ti le-a dat nikomico la calatoriile sufletului. Ori varianta sa gasesti un barbat, ori sa incerci sa vii ca baby-sitter...

Carolada, mai putin si o zbughesti in concediu, cand toata lumea se intaorce la lucru

Nici eu n-am facut scoala de soferi aici, doar am dat examen practic (de condus) ca sa imi echivalez permisul. Dar stiu ca daca faceti scoala in Ro acum tot nu va ajuta sa-l echivalati aici, caci va trebuie minim un an sau doi de experienta...Nu sunt sigura, dar asa am auzit de la o tipa care a facut acum 2 ani scoala in ro si aici la politie i-au zis ca ar tb sa aiba experienta...
Scoala aici e ffff scumpa...am auzit in jur de 1000-1500 de euro ,
Alexa cum e cu statutul de mamica? Rezisti? Eu stau 24/24 cu Armin, vrea toata ziua papa, iar acum suntem extaziati ca ne zambeste si ne "vorbeste"
Am fugit ca pune barbati-miu pe mine

Infrant nu esti atunci cānd sangeri,
Nici ochii cānd īn lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
Sunt renuntarile la vis. (Radu Gyr)

Poze Armin

Mergi la inceput