Fete din Austria(11)
Raspunsuri - Pagina 13
justasmallkiss spune:
Buna fetele!
Alina,imi pare rau pt necazurile din familie si toate cate sunt pe capul tau acum!
Dar...curaj,o sa se rezolve tot cu timpul...sanatate sa fie....
Ma bucur ca la printisorul mic ii merge bine,creste,papa bine si e cumintel!Deci ii place in brate:)
Mie toata lumea imi spunea sa nu o tin pe Delia prea mult in brate,pt ca o sa se invete asa si numai in brate o sa vrea(nu a fost asa)...dar fata doar in brate era linistita.Se spune ca unii bebeli se linistesc doar cand simt bataile inimii mamei,cum simteau in burtica!
Si fetita mea,pot spune,ca nu mai stiu decand nu mai sta in brate.Chiar mi-ar place sa o tin si sa o dragalesc putin,dar e asa iute ca nu are rabdare o secunda sa o ti!
Alexa?Tu?Ce faci?Bebica dulce?
Deci l-ai botezat....mie imi pare rau acum ca nu am botezat-o la catolici...dar nu mai conteaza ...e bine ca e totusi botezata!
Cand mai faceti pozici cu piticii?Sa ii vad cat au crescut si ce dulcici sunt?
Aaaaaaaaaa!Apropo de nume,Alina...soacra-mea s-a rugat de mine ...mai avea putin si se punea in genunchi daca fac baiat sa ii pun numele Armin,atat de mult i-a placut.
A zis ca si daca nu ii pun Armin,ea tot asa o sa-i zica!!!
Si daca nu a vrut sa vina Armin,si a venit Delia...a prins-o acum pe o colega de munca de a ei,care face bebe si ii da fata aia numele la baiat Armin.
E f frumos numele,asa e!
NOI!!!Suntem bine...putin racite(eu putin mai mult)...maimutica mica zici ca e pe baterii(care nu se mai descarca)....ce mai....toata ziua mi-o dedic ei...nici nu am sanse sa fac ceva,decat cand doarme.... trebuie sa fiu tot cu ochii pe ea...ca numai postii face!
Am fugit!Salutari la toata lumea!
Aveti grija de voi si pitici!
IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Alina imi pare rau pt. soacra ta,dar cineva trebuia sa-i fie alaturi si tu cum esti cu inima nu se putea sa intorci spatele,dar bine ca si-a mai revenit.
Armin e important sa fie sanatos si tu ,ca restul poate sa mai astepte.Am vazut printul si mi se pare ca seamana cu tine.
Ioana noi suntem bine,avem 6,450kg si lung nu stiu exact dar destul de lung.
Unde va ascunde-ti celelalte fete?
Am sa pun pozici cu Alex acum sa-mi spuneti daca le puteti vedea.
pupici dulci la toate.
alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
justasmallkiss spune:
Se vad Alexandra!Dulce e...ca-mi vine sa-l pap tot!Si grasun.Tare bine arata,sa-ti traiasca si sa ii mearga tot asa bine si de acum inainte!
6,450kg?Super!Delia de pe acum isi mentine silueta...de cand am nascut-o tot slabutza este..oricat de bine ar manca!
Medicul mi-a zis ca la cat de iute e,nici sa nu ma stept sa o vad prea dolofana.
Frumoase pozele,ce mai, ai o dulceata de baiat!
Astept si de la Alinutza poze sa ii vad bomboana!
Mai vreau si eu un pitic asa dulce ca al vostru
Am fugit....
Noapte bunaaaaa!
IOANA
carolada spune:
am mai scris odata dar am uitat sa l trimit(mesajul)
alina vezi ca si alexa zice ca armin seamana cu tine ,nu numai eu.zi i lui heli
alexa ce dragalash e alex cel mic cu baticut si mai ales in camasa la botez
ioana nu stiu de ce nu pot sa vad pozele,mai incerc.
weekend placut fetelor
www.camping-kasern-salzburg.com
justasmallkiss spune:
Ei!...Acum chiar ca ati disparut toate!Asa de rau v-ati suparat?
Alexandra,Alina ce fac bombonelele mici si dulci?Sanatosi?
Tanja te-ai intors de acasa?
Caro?Tori?Si celelalte fete....
Sunteti bine,toate?
Salutari si pupici!
IOANA
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Ioana eu sunt pe aici,dar nu am cu cine barfi!
Ce se mai aude de intalneala!?
Alina ce face ingerasul,Babee ce face voinicul?
pupici si astept un semn de la voi toate
alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
carolada spune:
buna fetili
si eu pe aici
haideti fetelor nu veniti la salzburg in preajma craciunului la un vin fiert?
haideti sa organizam ceva
astept propuneri, sugestii
o seara placuta
www.camping-kasern-salzburg.com
alinah spune:
Fetelor....foarte scurt va scriu printre plansete, suspine si sughituri...avem colicei si se pare suntem si putin alintati...asa ca facem vocalize de-i trezim pe vecini.
Azi am fost la doctor si dupa 5 saptamani am ajuns de la 2.7 kg la 4.2 kg si 52 cm (de la 47) Nu plangem noi degeaba...mai ales dupa papica
Plus, in sfarsit am scapat de breit wickeln. Uraaa, poate sa stea liber cu piciorusele, nu incorsetat.
Ioana...chiar asa inebunita dupa nume este soacra ta? Cred ca ar fi in stare sa mai faca un copil, numai sa-i dea numele Armin
Carolada, Alexa ....uraaa, seamana si cu mine .
La mine e o perioada ffff aglomerata, asa ca nu am timp mai deloc...doar sa fur un pic de somn. Dorm foarte putin cu si santierul...aproape zilnic mergem la casa...am ajuns la pus gresii si faiante....azi mi-am vazut baia "matrimoniala".... In vreo 2 saptamani o sa ne luptam cu mobilele si poate, poate la sfarsitul lui octombrie ne mutam.
Joi vine mama la mine...asa ca nu cred ca o sa scriu vreo saptamana buna...o sa ies ametita bine
Urla armin am fugiiiiit!
V-am pupat pe toate
Poze Armin
Viktoria spune:
Buna fetelor care mai sint pe aiceea,
Noi sintem bine burta creste si la fel. Ieri am fost din nou la control si era atit de voios incit nu a vrut sa ne arata comoara:)
Eu de cind stau acasa sint tare harnicuta, m-am apucat sa-mi spal geamurile si sa fac curatenie. Draga Alina ai primit ceva de la medic pentru colici? Stiu ca si Doris avea in primele trei luni si mi-au prescris niste globule hemopatice. Alexa ce iti mai face puisorul?
Despre celelalte fete ce mai stiti? Sint bine sanatoase sau sint suparate pe noi?
Va pup pe toate si o zi placuta
justasmallkiss spune:
Prezent(a)!
Alina creste bebelu si ia si in greutate.Un adevarat voinicel.F bine,sa o tina tot asa!
Cu durerile de burtica nu vreau sa te sperii,dar Delia cam 3 luni jumate cu toate picaturile pt colici si ceaiuri,mi-a urlat intr-una.Zi si noapte.Numai in brate mi-a stat,ca asa se linistea.Si noi tocmai cand am nascut-o am primit locuinta,santier,mizerie....fetita nu dormea zi si noapte,eu ajunsesem sa fiu asa obosita,ca in picioare stând imi cadea capul de somn!Dar au trecut si durerile de burtica pana la urma!
Poate Armin nu va avea pt mult timp,depinde de copilas.Si Alexandra parca zicea ca a avut Alex,doar cateva zile.
Cum spune Viktoria incearca sa ii iei ceva de la farmacie poate se linisteste!
Lasa ca e acum tot greul pe tine si cu bebe si noua casa...dar ai sa vezi in cateva luni,cand toate sunt la locul lor,Armin creste,e mai linistit si cumintel,ce bine o sa fie,si ce linistita o sa fi la casa ta si cu minunea langa tine.
Mai ales ca acum vine si mama sa te ajute!
Socrela mea sigur nu ar mai face un baiat....ei ii place sa faca altii si ea numai sa-i priveasca si sa-si dea cu parerea in privinta numelor...si a altor chestii
Intr-adevar si mie mi se pare ca semana Armin f mult cu tine.
Si Alexandra,broscutza ta mi se pare ca e leita TATA!
Dar stiti cum e...fiecare persoana parca vede altfel asemanarile.
La mine Delia chiar ca e bucatica rupta din taica-su.Cu mine nu aduce chiar DELOC!
DAR....parca ar fi important...sanatosi sa fie!Ca dulci sunt,de imi vine sa ii pap,si pe a mea si pe ai vostrii!
Azi merg si eu sa-mi vad cel de-al doilea finutz,care s-a nascut ieri,de ziua sotului meu!
Abia astept sa vad gägäutza mica!
Ce mai fac nou prichindeii vostrii?
Delia mea ne-a nenorocit telefoanele.Al meu are ecranul spart si al sotului cand vorbeste ramane cu carcasa in mana.hihihi.
Toata ziua se plimba pitica prin casa cu telefonul la ureche si vorbeste intr-una.
Aseara a vorbit cu Antonia,fetita Madalinei,asa dulci erau.antonia o striga si o intreba ce face si ea cand a auzit voce de copil spunea:AOOOO!(adica alo)
Doamne frumoasa e viata si cata implinire si fericire poate sa-ti aduca un copilas
Acum am fugi la treaba,ca se trezeste furtuna si iar nu mai apuc sa fac nimic!
Viktoria sanatate si tie si la minunea din burtica!
O zi buna va doresc tuturor!
IOANA