Bebelusi de mai 2003 (27)
Raspunsuri - Pagina 9
danv spune:
Ne-am actualizat si noi poza de la album
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danv
dupa o pauza cam mare
Aalina spune:
Ce faceti dragelor?
Danv bine si mai tarziu ...da numa o poza :(. Noi mai asteptam. Pupici la micuta zambareata.
Ange multa putere sa treceti peste eczema. O fi baiatul prea legat de Romania de ii prieste doar aerul de aici mai.
Olo si Dori e tare inimos si cum vede ca cineva e necajit (sau se preface...ca de vrem pupici) se duce repede si il pupaceste. Multa bafta la gradinita.
Parpalak eu tot cred ca Paul a inteles gluma cu elefantii. Asa ca mare grija ce ii spuneti de acum.
Korinna spor la pregatiri dar nu uita ca in acea zi tu trebuie sa te simti foarte bine si nu toti ceilalti pe care oricum nu ai cum sa ii multumesti in totalitate.
Fetelor dar de Lumi din Timisoara ce mai stiti? Sau de pisi_ella?
Noi suntem bine. Ieri Dori m-a ajutat la curatenie si a dat cu mopul in toata casa. Eu dadeam cu aspiratorul si apoi rezolva el harnicutul mic. In rest ne tot razboim cu inca doua maselute si cred ca si un canin, care vor sa iasa. Leacul l-am gasit pentru somn bun mersul in parc seara. Nu sta o clipa si nici nu vrea acasa. Doar cand nu mai poate se aseaza in fundulet si stim ca e pregatit pentru o noapte linistita :))
Acum a desoperit dulapul cu vase si il aud cum aseaza capacele. Ca sa nu va mai spun ca e incantat sa bata si sa faca zgomot de am zis ca il facem tobosar. Micul Tandarica il strigam.
Pupici
http://community.webshots.com/user/aalinador
ione spune:
Buna mamici,
Noi dupamiaza cind vin de la servici mergem in parc sau in fata blocului. Maria merge km intregi cind ajunge acasa, adoarme in scaun la masa, asa de obosita este. In schimb Elena merge in reprize, cind pe jos cind pe tricicleta.
Ma ajuta si pe mine la curatenie, sting jucariile de pe jos si le pun in ladita sau pe rafturi.
Va pupam.
Ionela, Maria & Elena
ione spune:
Buna mamici,
Noi dupamiaza cind vin de la servici mergem in parc sau in fata blocului. Maria merge km intregi cind ajunge acasa, adoarme in scaun la masa, asa de obosita este. In schimb Elena merge in reprize, cind pe jos cind pe tricicleta.
Ma ajuta si pe mine la curatenie, sting jucariile de pe jos si le pun in ladita sau pe rafturi.
Va pupam.
Ionela, Maria & Elena
adita spune:
Am revenit si noi din concediu. Sper sa am timp sa mai citesc din ce ati scris, si eventual sa mai pun si niste poze in album. De azi o sa fiu putin mai libera, ca Antim a inceput gradinita.
Elena n-a prea mai crescut in ultima vreme, in schimb ma inteleg mult mai bine cu ea. A inceput sa vorbeasca, spune in fiecare zi din ce in ce mai multe cuvinte, pe care nu le inteleg decat eu. Si ea ma ajuta la curatenie, mai pune din cand in cand jucariile la loc in cos, imi da matura, dar cel mai mult ii place sa dea cu aspiratorul. se chinuie cate un sfert de ora sa-l scoata din debara, dar nu se lasa deloc, si pe urma trebuie sa ma lupt sa dau cu aspiratorul cu ea agatata de teava. E mult mai sociabila ca Antim, am fost la niste nunti si aniversari si ea era mereu in mijlocul ringului de dans
carrie spune:
buna dragutelor,
ce faceti?noi in general bine, ne cam chinuie primele doua maselute care cam de o luna se straduie sa iasa.gagalicea e f energica si bine dispusa toata ziua dar avem cateva apasari de genul, nu mai papa alimentele nemixate, mi le scuipa efectiv, adoarme mai incet si mai greu ca e cam agitata si se cam scoala noaptea, azi noapte ne-a zombilit de vreo 5 ori.e de la masele, asa-i?sunt normale manifestarile astea, sa nu ma panichez?vreau sa zic ca pina acu cateva zile o puneam in pat si adormea in 10 minute, ieri a durat 45...se joaca, mai smiorcaie si se agita desi e stoarsa...
in rest am trecut cu succes la laptele de vaca si nu a mers deloc ideea cu amestecatul cu praf ci doar lungit cu apa i-a placut.
cam asta e, eu sunt iritata si nervoasa ca am examene duminica si luni.
va pupam
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si doua luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
carrie spune:
am uitat sa va zic noile cuvinte din repertoriu:hai, nani nani si para(paa).nu vrea sa zica nici cum da si nu.
a!si inca ceva, ma omoara ca se incalta prin casa cu slapii mei si a lui tati si umbla asa de-ti vine sa mori de ras...
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si doua luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
ione spune:
Si fetele mele se incalta cu papucii nostri, sau ni da noua sa ne incaltam.
Maselutele sunt de vina.
Ionela, Maria & Elena
korinna spune:
Buna mamicilor de mai 2003!
Si noi ne incaltam cu toata incaltamintea care ramane uitata in hol..de aia am devenit foarte ordonata!
Dintre cuvintele preferate:mami-mama,nani-nana.tati-tata...lui Mihai ii zice:"aiai"..apoi mai sunt niste cuvinte care nu le inteleg utilizarea:"opatica"..si cand zice asta rade de moare!!
de ceva vreme nu mai iesim cu carutul..ci pe jos de manuta..partea nasoala e ca nu vrea de mana si ..de aici ne certam...
In rest papaciosu mamei...doarme noaptea foarte bine....ii place la nebunie in cada la baie..si plange cand il scot...are niste bulanase pufoase..imi vine sa i le pap!!
Acu va pup..revin maine!!
Corina mamika de 2 baietzi !!!
http://community.webshots.com/user/korinnay
oLo spune:
Apropo de incaltaminte: pe KiKi o fac pantofareasa. Se incalta cu toti pantofii care-i gaseste (uneori chiar si cu 2 perechi) S-o vedeti cum arata cu pantofii cu toc ai mei :)). Dar atzi vazut-o cu bocancii de munte a lui ta-su... la poze traznite :))
Faze haioase, la CTa, lua papucii lui taica-meu si-i punea pe brate. Cum papucii erau de lungimea bratelor ei, ziceai ca are aripi, ca Icar. Noroc ca nu s-a gandit sa se apuce de zburat prin casa cu papucii :))
Mihaela
Anaïs & Emma