Bebelusi de mai 2003 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

ange, stiu ca nu te ajuta prea tare ce-ti spun, dar si noua ni s-a cam terminat "rezerva" de Romania si eczema isi arata din nou coltii fiorosi :) nu e asa de rau ca inainte, da' deja stim ce parsive sunt bubitele astea... optimista mai sunt, huh? :) un lucru e clar, nici lui Andrei nu-i prieste america prea tare :))

scuze, fetele, ca m-am bagat prin canada, da' nu reusesc deloc s-o prind pe anj pe iahu...

I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Elena nu se incalta cu pantofii nostri, ii ia doar pe ai ei cand vrea sa plece, isi ia si palaria si incepe sa bata cu pumnii in usa. Si daca vine cineva pe la noi si se descalta, Elena ii aduce pantofii inapoi.
Vorbeste foarte mult, nici nu-mi vine sa cred cate cuvinte spune, mai ales ca Antim la varsta ei nu zicea decat mama si tata. Ea zice mami, tati, apa, nenea, Nena (Elena), Ana (Adriana), mamaii/tataii (mamaie/tataie), buba,caca, baii(baie), scaun, papa, cade, pui, ham-ham, gadu (gandacul), babo(bravo) si repeta (cam stalcit ce e drept) tot ce aude pe la noi: a pat (s-a spart), ufa (umfla) si multe altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Buna fetele ,

Am intrat si eu sa scriu citeva cuvinte ...Zilele care au trecut am fost tare ocupati ..Drumuri la Bucuresti la un botez , drumuri la Tulcea la socrii , apoi am pregatit bagaje deoarece a plecat fratele meu in Canada si uite asa timpul a trecut ....

Francesca creste si e o mare vulpita ...)))) La noi Ta-ta e cel mai folosit cuvint ! Ma-ma striga foarte rar si nu ca nu ar sti dar pur si simplu nu vrea ! Daca o rog sa spuna ma-ma ea spune ta-ta! Doar cind e suparata sau vrea sa obtina ceva de la mine atunci spune ma-ma! Eu ii spun vulpita mica!
Cuvinte noi pe care le poceste in felul ei : gata , atit, jos ,buf, uf, tanti , nenea.
Mergem aproape zilnic in parc si e innebunita sa se joace cu nisip , galetuse , lopatele dupa care sa alerge de la un topogan la altul .

Ange imi pare rau de eczema ! DAr poate totusi o sa-i dati voi de cap pina la urma!

Mihaela pupicei lui Emma si lui Kiki!

Aalina vad ca tot perseverezi sa-l inveti pe Dorian sa faca curatenie ...))) Tine-o tot asa ..!!! Noi sintem pe lista de nurori..)))

Carrie bafta la examene!

Parpalak vrem filmulete cu nazdravanul de Paul!

V-am pupat!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

iubibubi,esti o scumpa.tot timpul ai stiut sa-mi ridici moralul.Imi pare nespus de rau ca si Andrei are din nou probleme.mama ei de treaba! In ultima perioada am fost tare ocupata.Nici calcul. nu am reusit macar sa-l deschid,dar messengerul...

fetelor,senx pt. incurajari dar deja incep sa ma dau batuta vis-a-vis de eczema noastra si sa o las naibilor sa-si faca de cap ca altfel o iau de tot razna.

Robert a inceput gradinita.Mama a plecat de o sapt. si inca bebelina mea o mai cauta prin casa.Cam grea despartirea dintre ei
La gradi este destul de binisor.Este cel mai mic din grupa dar cel mai ambitios.nimeni nu-i ia nimic din mana.tzipa si se cearta cu copii ,pe limba lui,de mama focului! cum prinde usa la clasa lui deschisa cum ma trezesc cu el la mine in local!Se prinde de picioarele mele si nici vorba sa se intoarca la el in grupa.Mai toata ziua sta cu mine.Incerc sa-l obisnuiesc cat mai repede si cat mai usor cu gradi.Una peste alta ii plac copii si mananca tare bine.Zic eu ca asta este tare important,nu?!

numai bine,

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Pupici la fete

Adita bine ati revenit. Poate ca Elena vrea sa le transmita musafirilor un mesaj ducandu-le pantofii :))))

Carrie bafta la examen. Imi pare rau sa aud ca iar va chinuiti noptile da io zic ca de la maseluta vi se trage. Si Dori se mai trezeste uneori o data pe noapte da se linisteste repede si spre bucuria mea nu mai urla ca vrea la noi in pat. Bine ca am scapat de asta.

Korinna cum mai stai cu pregatirile de nunta? Pupam si nou pufoasele lui Stefu :)))Cred ca va distrati la plimbare. Eu am reusit sa il determin pe Dori sa mearga de manuta cand ii spun ca vine masina. In rest nici el nu accepta sa il tin. Insa cand avem de facut drumuri lungi noi luam in continuare carutul.

Olo cum merge la gradinita?

Lumy pe Francesca o inteleg cu "tata" da nu il inteleg pe Dori care tot dupa taica-su' e innebunit. Macar m-am calmat ca nu il mai striga "ta-ti" de te topeai cand il auzeai.
Sa stii ca perseverez in speranta ca o sa faca el curatenie :) Ca mie tot nu imi place sa fac :)))

Fetelor eu stau zilnic si ma minunez cum intelege tot ce zic. M-am convins ca atunci cand nu face ceva nu vrea sa faca nicidecum ca nu intelege. Ieri m-a uimit cand in baie a luat deodorantul si se dadea cu el pe sub tricou. Se pare ca nimic nu mai putem face in prezenta lui ca imita tot. Ii place tare mult sa stea in apa si sa se balaceasca. Mi-a descoperit dulapul cu oale si am un adevarat concert zilnic. Iar mai nou se plimba cu oala dupa el si o foloseste pe post de suport pentru catarat pe unde are nevoie.

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor, suntem pe prima pagina la galeria cu pozici:)
e ceva mai veche poza de acum 3 luni...da a fost o surpriza tare placuta!

ieri am avut exam si a fost sper eu ok, azi am din nou dupa-masa, mai revin dup-aia

va pupa

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si trei luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Coucou fetele,

AZi e prima zi de gradinita pentru Emma si prima zi de cresa pentru KiKi. E prima zi cand dunt despartite :( atata timp.
N-am vesti decat despre KiKi, care a stat o ora de dimineata la cresa (e in perioada de acomodare). Si a fost super OK. S-a jucat de parca era acolo de cand lumea! De se mirau si ingrijitoarele. Iar cand sa plece, nu se lasa dusa de acolo. Era prima oara cand se putea juca in voie, fara sa-i ia nimeni jucariile din mana (va datzi seama ce 'bataie' e la noi acasa, intre cele doua nazdravane). KiKi mai trebuie sa mearga inca o ora dupa-amiaza. Si maine la fel...
Pe Emma am dus-o la gradinita de dimineata. Sunt 29 de copii in grupa, numita grupa foarte mica. Pentru ca-s numa gandacei care abia au 2 ani. Cei de la grupa mica, sunt deja mari :)) Au 3 ani si!
Emma n-a plans de loc ca am dus-o la gradi. Ba chiar avea aerul ca-i place. Sper s-o tzina.
M-am necajit ca am uitat sa-i arat unde-i toaleta si sa-i spun sa ceara daca vrea pipi. Sper sa nu faca vreo taznaie pe acolo :o. Si mai sper sa si manance la pranz, ca ea-i tare mofturoasa. Si mai ales, sa doarma :) Oricum, azi a fost sculata cu noaptea-n cap pentru marele eveniment, asa ca sper sa fie obosita.

Ieri am fost la o ferma, si am cules fructe rosii: zmeura, mure, capsuni si coacaze. Mi-am miam! Si la fete le-a placut mult sa alerge de colo colo. + ca au mancat o gramada de fructe. (stiam ca-s alergice fructele astea 'de padure' dar vad ca pana acum... nici o reactzie) De acum, toata saptamana, delectez fetele cu milk-shake cu fructe de padure. Sa le umplu cu vitamine ;)

Pupici

Mihaela
Anaïs & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Felicitari carrie pentru micuta fotomodel. Si pupicei de la noi.

Olo eu de capsuni stiam ca pot da alergii. Restu parca erau chiar recomandate. Noi am mancat in primavara capsuni si nu am avut nimic, ba chiar ne-au placut.

Noua ne-au iesit doua masele sus. Acum au mai iesit doua jos si se vede un canin. Asa ca avem zile bune si zile cand Dori e tare matait. Insa afara in parculet ii trec toate.

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minimona spune:

Ce mai faceti mamici de mai?
Iaca m-am intors si eu din concediu (al doilea de fapt pe anul asta) de data asta fara bebe). Zece zile fara gandacel, in care am mai dormit si noi ca oamenii si ne-am distrat ca pe vremuri. Muream de dorul lui, dar nu mare ne-a fost mirarea ca, in loc sa sara de bucurie in momentul revederii s-a agatat panicat de gatul bunicilor si a inceput sa tipe. Nici macar cu strainii nu face asa, este sociabil si nu comenteaza daca-l ia cineva in brate. Cu noi a fost altfel, sa fi fost suparat pe noi ca l-am lasat acasa? Nu s-a apropiat de noi decat in momentul in care i-am aratat jucariile pe care i le adusesem si atunci cu destul precautie. Acum suntem din noi prieteni, dar drept sa spun nu prea ne-a picat bine. Voi ati patit asa ceva?
Felicitari carrie pentru papusa fotomodel. Am trimis si eu o poza, poate suntem pe lista de asteptare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor, vine toamna in forta, cica vor fi si 0 grade!!!

ma apuca disperarea ca noi stateam si cate 7 ore afara, vorba Alinei, acolo treceau toate baiurile...
la Theodora nu i-a iesit inca prima masea, e ceva de groaza ce o chinuie, acu face figuri si la papa deis laptele de vaca il papa tare bine, cu legumele ce ne luptam...
e o vulpitaaaa....stie sa exploateze slabiciunile tuturor!

avem si noi cuvinte in repertoriu"haide" si "nenea".

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si trei luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput