dr Nayel

dr Nayel | Autor: littlemcg

Link direct la acest mesaj

As dori mai multe pareri despre Dr. Nayel pro si contra (daca exista).

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

PRO! PRO! PRO!
Mare doctor, mare om, mare caracter!
Te felicit pentru alegere!
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlemcg spune:

Elena,

Poti sa-mi dai mai multe detalii despre el. Iti lasa nr de mobil ptr nevoie. Vine oricand la nastere. Iti da toate analizele necesare... Cand ai nascut tu?

Multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Draga mea, iti lasa toate datele lui de contact. Vine si noaptea daca e nevoie. Eu am nascut anul trecut in martie. Se ocupa cu atentie de fiecare pacienta. In plus conditiile de la CFR 2 sunt impecabile, iar personalul de acolo de mare valoare si fara sa dai nimic.
Daca mai vrei detalii, da-mi un mail si iti stau cu drag la dispozitie.
Elena

Mergi la inceput

Chiar as vrea mai multe detalii. Nu stiu la ce adresa de e-mail sa-ti trimit. Adresa mea este postata in pagina mea. Trimte-mi acolo adresa ta.

Multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si pe mine m-ar interesa cat mai multe informatii. Trebuie sa ma decid la ce medic voi merge.

Crinuta si bb din burtica

Mergi la inceput

Am ajuns la dr Nayel la cab particular din Dr Taberei. O fi el un medic bun dar nu mi-a placut pentru ca efectua consultatiile cu usa deschisa.

Mergi la inceput

Te inteleg ca nu ti-a placut, insa, in afara de asta, cum ti s-a parut?

Crinuta si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Ha, ha, esti tare rau!

Ce criterii haioase ai!

Mergi la inceput

Littlemcg, as dori sa stiu cum ti s-a parut ca medic. Am programare saptamana viitoare, si ma intereseaza foarte mult.
DE fapt, astept pareri din partea tuturor care sunt pacientele dansului.

Crinuta si bb

Mergi la inceput

Auzind doar ca este un medic bun dar nimic mai mult am fost sa vad cu ochii mei. NU MI-A PLACUT. Cand am intrat nestiind cine este l-am salutat dar nu s-a sinchisit sa-mi raspunda, s-a uitat la mine si atat. Cand am aflat de la cineva care astepta ca el e dr. i-am dat deja 2bile negre mai ales ca era firma lui(ar fi trebuit sa-mi raspunda ca doar banii ii intra direct in buzunar, nu lucra ptr. patron). In fine, se mai intampla. Insa cand am vazut cum le urca pe masa de consultatie alte 2 pers inaintea mea si le vedeam piciorul auzind ce le spunea, mi-a venit sa plec. Pentru mine conteaza foarte mult RESPECTUL ptr intimitatea pacientului. Mi-a facut echo foarte succint s-a uitat la cap si la coloana dar nu mi-a aratat si mie nimic un piciorus, o manuta(nu se compara cu Iosup unde pretul si aparatul isi spun cuvantul). Dupa eco mi-a zis sa ma urc pe masa. Va dati seama ca am refuzat, nu mai aveam incredere nici in sterilizarea ustensileleor cand am vazut mai devreme cum secretara pe post de asistenta se plimba cu clestii dintr-o alta camera in camera de consultatii fara spalat pe maini dupa fiecare pacienta.
E adevarat ca mi-a raspuns la intrebari calm si rabdator. Dar in rest nimic deosebit din pc meu de ved. Poate am pretentii prea mari de la un dr.. Prefer variantele CMU / Diagnosis.
Ma bucur pentru fetele care sunt multumite de acest dr., poate ele au fost pe aceeasi lungime de unda cu el. Nu contest profesionalismul lui, doar ca nu mi-a placut mie.

Mergi la inceput