dr Nayel
Raspunsuri - Pagina 2
mihaella spune:
Io zic asa:
- secretara/asistenta o stresata.Dar nu merita bagata in seama.
Camera aia de unde iesea ea cu clestii era locul unde ii sterilizeaza dupa fiecare clienta.De-aia o vezi plimbandu-se cu ei in mana dupa o consultatie.
- Faptul ca nu ti-a facut un eco amanuntit se numeste o ecografie normala de 300.000 si nu una morfologica de 2.000.000 ca cea a lui Iosup
- Itzi garantez ca este un foarte bun " comerciant" ca sa zic asa.Pe mine ma bibileste la greu si pe toate cunostintele mele ccare merg la el.
- Chestia cu inchisul usii este adevarata.Am patit-o si eu dar am rugat-o de la obraz pe "madam" sa o inchida
- La maternitatea pe care o conduce tot personalul este socat cu curatenia si igiena, deci itzi garantez ca tine foarte mult la aspectele astea.
- Construieste o relatie parsonala cu fiecare pacienta in parte in timp.Devine cumva "prietenul" fiecareia.
Eu, una, trecand peste neajunsurile de aspect "comercial" ale asistentei/secretarei, il recomand ca fiind printre cei mai buni medici la ora actuala.
Pupi,
Miha
mihuletu spune:
si eu am o experienta neplacuta cu Dr. Nayel - am mai povestit despre asta - am mers la el in saptamana a 6-a de sarcina, eram deja cianotica pentru ca nu mancasem nimic de o saptamana, vomam si aerul pe care il respiram, domnul doctor mi-a facut doar o ecografie, s-a adresat aproape doar in exclusivitate sotului meu de parca eu eram un bibelou si nu mi-a recomandat nici un test, mi-a prescris doar niste pastile si m-a chemat din nou la control peste doua saptamani. peste o saptamana m-am dus de urgenta la spital la el, pentru ca din nou nu mancasem nimic si nu mi-0au trecut "simptomele normale de sarcina", cum a spus dumnealui. la spital a trecut pe la mine sa ma intrebe ce mai fac si cat sa-i bag banii in buzunar. in perioada respectiva am inteles ca a facut si dlui o cadere urata din cauza stressului si era demolat, dar nu mi s-a parut o explicatie, in cazul in care starea mea de rau era vizibila.
acuma... poate din cauza oboselii lui nu mi s-a parut mie un medic bun, si poate eram si incompatibili (sunt mai degraba timida decat sa cer sa mi se inchida usa prefer sa inchid ochii), nu stiu ce sa spun, daca n-ai incredere in el renunta. sunt atatia altii medici buni, mai putin ocupati si poate chiar mai buni ca el.
www.sara.haihui.ro
BLUE ANGEL spune:
Cu toate ca am auzit numai lucruri bune despre Dr. Nayel ca medic si ca om nici eu nu am fost prea incantata ... ce-i drept am ajuns la dansul dupa ce dr. mea (tot de la CFR 2 ) avusese un accident si eu fiind in luna a 8-a m-am gandit sa am totusi pe cineva care sa ma supravegheze ... nu a parut incantat de acest fapt -chiar daca era vorba de o subalterna ...la fel , aceeasi atitudine pasiva ... degeaba incerca sotul meu sa-i "intre in gratii " ..nici macar nu s-a sinchizit ... a rasfoit putzin dosarul cu analize (timp in care se mai uita putzin si la tv ) si mi-a prescris Ca ... in ciuda faptului ca nu facusem inca analizele din care sa rezulte ca nu am Ca ... m-am conformat si drept rezultat am avut contractii si modificarea valorilor IR din arterele uterine ...
am sunat-o pe dr. mea care mi-a zis ca ama aceste simptome de la Ca ... nu am mai luat si mi-am revenit ...
deci a fost o experienta neplacuta .. si eu am trecut cu vederea multe lucruri care nu mi-au placut , crezand ca este totusi un bun profesionist ...
eu , personal , nu am regasit nici acel mare om si mare profesionist ...
dar sunt foarte de acord ca in general conteaza mult compatibilitatea dintre medic si pacient ... si am auzit foarte multe fete multumite de el ...
intr-adevar , maternitatea pe care o conduce este de nota 10.
blue
Getuta spune:
Dragele mele,
sunt o pacienta a d-lui dr. Nayel de cand Andrei care are acum 1 luna jumatate, a aparut la ecograf cat un varf de ac.
Am ajuns la el prin recomandari de pe forum.
In fiecare luna a sarcinei m-am dus la cabinetul lui. Totul a decurs absolut impecabil si nu sunt un om fara pretentii. La ecografie il masura pe asta micu si-l bibilea pe la toate organele. Imi explica de fiecare data ce facea si ce vedea. Ce este drept, eu i-am cerut sa faca acest lucru la inceput si apoi fara sa-i mai cer. De-a lungul celor 9 luni mi-a raspuns la orice intrebare indiferent ca era obosit in urma unor operatii sau era odihnit.
Vis a vis de usa deschisa, mie nu mi s-a intamplat, dar daca mi s-ar fi intamplat cu siguranta as fi protestat.
La nastere am avut aceeasi experienta pozitiva. La ora 5 dimineata mi s-a rupt apa si sotul meu l-a sunat.Ne-am intalnit la spital si totul a decurs mai bine decat ma asteptam. Cat am stat in sala de travaliu, m-a supravegheat moasa si o asistenta si el venea din cand in cand sa ma consulte si sa mai schimbam 2 vorbe.Cand m-a urcat pe masa pt nastere a incercat sa ma destinda prin tot felul de discutii. M-a ajutat enorm in timpul expulziei. A colaborat cu mine, m-a indrumat cum sa imping, imi povestea pe unde este bebe etc.
Am fost saptamana aceasta la controlul de 6 saptamani si a avut grija sa-mi spuna de contraceptie si ca tebuie sa avem o discutie ca sa hotaram impreuna ce si cum. Repet: din initiativa lui.
Am povestit aceste lucruri ca sa judecati singure ce fel de om este.
As avea multe sa va mai spun, dar cred ca este destul de reprezentativ. Apropo, dr. Nayel a operat-o si pe mama mea de fibrom si ceva chisturi. Doi dr inaintea lui refuzasera operatia pe motiv ca mama este hipertensiva. El i-a facut toate analizele si a hotarat operatia. In afara de asta a sustinut-o moral prin incurajari pe care putini dr se sinchisesc sa le faca pacientilor.
V-am pupat si va doresc o alegere cat mai buna a dr.
Geta si bb Andrei
Jasmine spune:
Cand are program dr Nayel la cabinetul din Drumul Taberei?Eu am dat telefon de cateva ori (nu mai stiu in ce zile) si nu mi-a raspuns nimeni.
Multumesc.
Jasmine
24 saptamani
mihaella spune:
Are program in fiecare zi, mai putin miercurea, cand este de garda.
Suna dupa 12-13.00, ca abia atunci vine dna secretara/asistenta.Ce numar ai?
lordra spune:
Am ajuns si eu o data in timpul sarcinii pe care, de altfel, am pierdut-o o saptamana mai tarziu. S-a purtat destul de civilizat (aveam sa vad o saptamana ma tarziu ce inseamna sa fii tratat cu fundul, la Giulesti). Ceea ce m-a facut sa ma duc in alta parte a fost faptul ca, descoperandu-mi un chist baban pe ovar printr-o ecografie normala (chiar asha, face si ecografii vaginale la el la cabinet?)mi-a dat un tratament de mentinere a sarcinii si mi-a spus ca, in cazul in care aceasta rezista, dupa luna a 3-a ma opereaza de chist. Nu stiu eu foarte multa medicina, insa operatia de chist in toimpul sarcinii m-a cam pus pe ganduri, asha incat m-am dus la alt medic. Acolo am descoperit cauza sangerarilor mele abundente : un fibrom de toata frumusetzea pe care Nayel nici nu l-a banuit. El (Nayel adica) mi-a spus ca sangerarea este cauzata numai si numai de chist, ori s-a dovedit ulterior ca nu asta era cauza.
Cam asta a fost experientza mea cu el. Oricum, mie mi s-a parut cam plictisit + ca detest sa fiu tutuita chiar daca arat a pustoaica in ciuda celor 28 de ani pe care-i am.
Hai sa va mearga bine!
Lordra