Cum vi se pare viata in Japonia?(16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

-Unde la tratament?

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Mergi la inceput

-Da !Ninja ,mai facut 1-0 pentru tine(te simti mai bine?)datr nu te uit!

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

Irimell,noi am fost in Nishiyama-machi Ishiji-michi..e departe de Wakayama..am avut parte de o vreme frumoasa...ptr bb cred ca a fost cam obositor...
Riara, am veni si noi pe la tine dar e prea departe si e bb care e prea micutz si nu am cum sa-l las acasa...poate dupa ce mai creste puutin...
ninja,de sotzi meu nu stiu de ce te iei ca el nu are nici o vina,recunosc ca aia batuta in cap sunt eu ptr ca nu am auzit de ryokan si nu ii pronuntam cu trebuie... nu cred ca sa nascut nimeni invatat si decat sa raman batuta in cap mai bine intreb...MAIKA!!!pareri diferite...

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

-Vreti sa pricepeti felul indirect de comunicae al oamenilor?

-Eu il pricep bine, cred de cind practic "Qigong"

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

-Irimell,hai sa vorbim aici ca-i mai "liniste"

-lawo sh hawo( nu stiu e cum se scrie)este salutul cind incep lectiile.Practic de trei luni,si nu pot avea inca putere de concentrare maxima,dar ceea ce simt e incredibil dar adevarat,simt ca-mi ard palmele,parce am o bila de foc intre miini, nu-ti pot explica in cuvinte,practica si vei simti.Tu daca locuiesti in oras mare sigur gasesti unde sa practici ,si maestrii mult mai buni(vezi sa fie chinezi ,e important)In legatura cu prob.pe care-o ai ,sigur iti va ajuta sa-te refaci mai ales ca esti tanara,dar trebuie sa faci si sport,daca ai voie ,sau numai gimnastica medicala.citeste aici http://www.qigong.ro/intro.htm law sh tuai chen

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

quote:
Originally posted by sora2001

-Irimell,hai sa vorbim aici ca-i mai "liniste"
-lawo sh hawo( nu stiu e cum se scrie)este salutul cind incep lectiile.Practic de trei luni,si nu pot avea inca putere de concentrare maxima,dar ceea ce simt e incredibil dar adevarat,simt ca-mi ard palmele,parce am o bila de foc intre miini, nu-ti pot explica in cuvinte,practica si vei simti.Tu daca locuiesti in oras mare sigur gasesti unde sa practici ,si maestrii mult mai buni(vezi sa fie chinezi ,e important)In legatura cu prob.pe care-o ai ,sigur iti va ajuta sa-te refaci mai ales ca esti tanara,dar trebuie sa faci si sport,daca ai voie ,sau numai gimnastica medicala.citeste aici http://www.qigong.ro/intro.htm law sh tuai chen

Ema si Richard-Sora

Multumesc mult, Ema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Bine v-am regasit!
Inainte sa dorm va povestesc ce-am facut astazi,
Am avut parte de-o zi excelenta,vremea ne-a ajutat foarte mult,a fost suuuperNe-am distrat la maxim!! Ne-am plimbat cu vaporasul,am vizitat toata Odaiba,am luat cina la terasa unei restaurant cu lumanarele pe masa,in timp ce priveam vaporasele cum se plimba.Cladirea in care se afla restaurantul se numea Aqua Magic,parca...
A fost superb!

Dan ,Mirela,va multumesc inca o data pentru sugestii si sfaturi,ne-au ajutat foarte mult.Trebuie sa recunosc - nu ne descurcam fara informatiile de la voi!

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

quote:

quote:
Originally posted by Tiara

Sper ca acum esti multumita.SAyonara!

Lidia ,Tiara si David D.

Tiara ,eu "PACE"....si subiect inchis

Ema si Richard-Sora

N-am inteles .Vorbesti cu mine?IAr esti paralela.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

quote:

quote:

quote:

Sper ca acum esti multumita.SAyonara!

Lidia ,Tiara si David D.

Tiara ,eu "PACE"....si subiect inchis

Ema si Richard-Sora

N-am inteles .Vorbesti cu mine?IAr esti paralela.

Lidia ,Tiara si David D.

Tiara ,daca ai de gind sa-ma haituesti tot site-ul n-ai decit...,sint prea "obosita " sa mai lupt ,sa sa-nchei un "tratat" cu tine.Cine vrea sa fie in continuare alaturi de mine , aici adresaxfxqr204@ybb.ne.jp
sau in Romania lava multumesc mult celor care ati fost alaturi de mine si,in special tiepenrtu sprijinul moral pe care l^am primit de la tine. Va pupacesc pe toti Ema

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput