Cum vi se pare viata in Japonia?(16)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

Sint curioasa daca-mi raspude cineva,...sau sinteti toate impotriva mea

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Buna ziua

Vad ca vorbiti de mancare si soti mofturosi,ce greu trebuie sa va fie!Eu am noroc ca partenerul meu mananca orice ,si ma ajuta si la gatit,eu nu sufar sa stau in bucatarie ore intregi si el sa stea tolanit pe canapea, la tv. Ce,numai eu mananc?!

Ce faceti,ce program aveti in weekend?Noi mergem maine in OdaibaAbia astept!!!!!!!

Un sfarsit de saptamana frumos ca doresc!

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Sora2001,nu suntem suparate pe tine;cel putin nu eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by Sorina-Alexa

Buna ziua

Ce faceti,ce program aveti in weekend?Noi mergem maine in OdaibaAbia astept!!!!!!!

Din Odaiba poti sa urci pe pod (Rainbow Bridge) pe la cel mai apropiat pilon ,cred ca numai pana la 17.00 .E o senzatie ciudata ca vibreaza in continu de parca as fi cutremur ,e autostrada pe deasupra ...dar merita pentru view-ul care il ai http://www.japan-guide.com/e/e3008.html
La intoarcere poti sa iei monorailul (Yurikamome) spre JR Shinbashi de la Odaiba,asta daca vii cu vaporasul dinspre Asakusa.

Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

Ayumi,multumesc

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

Draga Sora 2001,
chestia cu suflatul in ciorba la mine este la ordinea zilei,spalatul pe cap hizamakura cu stersul in urechi
Deh,fiind mai la "tara" bunka este mai veche
Draga Sandra 20,
eu am 26 de ani si sint casatorita de un an .Vazusem ,parca pe aici ,o discutie despre kimono daca este greu sa-l imbraci .Eu,de un an de zile,imbrac in fiecare dimineata kimono ,lucrez cu sotul la ryokan,si iti spun sincer ca seara cind ma dezbrac ,in locurile unde ma leg cu koshihimo,am pungute cu puroi de la strinsatura si mai este si caldura asta....Dar nu este deloc greu sa te imbraci daca stii lucrurile de baza ,de ex. totul se imbraca ,se inoada ,se infasoara de la dreapta la stinga ,si mai sint citeva reguli de baza
Fetelor ,eu tot nu sint lamurita ce gatiti la sotii vostri.Sa inteleg ca mincati in fiecare zi la restaurant sau la vreo izakaya???? Sotul meu ,fiind mai tot timpul ocupat cu settai-urile lui,nici nu vrea sa auda sa mincam afara.Unde mai pui ca in fiecare dimineata,fara exceptii,nu maninca decit gohan cu misoshiru,tsukemono si tamagoyaki.Ma-m saturat in fiecare zi sa gatesc alt fel de mincare pentru ca "Maria sa" nu manica acelasi fel nici macar a doua zi.
Cred ca am ajuns sa fiu mai japoneza ca japonezii La ordinea zilei gatesc mabodofu,nikugyaga,omurais nu va mai spun ca sint un as la misoshiru Aveti ideei ,ceva, de gatit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

scuzati greselile gramaticale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Draga Dane, vezi ca Yuricamome e Yuricamome si Monorail e Monorail.Sunt doua mijloace de transport total diferite si cu rute diferite.Yuricamome merge de la Shinbashi pana la Ariake,iar Monorail de la Hamamatsucho pana la Haneda.
Sorina, sper ca te-ai distrat bine in Odaiba.Eu nu fac nimic special in acest sf. de saptamana,dar miercurea viitoare ma duc in Disney Land.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Meniul zilei:misoshiru(nameko cu tofu),peste fript cu tsukemono si cu ceva nimono,orez,umeboshi si nato.Eu gatesc doar supa si frig pestele.Restul le cumpar ca nu m-am maritat sa stau la cratita.Si oricum sunt mai bune de cumparat.Si asa ceva mananca de fiecare data cand mananca acasa-adica de cateva ori pe an.Si sa nu credeti ca eu glumesc ;daca nu ma credeti intrebati-o pe Gabelstefan.Fiti mai relaxate si puneti piciorul in prag ca prea mult alintat strica.Mancarea e normal sa friga pentru ca este mancare calda,nu rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by michiyan

Draga Dane, vezi ca Yuricamome e Yuricamome si Monorail e Monorail.Sunt doua mijloace de transport total diferite si cu rute diferite.Yuricamome merge de la Shinbashi pana la Ariake,iar Monorail de la Hamamatsucho pana la Haneda.

Michiyan ,mersi de update .Mergand numai cu masina in zona am presupus ca sunt una si aceeasi linie.

Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.

Mergi la inceput