Cum vi se pare viata in Japonia?(16)
Raspunsuri - Pagina 13
mamicaluitheo spune:
05. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe / citat din regulament.
si scuze ca m-am bagat.
cu respect
andreea mami de theo si de florin
http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo
mamicaluitheo spune:
Ninjache esti o dulceata ca intotdeauna.
mi-ai lipsit si de aia "v-am citit" si acilea::))
no offense
si inca ceva ...eram curioasa daca stiti regulamentul:::)))
"pretena ta" virtuala andreea
RIARA spune:
Mai ,fetelor ,
hai sa vorbim si noi de lucruri mai placute,mai interesante ca sa aibe ce sa citeasca si alte fete din alte locuri.Haideti sa nu ne facem de ris Japonika noastra.Aici sintem multe familii fercite cu japonezi ,nu ?Am citit ca cineva are certitudinea ca, din 10 casatorii doar 3 sint reusite,si alea parca scirtiie DAR NU ESTE ASA,sint multi japonezi cu suflet,inteligenti,familiali Atit doar ca simti nevoia sa te descarci atunci cind ai necazuri,ci nu atunci cind esti fericit,nu? Fetelor, care se lauda cu familia ei,cu japonezul ei??? Spuneti niste povesti de fericire,intimplari haioase petrecute in Jap sau mai stiu eu ce?!Orice este petrecut in Japonia este haios,nu credeti?
Draga SORA2001{kangae sugi to omou]
eu zic ca nimeni nu are nimic cu nimeni si toata lumea are dreptul sa se exprime cum doreste,tinind cont si de faptul ca nevorbind in fiecare zi romaneste mai ai si dificultati in exprimare[ eu sint prima pe lista,si in somn vorbesc in japoneza] Nu putem sa ne auzim ca sa intelegem exact ceea ce doreste sa spuna fiecare asa ca nu trebuie sa ne simtim ofensati de ce se spune ,asta binenteles daca nu ti se adreseaza personal ,cum a fost cazul meu.Nu sint de acord cu AZUMI ca te certi cu toata lumea ,pentru ca nu vad nici un motiv.
Eu zic sa fim mai tolerante ,mai optimiste,mai comunicative...
Este doar o parere fara ofense la adresa nimanui dar ma doare inima sa va vad imbrincinduva una pe alta.Si cred ca daca tot vor fi discutii de genul acesta ne vom pierde increderea sa mai scriem pe forum Repet,este o parere si nu este exclus sa gresesc IJYO