Cum vi se pare viata in Japonia?(16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

quote:
Originally posted by sora2001

quote:
Originally posted by Sorina-Alexa

Mai Sora,eu nu vorbeam singura,incercam ceva cu link-ul de poze,iar in ultimul mesaj verficam daca s-a rezolvat.Asa ca esti singura paranoica pe aici!

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"

poze

Sorina-alexa in legatura cu "Maria sa" iti multumesc ti-am urmat sfatu' mi-a reusit.A1apropo cu mesajul de mai sus cel cu"quote"mai citestel odata cui la-i adresat?sau de la caldura asta i cumva pierderi de memorie,ai grija baby

Ema si Richard-Sora

Hai sa incheiem ca nu vorbim aceiasi limba.Initial am facut o gluma,dar vad ca-mi rastalmacesti cuvintele si intelegi aiurea.Eu nu sufar,nici nu-s narcisista ori naiva. Evident,n-ai inteles nimic.
A fost o simpla gluma,nu inteleg ce faci atata caz?!
Sincera sa fiu,n-am inteles mare lucru din mesajele postate de tine,n-au cap si nici coada.

Sorina.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Hai mai fetelor,va rog nu va mai certati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

quote:
Originally posted by eli

Iata ca nu mai am somnic si tocmai ce mi-a copt creierasul o intrebare: la voi cine se ocupa cu administrarea banutilor? Daca voi sunteti cele care o faceti, cum va descurcati?

La noi banii stau intr-un plic,si cand avem nevoie luam de acolo.in cazul cheltuielilor mai mari ne consultam reciproc.
Nu-i spun sotul cand iau bani pentru o bluza,un suc, dar cand am nevoie de ceva mai scump ma consult cu el mai intai.La fel face si el,si nu-s probleme ori discutii!

Sorina.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

-Da Ayumi ai drepate ,sintem citeva romancute in Japonia si atit ura avem,si atit ne certam,..of,Doamne,ma doare sufletul de ceea ce se-ntimpla.cititi si voi la "Fetele din Elvetia,Franta U.S.A etc"ce bine se-nteleg,Bravo Lor.Am vrut sa vad cit de unite sintem,in aparenta DA!,realitatea este alta.din ceea ce sa-ntimplat acum poate ati invatat ceva.Va pup

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana526 spune:

Multumesc eli! Fetelor stie cineva de Nanatigru, ca as vrea neaparat sa iau legatura cu ea suntem in aceasi situatie. Sotul meu lipseste mult de acasa, a mai fost casatorit dar am aflat prea tarziu sa-mi dau seama ca el doar pe mine m-a iubit.La inceput am venit cu viza de turism, am ramas gravida si ne-am casatorit urgent. A fost "miere" la inceput dar apoi s-a schimbat radical , eu pt el parca nici nu mai exist. Ma gandeam ca are pe altcineva, sau poate isi continua povestea de dragoste cu fosta nevasta. Am gasit de la dansa mesaje pe telefonul lui , dar eu nu pot citi kanji si tare ma framanta situatia asta. Dupa ce am nascut nu mi-a adus nici o floare la spital iar cand am venit acasa a fost un cosmar, bebeul tot timpul plangea, eram disperata iar el nu era sa ma ajute. Cam asta e . Am mai multe sa va scriu , putin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana526 spune:

quote:
Originally posted by Sorina-Alexa

quote:
Originally posted by eli

Iata ca nu mai am somnic si tocmai ce mi-a copt creierasul o intrebare: la voi cine se ocupa cu administrarea banutilor? Daca voi sunteti cele care o faceti, cum va descurcati?

La noi banii stau intr-un plic,si cand avem nevoie luam de acolo.in cazul cheltuielilor mai mari ne consultam reciproc.
Nu-i spun sotul cand iau bani pentru o bluza,un suc, dar cand am nevoie de ceva mai scump ma consult cu el mai intai.La fel face si el,si nu-s probleme ori discutii!

Sorina.

poze

Sotul tau este cuminte. Eu nu am in portofel mai mult de 5000 de yeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

Draga Diana 526
in primul rind iti doresc bine ai venit si sa-ti traiasaca baietelul.Sa stii ca si eu i-am trimis mesaj lui NANATIGRU ,sa vad ce este cu ea dar nu am primit nici un raspuns.I-am spus sotului meu de ce ai scris pe forum si este nebun de furie,a zis ca daca l-ar avea in fata la-r spulbera pe sotul tau .Scuze ca am tradus motamo .Poti sa-mi spui ce se intimpla cu tine?Daca vrei vin eu in Oita ca nu-mi este greu deloc,ma gindesc ca tu fiind cu baietelul te misti mai greu.Scrie-mi un raspuns cit mai urgent pe PV si sa vedem cum o rezolvam.Bine ca esti pe linga mine O sa-ti scriu si eu la adresa pe care mi-ai dat-o
Te pup si ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

Draga ALIADA daca vrei incerc eu .IN primul site expus de Danjp este vorba despre RO in general ,bazele fundamentale al Ro,cum este situatia actuala in RO,ce personalitati au fost in Japonia si cind ,si citeva chestii din astea al doilea link este pentru cei ce vor sa se duca in vizita in romania,un fel de publicitate a Romaniei Dar sa stii ca amindoua link-uri sint foarte interesante DANJP,multumesc mult ,ma ajuta si pe mine foarte mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

..offf...am avut ceva de citit...am chiulit si ieri si azi...Riara cum te simti?ai grija de tine si de bb gravi]...merci ca esti "alaturi de mine"..vad ca ninja nu a mai scris......
Diana,bine ai venit pe DC..imi pare rau de tot ce iti face sotul tau..eu nu te pot ajuta cu nimic dar se pare ca Riara da..
Riara ai suflet bun.....

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Si daca nu va dati in cap tot nu-i nika!!!!
Iote colea...

Sora 2001, tot incerc sa iti citesc mesajele si sa ma lamuresc cam ce vrei sa soui in ele ...da` vad ca nu prea-mi iese.Pana acu doua capitole nu au fost certuri pe subiectul asta daca vrei sa sti. Fetele se intelegeau de minune pentru ca stiau sa ia o gluma ca atare si pentru ca stiau sa se sprijine reciproc in caz de nevoie.
Imi pare rau ca iti spun dar folosesti o exprimare agresiva si un ton care nu-i deloc placut....Te simti atacata atunci cand nu e cazul.sorina e veche pe forum si nu e genul de persoana care sa aplice cu cineva un ton ironic sau mai stiu eu cum l-ai perceput tu.Incepi sa te certi cu toata lumea si nu e bine.Las-o mai moale!

Nu suntem aici sa asistam la certuri copilaresti...

Diana imi pare tare rau ca te simti neglijata sau inselata...E destul de greu si asa cu bebelusul si stiu ca iti faci destule griji oricum, asa treaba cu sotul cam pune capac...Nu prea ma pricep la sfaturi in privinta asta dar sper sa se rezolve totul in bine.

Bai gagici Raluca a plecat in tara ma?Ca n-o mai vazui demult p-aici.
Eddy, pupe multe, ti-am trimis pm...Sper sa nu fie prea mult deranj.

mamy de sufletel de Keyto

ana 23 ani/berbec

http://community.webshots.com/user/natzumi

Mergi la inceput