Cum a fost in concediu?
Raspunsuri - Pagina 2
Rodica spune:
Da, continuati , ca eu vreau sa plec peste....trei saptamani si inca nu stiu unde!!!
As vrea sa vad gradina botanica din Cluj, si daca tot sunt in zona, si ceva de pe acolo. Dar unde o sa stau???? Cu doi "luptatori" de 6ani si 4ani jumate?
Ce ma sfatuiti?
Pupici
mariaangeli_que spune:
In Cluj, este un hotel fain si nici prea scump chiar la intrare (cum vii de pe Feleac)se numeste LILIACUL,e curat,se serveste un mic dejun,splendid,anul trecut am platit pt o camera cu 3 paturi(eram 2 adulti si 2 copii 9 si 10 ani)35 € pe noapte,si sa stii ca nu eram deloc inghesuiti,daca vrei ceva mai de lux este hotel FULLTON ,pe strada:S .PUSCARIU 10,tel 0040 788 264 600 sau 0040 264 597 898
asta are camera pt. 2 persoane 65€,dar ai pat cu baldachin,camera -dulap,o zugraveala extra,iar la subsol un club foarte stilat
oanaDo spune:
Super concediu am avut la Mamaia anul acesta.
Am stat 8 zile la hotel Riviera * * *,super cazare insa ne-a nemultumit masa in sistem suedez deoarece cina am servit-o numai acolo.Dar una peste alta am avut un concediu de 3 *.
Oana
http://community.webshots.com/user/ooanaa2003
sinzi_ana spune:
eu sunt in concediu de 17 luni, cum suna asta??? dar inca pentru 2-3!!! asta nu mai suna asa bine!!!
Sinzi si David
lia popescu spune:
Eu am avut un concediu "activ': m-am ocupat de renovarea casei de la tara, adica am sapat, am racait peretii, am gradinarit, am gatit pentru copil,muncitori, catei, dar astea toate intr-o zona minunata. Daca ma uitam putin in jur trecea toata oboseala. Oricum este mai bine decat la servici! Poate la anul va fi totul gata si vom merge si noi cu adevarat in concediu.
anda141 spune:
Am avut un concediu super 3 saptamani la mare si la munte.La mare am fost la Eforie si la munte la Moeciu, o zona superba pentru cine nu stie cum e.
Am fost cu bebele de 6 luni si vreau sa va spun ca s-a comportat execelent, nu a avut nimic de comentat cu privire la schimbarea camerei, a mediului, din contra a fost foarte vesel, a vorbit si ras cu toata lumea, a dormit foarte bine, a mancat bine , in special la munte,ne-am plimbat toata ziua, am dormit, nici nu credeam ca va fi asa usor si frumos cu un copil mic dupa tine, Nu am mai urcat eu pe creste ca in alti ani, dar nu-mi pare rau, am avut placere mai mare sa stau cu el si sa ne plimbam amandoi cat a fost tati pe creasta, ca pe el l-am trimis
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816
rocsy spune:
Si eu am avut un concediu super,am fost la mare , in Jupiter , hotel de *** stele-Meteor, super condititii, am fost mai multi si asta a fost singurul inconvenient pt ca am tinut cont prea mult de parerea celorlalti, asa ca saptamana viitoare vom pleca pt doar 3 zile din nou la mare doar eu si sotul meu , apropo voi cum preferati sa plecati in concediu singuri, doar cu jumatatile sau cu prietenii?
Rodica spune:
Singuri, cu copiii, dar in nici un caz cu prietenii pentru ca nu mai putem tine cont de dorintele noastre, se lalaie prea mult dimineata la plecarea din camera....prea multi timpi morti