Cum a fost in concediu?

Cum a fost in concediu? | Autor: sunshine

Link direct la acest mesaj

Eu lucrez numai de cateva luni, asa ca... adio concediu vara asta. N-ati vrea voi, la intoarcere, sa povestiti cum a fost? Macar asa "virtual" sa zic ca am fost si eu.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

S-au intors ca doar n-au plekat sa moara :-))) Si mai ales s-au intors ca tot ce e fain se termina repede:-)

Eu nu m-am intors ca tokma veni bebe si e de munca 24/24 asa ca astept si eu cu drag sa pove cum fu vacantza. La mare e tot frumos, la munte la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Sunshine, Papadie,

noi ne-am intors din vacanta si ne pregatim sa plecam din nou!

Am fost doua saptamani in Spania, in Costa Brava si a fost absolut suuuuuuuuuuuuuuuperb. Vreme nici calda nici rece, marea frumoasa, apartamentul inchiriat excelent, cu piscina in fata geamului, copiii sanatoasi, Slava Domnului, am calatorit mult... Am vazut Barcelona, casa lui Dali dintr-un mic sat pescaresc, aproape de granita cu Franta(Port Ligat se numeste), alte cateva sate pescaresti(Cadaques, Port de la Selva). In Costa Brava e minunat cum se termina muntii in mare... Ca sa ajungi in unul din astfel de sate pescaresti, trebuie sa urci si sa cobori muntii( sau sa mergi cu un vaporas, pe mare), dupa excursia pe serpetine domoale urmand sa descoperi un satuc izolat, cu toate casele albe, cu carciumioare pitoresti si oameni calzi si primitori... O poezie, m-am indragostit de Spania!

Si peste doua saptamani plecam in Romania, la mare si prin imprejurimile Oradei, la niste prieteni! Frumos, nu?

Altfel, fetelor, va doresc copii sanatosi si putere de munca, ca vine si vremea vacantelor!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
http://community.webshots.com/user/NoraCosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sense spune:

Inainte de a pleca in concediu , v-am cerut sfatul referitor la petrecerea concediului la mare impreuna DOAR cu adoratul "sot" . Raspunsul neintarziat a fost DA iar acum sunt proaspat intoarsa ACASA .
Noi am fost la JUPITER , a fost cam asa , ,[?.Cred ca am fost mai mult decat explicita. Bogdan a ramas la bunica, este si el bine. A fost o saptamana de miere, singura durere a fost dorul de puiut. Va doresc sa aveti si voi un concediu la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by papadie

S-au intors ca doar n-au plekat sa moara :-)))

fix la asta m-am gandit eu cand am citit titlul !!!

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Ne-am intors si noi de la mare, am fost la Jupiter, hotel Meteor. cazare excelenta si plaja la doi pasi de hotel.
Pacat ca vremea nu a fost tot timpul de plaja dar ne-am distrat destul de bine.
Diana a fost cea mai fericita, s-a simtit grozav!

Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine spune:

Multumite?
Acum ca am lamurit problema titlului, banuiesc ca e mai interesant sa povestim de concediu... care pe unde a fost si mai ales cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaPopa spune:

Nu cred ca o sa am concediu anul asta!!! Daca am noroc, poate plec in septembrie cateva zile in Vama! Mai povestiti, fetelor, ca sa avem la ce sa visam, noi cei care nu avem parte de vacanta anul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Tocmai ce ne-am intors si noi din concediu...
Anul asta am avut un concediu...atipic pt.noi.
De cind e Andrada (8 ani)doar cu ea plecam la mare, la munte , pe oriunde. De data asta , impreuna cu alta pereche, ne-am lasat copiii, doua saptamini,cu bunicii si am plecat sa vedem... Elvetia. A fost foarte frumos, grozava tara Elvetia, dar tare dor ne-a fost de Andrada si ei de noi cu toate ca vorbeam zilnic la telefon (sa vezi cind vine factura...)
Ar fi frumos sa mergem si cu ea citeva zile undeva, dar a trebuit sa incepem munca...

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Buna!
Pentru al treilea an consecutiv imi petrec vara in Irlanda,tara in care sotul meu lucreaza din 2001.Pe 21 iunie am plecat din .ro si ma intorc pe 12 septembrie.De fapt stau cam jumatate de an in Romania si jumatate pe aici(am mai fost in martie-aprilie si voi mai veni de Craciun).Verile pe aici sunt doar cu numele!Temperaturile nu prea trec de 20 grade,ploile sunt la ordinea zilei.De fapt sunt bune si ploilea astea caci neavand bani de numarat...
In luna august se anunta cateva zile mai frumoase,probabil vom merge "sa ne bagam picioarele"in Atlantic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Fetelor,

Noi abia ne-am intors din concediu si a fost extraordinar. Am facut un tur prin tara: am inceput cu Transfagarasanul, apoi Sibiu - Paltinis, Voineasa, Calimanesti, Petrosani, Retezat, Defileul Jiului, Valea Oltului si am incheiat tot cu Transfagarasanul.

Superb concediu desi sincera sa fiu mi-as fi dorit si eu sa stau acasa si sa am grija de bebe..., dar poate se va uita Dumnezeu si la noi candva.....

Va pup,
Flory

Mergi la inceput