Posturi de radio in Bucuresti
Ce post de radio ascultati dimineata (acasa sau in drum spre servici)?
Eu ascultam cu placere circotasii, dar acum sunt in vacanta. Pe Radio total (care e favoritul meu) au o emisiune in direct putin enervanta. Europa FM ar fi OK, dar dau prea multe reclame. Romantic are muzica buna, dar prea lenta pentru acea ora a diminetii. So, ce post de radio va place?
Raspunsuri
otau spune:
Nu radeti, nu ma
ca eu ascult Romania Actualitati. La posturile particulare nu prea auzi stiri serioase. In plus prea multa muzica. Simt ca ma apuca nebunia sa ascult melodie dupa melodie! O informatie acolo, ceva! Daca vreau muzica non stop pun o caseta un CD si ascult si ce vreau eu!![]()
Radio Kiss Fm, merge cand sunt carcotasii, desi la un moment dat parca te plictisesti si de ei!
LA Radio 21 e OK emisunea lui Buzdugan (chiar mi se pare mai tare decat carcotasii).
La Europa Fm dau aceleasi melodii. Am impresia ca au doar cateva casete pe care le pun mereu 
Romantic-ul e dragut atunci cand cazi in butoiul cu melancolie, e chiar linistitor, merge la persoanele stresate.
Radio Total - asa si asa. Bun duminica (sau sambata ?) cand este emisiunea Cristinei Stanciulescu.
Pro Fm - prea agresiv !!!
Aurora, mami lui Vladut (6 ani)
Mada spune:
Mie imi place mult si de cand stau acasa ascult aproape tot timpul Radio Star. Muzica buna si variata, stiri reclame putine.
Si Kiss-ul cand sunt carcotasii acasa, nu in vacanta!![]()
![]()
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca de 29
sapt
alexa spune:
Acasa si in masina ascult Radio Star, muzica este 

la birou ascult Radio Romantic 
am un radio vechi care nu prinde alte posturi.
bibi spune:
Incearca si City fm pe 102,6 sau asa ceva. e un post nou sau cel putin eu abia acum 3-4 zile am auzit de le ca de ascultat n-am apucat ca masina e in service
Bibi si
David
cristina78 spune:
Buna!
Mie imi plac la nebunie Ciprian Dinu & Buzdugan - Radio 21 si sunt singurii pe care am rabdare sa ii ascult.Imi placeau carcotasii dar parca nu mai au acelasi farmec de cand au schimbat postul de radio.
Cristina
(29saptamani
)&
Cristina
mamicaluitheo spune:
ok geut atunci sa rog echipa de dimineata sa-ti dea o dedicatie dimineata cand mergi spre servici::))
te pup andreea mami lui theo si florin
http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo
mstroie spune:
Eu ascult in fiecare dimineata de cand ma scol ai pana plec la servici Radio PROFM, imi plac Dobrovolski si Wilmark.