Limba franceza (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Ira spune:
Cristina, uite ce-mi iese mie dupa ce fac comenzile !
e acc aigu : ¡³
e acc grave : ¡³¾
etc, imi iese o aiureala, eu am Win XP, poate ca ar trebui sa adaug ceva in plus ? Nu am Word, de ex.
Merci , Irina
khristin spune:
Irina,
Probabil asta e motivul pt. care nu-ti ies...desi mie imi ies si aici, uite: à (ALT 130); é (ALT 133), ç (ALT 135)....asa ca nu stiu care sa fie buba ta
Cristina
noi
oana_noemi spune:
io-s harnicutza si completez la dosarul de candidatura!
mi-am facut CV-ul in limba franceza, ma poate ajuta cineva cu o parere despre el?
multam' frumos!
Oana&Erik
Sarbatori fericite!
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
THE mom spune:
Fetelor, faceti o treaba super!
sa stiti ca v-am cautat pe "La France" si de acolo cu ajutorul si bunavointa Luminitei (lu.more) v-am gasit!
Mik, mai ramane valabila propunerea ca noi sa scriem (paragrafe mici, rezonabile) in franceza care sa ne fie corectate?
Eu una am memorie vizuala, si asa pot invata f. repede si bine: daca vreo doamna profesoara ma corecteaza cu rosu, imi ramane in minte corectura, si pe viitor fac si spun ca la carte :))
Eu va pot sta la dispozitie cu intrebari (traduceri, nelamuriri) despre si in lb. engleza ...
Mik spune:
quote:
Originally posted by THE mom
Fetelor, faceti o treaba super!
Mik, mai ramane valabila propunerea ca noi sa scriem (paragrafe mici, rezonabile) in franceza care sa ne fie corectate?
Mais oui, sans problèmes.
Tema : scrieti citeva linii despre cum e afara (ninge, ploua, e soare).
Mik.
Otilia spune:
quote:Dehors il fait très beau et ça me donne envie d’y aller me promener avec les bébés dans la pou7...
Originally posted by Mik
Tema : scrieti citeva linii despre cum e afara (ninge, ploua, e soare).
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
oLo spune:
J'ai eu l'impression d'avoir attendu au radio Rire&Chanson, la météo:
en sud du soleil, au nord du grisseille
je crois q'ils inventent des mots, que pour la poesie ...
Bisous,
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
Otilia spune:
quote:C’était juste pour rire !
Originally posted by oLo
J'ai eu l'impression d'avoir attendu au radio Rire&Chanson, la météo:
en sud du soleil, au nord du grisseille
Et puis moi j’habite dans l’Ouest...
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
Otilia spune:
quote:attendre = a (se) astepta
Originally posted by oLo
J'ai eu l'impression d'avoir attendu au radio...
entendre = a auzi
Je pense que tu as entendu...
oLo spune:
quote:
Originally posted by Otiliaquote:attendre = a (se) astepta
Originally posted by oLo
J'ai eu l'impression d'avoir attendu au radio...
entendre = a auzi
Je pense que tu as entendu...
~Otilia&LaAdelita~
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
bah ouais... t'as raison... chapeau ;)
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma