Mamici din Constanta (11)
Raspunsuri - Pagina 12
tanja spune:
Buna fetelor,
Ce bine este de voi ca va puteti duce una la alta sau ca va puteti intalni mai des.Aici in Austria distantele dintre orase sau chiar si sate sunt mari asa ca nu ne prea putem intalni prea des.Poate ca voi avea ocazia sa va cunosc pe cateva dinre voi mai ales ca voi veni pe 16 august in Romania si voi sta 2 saptamani in Constanta,in cartierul KM 4-5 asa ca daca vreti imi puteti trimite un PM cu nr.de telefon pentru a ne intalni daca aveti placerea.
Va pup pe toate si va urez o seara placuta.
sinzi_ana spune:
Cine ce mai stie de Roxa?
Merge cineva maine la spital? Eu sunt in zona...dar nu stiu unde e cazata!!!
DAvid tot la regim...a mancat in seara asta un iaurt si putina branzica...
Sinzi si David
dadi_t spune:
July Imi si inchipui ce consternare pe bietul copil! Daca alt copil poate, ea de ce nu are voie...? HI,hi mamico ce te asteapta de acum incolo cu DE CE-urile si n-o sa stii intotdeauna cum sa-i explici pt. varsta ei.
Cand Anduta avea doi ani si un pic se juca pe langa tat'su si l-a apucat......si inocenta l-a intrebat < asta cine e???> . Costin intepenise, nu stia ce sa faca. I-am facut semn sa o lase in pace si problema n-a mai reprezentat interes pt. ea.
Mey, sa speram ca e de bine numirea Livioarei....si avansarea sa nu-i afecteze...profilul.
Sanzi, in principiu eu ajung in spital, dar nu stiu la ce ora si nici daca urc la Roxi. Depind de un raspuns pe care il astept maine.
Si eu sunt relaxata ca abia a plecat maseorul. Va pupici acum!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...si fam.Bugy
Cornelia spune:
Felicitari Roxana si Mugur!! Sa va traiasca baietelul! Bine ai venit pe lume Patric Filip! Refacere rapida Roxana!
Cornelia
laura111 spune:
'Neata !
July, Vlad e spre bine, tot mai tuseste rau din piept, dar parca mai rar. In continuare ii fac tratament, dr. l-a vazut ieri si a zis ca 7 zile trebuie sa-i dau Augmentin-ul iar Ketogal-ul (sau Ketoff, cred ca e tot aia, tot antialergic) trebuie sa ia o lingurita pe zi, timp de o luna, ca sa prevenim astmul bronsic. Asta e, mergem inainte!
Eu am acasa tinctura de propolis dar nu stiam ca se ia si pe cale interna, credeam ca se pune pe rani, eu o folosesc cu succes la julituri, infectii la unghii, cosuri, etc. Zi-mi si mie te rog cum se ia, cate picaturi, cat de des pe zi si cat timp ???
Teo a ta cred ca o sa fie o fetita tare indrazneata si voluntara, super faza cu baietelul de pe plaja !
Merci pt. pontul cu CD-ul !
Incearca acum sa intri pe pagina mea ca sa vezi casuta si pozele din gondola, piobabil ca dureaza un pic de la momentul cand pun eu pozele si pana cand pot fi vizualizate (le verifica ca sa nu aiba continut obscen).
Fetelor, care aflati unde e cazata Roxi, dat de stire pe forum !
Oana, eu asa merge cu tine s-o vizitam, mi-e mai usor sa ma intalnesc cu tine ca stam aproape si acum esti si tu "free at last". Vorbim la tel., poate mergem dupa amiaza...
Dady, July, care sunt orele oficiale de vizita la spital, ca n-am kef sa ma cert cu bodyguarzii...?
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
ione spune:
Felicitari Roxi, sa fii sanatoasa si sa va bucurati de ingerasul voastru, refacere grabnica.
Bine ai venit pe lume Patrik.
Tuturor weekend placut.
Ionela, Maria & Elena
Larular spune:
Felicitari Roxana si Mugur !!! Sa va traiasca minunea si sa va bucurati de el , sa fie sanatos si fericit !!!
Vreau si eu sa merg la spital cand va hotarati si aflati nr. camerei . Va rogdati-mi si mie un mesaj sau un beep pe telefon ca va sun eu inapoi , daca nu reusesc sa intru pe forum . Nr. de telefon 0744933384.
Pupi
dadi_t spune:
Buna dimineata si de la noi! Am vorbit cu Roxana si au fost probl. la nastere. Ea a fost pregatita de nastere cu dilatatie 8 (f. bine), dar Ghindu-Patric de voios ce-a fost si-a infasurat cordonul ombilical in jurul gatului...si la cezariana.Roxi e bine, putin cam ametita, dar asta datorita analgezicelor care le ia inca.Va roaga sa veniti mai dupa-amiaza sa-si mai revina ca abia acum a iesit din reanimare.
Etj.7-salon 7308
Pupici!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...si fam.Bugy
Oana spune:
Eu cu Laura vrem sa mergem la Roxi pe la ora 14-15, ne intalnim la 14 si mergem. Mai vrea sa vina cineva cu noi?
July spune:
Nu stiu programul de vizitare a celor din spital,insa cu...(Oana mmmm)se poate orice.Eu o sa merg cred ca duminica.
Laura,5 pic./3ori/zi cu 1/2 ora inaintea meselor pe o lingurita de miere.Orice tratament ptr.viroze se face 7 zile.Da-i si vitamine in timpul tratamentului cu antib.Protectie hepatica.
Plec la plaja acum.Vorbim mai tarziu.
Pup Roxanei si lui Ghindu.Scrie-ti si voi cam ce credeti c-ar avea nevoie.
July si Teo