Mamici de iulie-august 2004 + 27bb (91)
Raspunsuri - Pagina 4

Ssarah spune:
Lia, cu sigurantza incepe pe 23, s-a documentat tati la greu . Tu stai linistita ca mai ai destul pana nasti.
Rox mama cum adica ai sangerari, eu la nici un control nu am patzit asa ceva?!
Alexa - 40+ saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel

roxanaz spune:
e normal Alex acum, la ultimele controale, ca eu am placenta joasa si daca mi-a controlat colul sa vada daca e inca tare a trebuit sa....ma scormoneasca un pic. dar s-a oprit rapid, nu a fost nici dopul nici altceva.....plus ca eram in spital, cu doua doctorite in cap.....nu e nici un motiv de ingrijorare.
tu ce faci? n-are nici o treaba pitica, e cuminte foc?

butterfly spune:
"Ce bebe frumos avem, parca nu-i al nostru!" tocmai a zis sosul privindu-si odrasla in timp ce doarme... stai sa vezi cind s-o trezi!
Felicitari proaspetelor mamici si bun venit puiutilor cei mai mici!
Anemona, am vazut pozicile printesei si m-au emotionat... sa-ti traiasca!
Despre superstitii:
-bebe nu trebuie strigat pe nume nu doar in primele 2 sapt ci pina la botez (pe asta am respectat-o)
-nu se tunde pina la un an (fetita) sau 1,5 ani (voinicul) cind se taie motzul sau se rupe turta - l-am intrebat pe preot si nu e decit un obicei popular, la botez se taie putin par si se zice ca din acel moment se poate tunde
-nu se taie unghiile 40 zile (altii zic un an!) ca sa nu iasa hotz! Se rup cu dintzii!
-nu se primesc in casa femei aflate la menstra ca sa nu se imbolnaveasca bebe (pe aia cu sexul in ultima sapt nu o stiam, singura solutie ar fi sa invitam doar babe)
-nu se lasa afara la uscat peste noapte haine sau scutece ca sa nu se sperie bebe
V-am ingrozit? Cam asa m-am distrat eu pina la botez, de-mi venea sa le trag cite o bataie cind mai scoteau cite o perla...
Nicole, nu-ti mai fa griji, intr-un fel sau altul o sa o vezi foarte curind pe bebelina! Daca e mare n-ai ce-i face... stie el dr!

mihaella spune:
Blue, da, nasc tot la CFR2,dar inca nu stiu daca normal sau cu cezariana.Mai vedem!
Am dormit un pic si te-am visat, Roxi!!!!Ti-am visat Ghindu pe care il nascusesi si care semana super bine cu Mugur.O fi vreun semn???????

roxanaz spune:
hahahahhahhahahhahahahaaa Miha....daca ii spun asta lu' barbata-miu te iubeste la maxim daca e adevarat.... cel mai misto e ca la ultima eco i-a prins de vreo 3 ori extrem de bine fatza si si mie mi s-a parut ca are barbia lu' ta'su'....mai vedem noi peste citeva zile.....
Florina mista lista de superstitii....te pui cu babele satului? (oricum aia cu sexu' in ultima saptamina...e de top!
)

cristalina spune:
Butterfly, nu stiu daca la voi e obiceiul cu "pusul banilor pe ochii copilului".
Ei bine, trebuia sa vezi cum facea omu' meu ca uliul la soacra'sa, ca ii face buburuza conjunctivita ...dupa ce plecase mama am aflat povestea si i-am explicat ca e numai o expresie, nu ii punea nimeni bani pe ochi copilului...hehehe
Zice el "pai de ce nu mi-a spus!?" ...Pai dupa ce s-a infoiat asa la ea, nu a mai avut curaj biata femeie sa sufle'n front...hahaha
Monica si bebelusa (02.07.2004)

Doamna Bibi spune:
Buna fetili, ce mai faceti?
Vad ca lista a ramas neschimbata, ce e cu voi, v-ati speriat toate?!?!? Halal exemplu mai aveam o speranta in vazele noastre care acum...Cred ca m-a prostit caldura, eu mai am ceva si deja sunt disperata.
Nicole, nu fii suparata, unde n-ar fi norocul sa-mi spuna mie doctora ca trebuie sa-mi faca cezariana si sa nu nasc norma?!? Nu vrei sa facem schimb? Dar cat de mare e bebele tau? Si mie mi-a zis ca e mare, luni merg la eco sa vad exact cat de mare (ma astept sa fie apropae de 3kg). Oricum imi zicea doctora ca e si chestie genetica (mama m-a nascut la 4 kg, sotul meu cam tot atat avea la nastere asa ca...).Nu fac vitejisme la o greutate a lui bebe mai mare de 3,5 kg.
Alexa, ce faci, mai poti, nu vrea pitica afara? Mai fetelor, ce le-ati facut la bebelusi astia ai vostri de nu vor sa iasa???Purtati-va si voi mai urat cu ei (glumeam).
Hai ca n-am mai intrat de ceva vreme pe net (am avut ceva probleme cu calculatorul), ma asteptam sa gasesc o lista luuuuuunga de bebelusi.Am gasit si un subiect "interesant" cum sa facem sa-l grabim putin pe bebe.Dar stiti cum e, cand vrea el atunci iese (chiar daca as cam vrea sa iasa mai repede ca nu mai pot).
In rest stiam eu ca in momentul in care ma voi apuca de cumparat lucruri nu ma mai opresc...si asa am facut...
Monique si bebe mic 34 sapt.
28 ani, sagetator

BLUE ANGEL spune:
gata si somnul de frumusete ... nu stiu altii cum sunt dar eu dooorm si as dormi intr-una ..dar parca mi-e mila de timpul asta liber ... obosesc repede cand stau in picioare si mai ales ma dor calcaile ...cu toate ca nu am burtica prea mare ...
Anemona , ce dulceatza de fetitza !!!! foarte scumpa ...
Roxana , esti ok acum ?
alice , cum afost la dr. ?
voi ati cumparat hainutze ptr. bb .. eu am gasit numai uratzenii ... cred ca o sa merg la Z pana la urma ...

Doamna Bibi spune:
Florina, bine ai revenit. Ce fericita trebuie sa fii, pustiul tau este deja mare, maine poimaine ne spui ca zice "mama". Hai ca poate pana nasc si eu ne vedem sa-mi dai si mie diploma. Apropo, de ieri am inceput sa ma duc din nou la cursuri, asa de plcitiseala si de reimprospatare a memoriei...si nu s-a tinut cursul, asa ca am stat cu Diana la un suc si la povesti.
Apropo de semant cu tacsu, si mie mi s-a parut la eco ca e copia fidela a lui Dan,chiar si mutritele pe care le facea in burtica erau identice.Sa nu va spun de nerabdare (tacsu e leu si v-am spus tot...).Oricum sunt in negocieri cu piticu sa iasa si el tot leu (o sa aplic cateva din leacurile babesti).
Hai sa va mai spun un leac babesc de nascut mai repede: ulei de ricin cu zeama de lamaie si ceai de zmeura (nu stiu exact care sunt reactiile).
Roxana, vroiam sa te intreb ceva cat mai esti pe baricade: ce trusa de epidurala ti-ai luat (si cat costa) si daca stii cumva un vaccin pentru Rh negativ (producator, unde il pot gasi, pret etc). Trebuie sa-l cumpar dinainte de a naste.
Monique si bebe mic 34 sapt.
28 ani, sagetator

roxanaz spune:
Simona, multumesc de intrebare, sunt ok. vezi ca hainutre marca "Z" sunt in multe magazine, eu cel putin asa le-am gasit....si sunt de buna calitate. oricum sunt facute si astea in romania (o fabrica..sonya mode sau ceva de genul asta). oricum se gasesc o gramada...dar mai ales de FETITE!!! (las' ca data viitoare il chinui pe barbata-miu sa ii iasa pasenta sa fie fititza...
).