Mamici de iulie-august 2004 + 27bb (91)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

si eu ma gandeam la anestezie generala ... ca mi-s fricoasa rau si mi-e ca lesin pe acolo numai la auzul"sculelor" de macelarit ...si tot la generala ajung ...
dar imi pare rau ca ratez mometul ... dupa cat timp te trezesti la anestezia generala? ca sunt novice rau in domeniu ...

Mergi la inceput

Mihaela , tu nasti tot prin cezariana ? tot la CFR 2 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

BINE AI VENIT RADU STEFAN!!!! FELICITARI TIZO!!!

hello si de la noi gagici.
am venit din periplul spitalicesc.
am vorbit cu anestezistul, mi-am luat trusa, si am coborit si 2 etaje mai jos la doctorita mea care mi-a mai controlat o data colul. concluzia: e deschis, dar e tare beton si nesters, asa ca ne vedem peste o saptamina la controlul programat.
am si stabilit ca daca nu-l apuca pe individ vreun chef de iesit afara, cel mai probabil in 2 saptamini ma prezint dimineatza la spital, imi trinteste o perfuzie cu ocitocina si nasc cu tot "alaiul" de asistenti cu mine.

Mergi la inceput

he, he Roxana , cred ca esti tare nerabdatoare ...bravo !!!
sunt si eu curioasa ... cum adica "col sters "?
pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Simonel nu prea sunt...decit sa scap de burtoi si de intors ci incetinitorul....samd.
stergerea colului (effacing) este un semn de nastere, adica el se scurteaza de la lungimea de 3,5-4 cm pina ajunge un simplu inel intre vagin si uter pentru a scurta drumul piticiului spre "afara". medicul se exprima "col sters 50%, 75%"...pina nu e 100% practic nu nasti.
ma duc sa zac nitzelus ca am o mica hemoragie dupa control si nu vreau sa-l fac azi.....
vorbim later
pupix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Imi pare rau sa va dezamagesc dar la noi nu functioneaza faza cu tricoul in patut ca sa adoarma bebeul. Adoarme bustean la san si cand il pun patut se trezeste dupa vreo doua trei minute, dupa care, eventual (EVENTUAL! adica foarte rar) adoarme la loc.
Eu cred ca trebuie sa-mi pun si o grefa din piele in patut, poate asa am sanse sa-l prostesc. Scuzati detaliile sadice, dar e din cauza de somnambulie si neuron unic obosit.

De aseara n-am apa deloc, s-a luat fara nici un avertisment, asa ca n-am apucat sa strang deloc. Nu i-am facut nici baita, nu l-am putut spala nici la fundulet....of, of. Pe caldura asta si fara apa deloc, va dati seama ce inseamna asta?

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Suntem intr-o mica pauza si vrem sa va aratam primele pozici!

http://community.webshots.com/user/anemona112

Va pupam cu drag, Anemona si bb Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mitzura...incearca si cu infasatul. Fa-l sarmalutza cu mainile legate frumusel sa nu se mai foiasca si sa se sperie de el insusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna!

cand incepe zodia leului?

lia 37 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

BLUE ANGEL, multumesc, esti o dulce, astept intai sa vad ce gasesc prin Iasi, sambata m-am programat la echo Doppler ( in sfarsit, ca sun la dr. de o saptamana i trebuie sa vad ce-i cu placenta mea cea prea matura), si cu ocazia asta o sa-mi completez "trusoul".

LIA, eu stiu ca zodia incepe maine, ca sa te lamuresti, incearca pe www.acvaria.ro (sau.com, nu mai stiu) sau pe eastrolog.ro.

ANEMONA, ai o scumpete de fetita, frumoasa foc!

Roberta + MATEI - 34 saptamani

Mergi la inceput