Pisici,caini si pisici....LA BLOC?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Emirac40

M-am intors.De la plaja vreau sa spun,s-a stricat vremea si nu mai este pic de soare.

Clau,sa stii ca mama copilului este bine,pana la urma s-a dovedit ca boala respectiva este destul de frecventa intre femeile ce nasc mai tarziu.Fara detalii...

Sa inteleg ca sunt sanse mari sa se faca bine? Nu pot decat sa ma bucur. Multa sanatate, tuturor!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Emirac, de mult nu m-am mai amuzat pe forumul asta ca de "subectul" postat de tine. E motivul pentru care de cateva zile incoace intru cu mare placere la "In unul sau in doi. Dar cum era de asteptat a degenerat din amuzament in dezbatere pe alte teme. Mult succes la dame si gaseste si tu una fara "obligatii".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emirac40 spune:

[quote]Originally posted by Laura Takacs

Emirac, de mult nu m-am mai amuzat pe forumul asta ca de "subectul" postat de tine.

He,He multumesc ptr.amabilitate.Sa stii ca mai ar fi fost multe de spus.Viata poate fi si amuzanta,daca o privesti dintr-un unghi potrivit,fara incrancenare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Mie nu imip plac pisicile si mai ales in caasa iar cainii...tot afara ca le este mai bine, au mai mult spatiu !!!!

Andra mamica lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30

Mergi la inceput