Pisici,caini si pisici....LA BLOC?
Raspunsuri - Pagina 7
roisin spune:
Hai pa! Vezi sa nu te arzi.
PS Nu stiu ce femeie ar mai putea avea dubii despre sensibilitatea ta la mirosul de pisica, zau... poate prin Papua Noua Guinee sa mai fie vreuna care n-a priceput inca.
http://community.webshots.com/user/r0isin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
qsar spune:
quote:Eeeei. Am mai ras, am mai oftat, am mai pufnit a dezacord... una peste alta, subiectul ar fi amuzant; despre cum stau motanii Miutzei in calea fericirei (sic). Dar aici s-a comis o eroare si n-as vrea sa ramai matalutza si burlac si eronat in cestiunea cu subconstientu' si neadaptarea. Sa-ti explic: Eu sunt de la tara. Neam de neamu' meu a locuit (mai ales vara) la tara. Asa se face ca stiu cum e cu taranii. Taranii nu pricep nici in ruptul capului cum "orasanii" tin pe langa ei animale care nu dau lapte-carne-oua si pe deasupra "in casa, bre?" In casa de la tara a bunicilor mei dinspre tata erau ingaduite ce-i drept niste animale: cainii de vanatoare ai bunicului, doi pointeri, un motan persan ceacar - cu un ochi galben si unul albastru, de-si scuipa Marita bucatareasa in san de cate ori il vedea si un prapadit de "catel de manson" venit odata cu tusa Zoia care se mutase la noi dupa ce ramasese vaduva.
Originally posted by Emirac40
Cred despre acesti oameni ca undeva in adancurile subconstientului sunt pur si simplu tarani neadaptati la regulile orasului.
Q
Emirac40 spune:
[quote]Originally posted by qsar
Sa-ti explic: Eu sunt de la tara. Asa se face ca stiu cum e cu taranii. Taranii nu pricep nici in ruptul capului cum "orasanii" tin pe langa ei animale care nu dau lapte-carne-oua si pe deasupra "in casa, bre?" In casa de la tara a bunicilor mei dinspre tata erau ingaduite ce-i drept niste animale: cainii de vanatoare ai bunicului, doi pointeri, un motan persan ceacar - cu un ochi galben si unul albastru, de-si scuipa Marita bucatareasa in san de cate ori il vedea si un prapadit de "catel de manson" venit odata cu tusa Zoia care se mutase la noi dupa ce ramasese vaduva.
Pai ce este o rusine sa ai origini sanatoase si sa fi crescut descult in batatura?Mi-e dor sa merg pe langa rigola dupa cate-o ploaie de vara si sa-mi intre noroiul printre degetele picioarelor,iar aerul,aerul acela,offffnu mai exista.CE sa mai zic despre undita bunicului undita cu care urcat in ciresul din fata casei pescuiam....pescuiam pui de ....Daca am scris ceva despre taranii dintre noi care traiesc la oras stim exact despre ce este vorba.Cei care se simt...
cl spune:
quote:
....Daca am scris ceva despre taranii dintre noi care traiesc la oras stim exact despre ce este vorba.Cei care se simt...
Sincer, mie mi se pare ca ai depasit o anumita limita, cred ca nu e nevoie sa-ti zic care. Si nu e pentru prima data...Si ma intreb de ce continui sa insisti. Nu e nevoie sa-mi raspunzi, concluziile le-am tras si singura. Si inca ceva, nu poti sa spui tu celorlati ce sa faca, e treaba fiecaruia ce face la el in casa. Cui in convine bine, cui nu-i convine, iarasi bine.
PS Copilul tau ce mai face?
Claudia
adi tati fericit spune:
Cl, subscriu la cele spuse.
Tot citesc si ma minunez.
Mey Emirac40, parca spuneai ca mergi la plaja? Drum bun!
Adi.
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by clquote:
....Daca am scris ceva despre taranii dintre noi care traiesc la oras stim exact despre ce este vorba.Cei care se simt...
Sincer, mie mi se pare ca ai depasit o anumita limita, cred ca nu e nevoie sa-ti zic care. Si nu e pentru prima data...Si ma intreb de ce continui sa insisti. Nu e nevoie sa-mi raspunzi, concluziile le-am tras si singura. Si inca ceva, nu poti sa spui tu celorlati ce sa faca, e treaba fiecaruia ce face la el in casa. Cui in convine bine, cui nu-i convine, iarasi bine.
Claudia
Si eu subscriu!!!
Sinzi
Emirac40 spune:
quote:Primul subiect l-am considerat deja inchis,poate uneori am ''pedalat'' cam tare dar SINCER,sper ca nimeni nu este suparat.Daca da,este numai si numai vina vina mea,nu trebuia sa raspund la atacurile iubitorilor de....
Originally posted by cl
[quote]Originally posted by Emirac40
PS Copilul tau ce mai face?
Claudia
Copilul meu face foarte bine acum si asa cum am prevazut justitia a fost dreapta.
cl spune:
Daca esti constient ca ai "pedalat" cam tare, tot e bine.
Multa sanatate: tie, copilului, cat si ex-ei.
O zi buna!
Claudia
Emirac40 spune:
M-am intors.De la plaja vreau sa spun,s-a stricat vremea si nu mai este pic de soare.
Clau,sa stii ca mama copilului este bine,pana la urma s-a dovedit ca boala respectiva este destul de frecventa intre femeile ce nasc mai tarziu.Fara detalii...