Bebelusi de iunie-iulie 2003 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Vom trece si noi la Libero(up&go), caci am ajuns la limita cu pampersii.
Pe la 4 a.m. a trebuit sa-i fac baie lui Vladut si sa-i schimb lenjeria, caci am facut imprudenta sa-l culc doar in tricou(nu body) si cu pampers...si el s-a trezit, si-a desfacut pampersul si a inceput sa mearga prin patut.Am simtit aroma de kk si, cand am aprins veioza, am crezut ca fac apoplexie. Din cap pana-n picioare(la propriu), inclusiv pe maini si pe fata, era murdar!Parca ar fi fost "copilu` strazii"

Marta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns waspy spune:

Buna fetelor,

Mai inca nu am aflat daca afecteaza cu ceva intirzierea vaccinurilor de la 1 an?O sa intirzii cu 3 saptamini e ok?maria m m te rog explica-mi cum pun poze pe site.mersi si sper sa vorbim pe chat again.pupici si sanatate la toate!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns waspy spune:

quote:
Originally posted by bibi

Si iata si catalogul:

01 iunie Alex si mami Marinaun anisor
03 iunie Vasile Alexandru si mami Doraun anisor
04 iunie Diana si mami Denisaun anisor
13 iunie Vlad si mami Marttaun anisor
13 iunie Denisa si mami Calinaun anisor
14 iunie Ruth si mami Lyaun anisor
14 iunie Alex Victor si mami Maroxun anisor
18 iunie Flaviu si mami Mihaelaun anisor
22 iunie Marius Cristian si mami Romanaun anisor
24 iunie Tudor Andi si mami Bobiun anisor
25 iunie Luca si mami Andraun anisor
25 iunie Rares si mami Mirunaaun anisor
25 iunie Alin Ioan si mami Romana....junioru' gastii(2004)
27 iunie Maria si mami Adiun anisor
27 iunie Stefania si mami Kehleyrun anisor
02 iulie Maria si mami Corneliaun anisor
04 iulie Mihai si mami Karaun anisor
05 iulie Matei si mami Madishorun anisor
06 iulie Cindy si mami Catanun anisor
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutzaun anisor
08 iulie David si mami Bibiun anisor
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexaun anisor
08 iulie Teodora si mami Nicol74un anisor
10 iulie Alexandra si mami Amiksarbatorita zilei
14 iulie Sara si mami CorinaElena
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
18 iulie David si mami Salina
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena ltd
24 iulie Simona Andreea si mami Gianina
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
25 iulie Hugo si mami Claudia (didita)
27 iulie Paula si mami Maria
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda
11 iulie Maryam si mami Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Am pus poze de le mare:
http://community.webshots.com/user/tibicu

Bychi si bb Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

a venit fata mea acasa!
doamne,era atat de frumoasa cum statea adormita la mama in brate.rosie in obrajori,cu parul valvoi si gura pana la urechi!

e mai inalta,mai grasa nu!a vorbit tot timpul,parca ne povestea.a fost surprinsa tare sa o gaseasca pe dona aici.se duce la ea cum prinde ocazia,o atinge pe laba apoise retrage repejor.

a mancat tot biberonul,a adormit-mai greu,e drept!-asta dupa ce am facut baita cu chinul de rigoare-caci suntem in revizie!

deja casa e cu susul in jos,nici nu se cunoaste ca era bec acum vreo 4 ore.am trei masini de spalat,hainutele ei,curate,murdare,spal tot-si jucarii...sunt maniaca.

e bronzata pe manute,pe fata!tot nu merge singurica,ii este treama!cred ca mie imi seamana asa speriata de "sporturile extreme".

ma gandesc serios la varianta unui carucior umbrela si chiar as vrea sa va cer sfatul.voi mai folositi carucioarele?eu deja am doua,unul imens si greu,unul mai usurel dar in care o pun cu forta-si cere forta,nene!nu stiu ce sa fac dar iar ma gandesc cu groaza la plimbarile pe afara in care cu o mana imping carut si cu cealalta tin copil.e tare greu.voi cum procedati?eu mor de nervi cand vad copii si de 2 ani care stau cuminti,ascultatori acolo cocotati in carucioarele lor.numai a mea ii mai zvarluga!

i-am facut azi o supica de rosii cu fidea si ou batut,o bunatate si un soi de fripturica de pui tot cu sos de rosii si cu cartofi pe-acolo!

va pupic si mai vorbim maine!

Alexandra mare si Alexandra mica...

www.jester.ro/alex/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

STIU CA O SA-MI SPUNETI CA NU AM PREA MAI SCRIS.

DECI SUNTEM SI NOI PE LISTA: 18 IUNIE ANNE MARIE[/b]

DESPRE NOI: AM FOST FOARTE OCUPATI DE CEVA VREME INCOACE, NE-AM MUTAT, AM PARASIT EUROPA, SUNTEM PE CONTINENTUL MULT VISAT, IN CANADA, MONTREAL. AM LUAT-O DE LA CAPAT CU TOT, TOT, TOT. NU VA POT DESCRIE IN CUVINTE CAT DE MARE E SCHIMBAREA. PENTRU ANNE SPER SA MERITE.

EU VA CITESC MEREU, MEREU, DAR NU MAI APUC SA RASPUND. CHIAR MI-AS DORI SA AM O SOACRA CARE SA MA BATA LA CAP, DAR SA MA SI AJUTE PUTIN. COPILUL MA ALEARGA TOATA ZIUA, INCAT SUNT MAI OBOSITA DECAT EA. ABIA MAI APUC SA FAC TOTUL.
VOI POVESTITI DESPRE VACANTE, EU NU MAI AM UNDE SA MERG IN VACANTA, SUNT DEJA IN VACANTA...

ANNE A IMPLINIT 13 LUNI, ARE 5(CINCI) DINTI, MERGE IN PICIORUSE DE O LUNA, INTOARCE TOATA CASA PE DOS, I-A FASCINAT PE QUEBECOSI CU ZAMBETUL EI, SI MAI ALES SEAMANA FFFF BINE CU UN BAIETEL PT CA E BINE FACUTA.

CU DRAG,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogao spune:

Bibi simpatica tare poza cu sticla de bere + botic pofticios de bb. Am senzatia ca bb-i nostri seamana putin.

Bychi multumesc de aprecieri de bb. Va invidiez pt deja experimentata mare.

Iselin bine ai venit ! am si eu un bb nascut in aceesi zi cu Anne Marie. Al nostru seamana cu un baiat si chiar este. Avem 8 dinti si ne cresc 2 maselute, avea la 1 an 10,5 Kg si 78 cm si merge de la 8 luni jumate. Pune poze rapid !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Doi sarbatoriti astazi: Alexandra si Mihai! La multi ani, sa aveti noroc in viata si sa fiti foarte, foarte fericiti!

BIBI, BYCHI - superbe pozele . Baietii vostri se invata de mici cu lucrurile bune: bere, hamac .

ISELIN bine ai revenit pe aici . Vad ca in ultima vreme revin o groaza de mamici de iunie-iulie pe care nu le-am mai vazut de muuuult . Va doresc sa va mearga totul asa cum ati visat pe noul continent . Nu pot sa imi inchipui cum este sa o iei de la capat cu totul ata de departe de casa... Dar cu asa o familie frumoasa cred ca merita orice sacrificiu!

AMIK noi folosim acelasi carucior de cand s-a nascut. E Chicco din acela cu de toate, landou, scaun de bb<13 kg si parte sport. Se strange umbrela, e foarte comod de folosit. Ce-i drept e destul de voluminos, dar macar l-am folosit de la inceput si nici nu mai luam altul.
Sunt copii care dupa ce incep sa mearga singuri nu mai vor nici o clipa in carucior, sunt prea plini de energie pentru asta . Daca Alexandra nu mai sta in el, nu stiu daca are rost sa mai cumperi inca unul degeaba! Mai bine renunta de tot si obisnuieste-te cu ideea ca ea vrea pe jos.

MARTTA . Cred ca a fost o reala distractie

Despre sare: noi punem in mancare de cand a implinit un an. Maiputina decat pentru noi, dar cat sa ii dea un pic de gust.

Despre Priorix: din cate stiu eu, este obligatoriu sa faci o varianta de MMR (anti rubeolic, anti rujeolic si anti oreion). Priorix este varianta frantuzeasca, dar exista si o varianta care se face gratis, inclusa in schema nationala de vaccinare...

ROMANA ce mai faci? Te-au epuizat copiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Bine v-am regasit bebei, mamici si tatic.

La multi ani pt toti bbii care intre timp au devenit copilasi, sa fiti sanatosi, cuminti si isteti foc.

Noi am fost in concediu 10 zile, am terminat cu mutatul si eu am reinceput serviciul. Mariuca mea merge bine singurica, problema e ca nu mai vrea deloc sa stea intr-un loc, in parc se apleaca sa culeaga toate ramurelele, pietricelele, frunzele si etc, de ne dispera.
Pe 25 rupem si noi turta (Maria am vazut ca Paula e "programata" pe 24) si sper sa iasa bine.

Eu sint tare suparata cu bona (am postat la "Scoli...Bone", daca aveti timp sa va uitati) si as vrea sa te rog BIBI sa-mi (mai) spui si mie care era problema ta, sa vad daca sint eu nebuna sau chiar avem o problema. A, si sa nu uit, pt ca "evenimentul" a avut loc cit n-am mai dat eu pe aici, "Casa de piatra" si sa fiti fericiti toti 3, pt ca formati o familie tare frumoasa.

Va mai tin la curent, dar sa se termine iuresul care este acum la birou.

V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Alexandra si Mihai![/!
Sa cresteti mari, sanatosi, destepti si norocosi!

Am intrat repede sa fac urarile. Noi de doua zile nu avem curent la birou (adica avem 10 minute, dupa care iar se intrerupe) si e o veselie pe aici. Daca am timp mai va scriu. Nici nu am avut timp sa citesc.

Va pupam!
Cornelia si Mariuta

Mergi la inceput