Bebelusi de iunie-iulie 2003 (25)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Ce activitate pe aici . Foarte interesanta discutia cu educatia, o sa luam aminte.

Andra haioase povestile de la petrecere .

Cornelia mult mai sanatoasa atitudinea asta cu fara ore suplimentare .

Magda sa stapaniti sanatosi masina cea noua si sa va plimbatic u ea in cat mai multe locuri minunate .

Despre Priorix am auzit si eu ca poate da o forma usoara a bolii, cel mai probabil in ziua a 11-a de la vaccin. Chiar sunt un pic in dubiu, noi plecam pe 7 august in concediu, deci ar fi fix in perioada critica (il facem saptamana viitoare). Dar pediatra mea a zis ca sa nu imi fac nici un fel de griji, si pe cine am mai intrebat cu copilasi mai mari nu au avut nici unul reactii.

Noi tot nu mergem, cand va aud cu performnate de parcurs toata curtea... . Soer sa isi dea drumul pana la concediu, ca nu am nici un chef sa stau numai sa o plimb pe ea de manutze pe plaja . In schimb, are o adevarata pasiune pentru escaladat, praguri, canapele - pe care din fericire inca nu se poate sui.

Duminica am fost la niste prieteni si s-a alergat cu baietelul lor de 2 ani si un pic. El se punea la mintea ei (nu ca el ar avea mult mai multa ) si faceau ture de-a busilea pe coridor, de parca jucau prinselea. Fi-mea radea in hohote. Erau mortali.

Am descoperit ca ii mai ies doua masele sus, asa ca acum posedam 8 dinti si 3 masele.

Va salutam si o saptamana placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogao spune:

Carmenutza merci de urari. Da si tatii se educa (si caii se impusca, nu-i asa?), nu neaparat de sotii, mai folositori in procesul de educatie sunt proprii bb-i. In primul rind emotional, eu imi reamintesc cu placere cind Flaviu mai mic fiind prefera sa doarma pe mine, deoarece eram mai cald si se potolea burtica cu colici (de, avantajele masei !). Si in al doilea rind chiar dpdv al indeminarii de a avea grija de bb, fiind recomandate cure scurte (citeva ore) in care el sa aiba grija exclusiv de bb. Dupa ce va trece de enervarea datorata biberoanelor, servetelelor, pampers-ilor si toanelor de bb, va fi mindru ca avut grija de el si va va aprecia mai mult efortul vostru zilnic. Iar femeile au o slabiciune pt tatii care au grija singuri in parc de bb-i. Na ca asta era la alt forum.

Andra ma consider (nu din motivele lui Botezatu..) inclus in salutul tau asa ca nu e un motiv sa-l schimbi. Flaviu e timid cu fetele si nu are prietena stabila, dar sufera dupa fiecare care trece pe linga el si nu ii da atentie.

Flaviu are 8 dinti iesiti. Nu avut nici o reactie la vaccinul de 1 an. Se spala singur pe fata in cada si te sapuneste si te clateste cu dusul la cerere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Suntem si noi pe lista...Matei si mami Romana_74! Ce faci Romana e bine Cristi? Asteptam vesti! Si despre micul Alin!

ROMANA&BB MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Buna, buna!
V-am citit pe toti, da-i mult de raspuns si-s batrana si bolnava si nu mai am tinere de minte ce si cui e de zis.
Totusi, Andra, am ras si m-am emotionat la ultimele tale postari la greu.
Bibi, se pun, ma, si banii la socoteala. Se pun, ca putea piticul sa-i dea cat colo (am vazut eu faza asta la finuta mea). Copilul a invatat din mers, vezi, numai maica-sa, cusurgioaica, tot toma necredinciosu'. Ac si ata, ma?
Rad io rad, dar maine va anunt si io ce alegeri de destin face fii-miu.
Dana, sunteti cele mai tari la dintisori cred. Cum a facut Stefania la masele?

Fetelor, daca aveti chef, stiu ca se tot discuta, dar eu nu m-am prins ce e cu Priorixul? dr. mea nu a zis nimic de asta. E vaccin obligatoriu sau optional?

Maine taiem si noi motul lui Mihai in formatie restransa de familie si abia in we se serbeaza cu copii. M-am hotarat sa fac incercarea cu masina de tuns.

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Da, da. si eu vreau sa stiu ce este cu priorixul? este vaccin optional , nu? eu inca nu i-am facut vaccinul si cum we plecam la mare cred ca i-l fac saptamana viitoare....

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Priorixul este din cate stiu eu optional. Costa cam 400-450 mii lei si David, asa cum am spus, pana acum, nu a avut nici un fel de reactie. Nici macar nu a plans cand l-a intepat. Se face in manasi nu necesita ingrijiri speciale dupa( adica comprese cu apa rece sau interdictie la baie 2 zile). E anti rubeola, rujeola si oreion.

Elena, nu-s ma cusurgioaica dar nu-mi place sa fortez destinul. Am incercat sa asez lucrurile pe tava ca la carte. M-am agitat atat ca obiectele sa constituie un tot uniform, n-am pus teancuri de bani, n-am ales carti cu coperti stralucitoare si le-am asezat astfel incat sa se vada foarte bine fiecare. Am cautat o carte 3 in 1 adica am ales o editie in limba franceza(ca sa scap de dictionarul de limbi) a lui Jules Verne - ocolul pamantului in 80 de zile( ca sa scap si de harta sau glob pamantesc). Nici nu s-a uitat la carte, ceea ce m-a infuriat peste masura. Am pus pana si un pahar cu alcool, si aici m-am riscat taaare mult caci David saliveaza dupa bere ca mine dupa aripiarele KFC.

Dana, nu mai jindui atat dupa pozitia bipeda. Crede-ma nu-i avantajoasa deloc pentru tine. Cand am fost cu David la mare abia plecase si el pe doua roti si a fost al naibii de nasol, mai ales ca pe nisip e mult mai greu sa-ti pastrezi echilibrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Kehleyr-si noi tot pe 7 august plecam in concediu.Ma bucur ca v-ati simtit bine duminica.Noi avem doar 6 dintisori,dar va intrecem in curand

Am sa intreb si eu pediatra mea sa vad ce sfaturi imi da ea.

bibi-cate zile au trecut de la vaccinul lui David?

carmenutza-cat stati la mare?sper sa aveti vreme buna si sa va simtiti excelent.

Am o intrebare:I-ati dat copiilor miere?Eu de vreo saptamana ii dau Paulei in ceai si nu cred ca are vreo problema.

maria, de Paula si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Buna mamici si tatic,

La multi ani pentru Taisia si David!

Bibi, Priorixul il face la cerere tot medicul pediatru sau trebuie mers altundeva?

Am fost in week-end la mare si tare bine a mai fost! Numai ca eu am o boala, nu pot sta mai mult de max 3 zile la mare ca ma apuca nabadaile si ma plicitsesc groaznic; si apoi nu-mi place rutina.. si nici soarele… Asa ca ne-am decis pt. ca Tibi sa aiba parte de cura helio-marina sa mai mergem vreo 2 week-enduri si gata portia. In schimb, de-abia asteptam sa plecam pe munte pe 2 august.

Frumoase petreceri de un anisor ati avut!

Parinti de Flaviu, tare dragut copil aveti, iar pozele sunt superbe! Sa va traiasca! Are o mutrita tare poznasa. De abia astept sa ne mai vedem (poate dupa concedii).

Am citit in revista Mami despre sare (iodata) ca daca lipseste cu desavarsire din meniul bb de peste 1 an, poate produce, in timp, dezechilibrul elementelor electrolitice din sange, adica perturbari metabolice. Eu eram ferma pe pozitie sa nu-i pun sare in mancarica pana pe la 1 an jumate. Voi ce stiti despre sare? Sa-i pun, sa nu-i pun..?

Ne pregatim si noi pt. petrecerea de un anisor; o sa o facem pe 31 si inca nu ne-am hotarat asupra locului..

Mai revin ca m-I se arde mancarea pe aragaz.

Pupici

Bychi si bb Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

David a facut vaccinul pe 09.07.
Cu sarea am intrebat si eu pediatra si m-a lamurit busten. daca vrei sa-i dai ii dai, daca nu vrei, nu-i dai. Eu mai aman cu sarea pentru ca bea apa plata si laptele tot cu apa plata il prepar, mai manca ceva paine, cascaval si astea au sare, laptele praf cred ca si el, la randul lui, contine ceva saruri. Eu vreau sa aman cat se poate de mult momentul, dar fara sa-l pun in pericol pe ticalos, deoarece si eu si consortul avem calculi renali.
Vaccinul am solicitat sa-l facem, am intrebat pediatra daca il are ea, a raspuns ca da si gata cu intepatura.

Avem si noi 2 albume noi, unul are ca tema aniversarea primului anisor, cel; de-al doilea...alcoolul. daca nu apare pe prima pagina dati clik pe newest si se vede.

Bibi si David
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

bibi,tort facut la pestisori?delicios!
frumos baiat ai!si buflei,si dulce foc.

Alexandra mare si Alexandra mica...

www.jester.ro/alex/

Mergi la inceput