Bebelusi de iunie-iulie 2003 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

carmenutza - ouau!!!! m-ai lasat masca cu bomfleia!!!

romana - mai mami, de ce nu iti iei tu o femeie sa te ajute, macar 4-5 ore pe zi, sa mai faca mincare, sa te ajute sa cobori cu carutul cu un bb si sa stea cu celalalt o ora cit sa-ti mai limpezesti si tu creierul?!! Daca nu se poate si nu se poate, nu pot decit sa-ti urez bafta si putere in continuare, eu in locul tau deja vorbeam singura ...

magda - la multi ani ptr bb Alex!!!

aditzu - la multi Irinucai, ce mai faceti voi doua? Tin minte ca Irinuca era la polul opus Mayei , s-a mai ingrasat intre timp sau tot fotomodel o faci?

Fetelor, saptamina viitoare se pare ca Luca va avea un verisor, vara-mea adopta un bb si saptamina viitoare il ia acasa si incepe procedurile. Abia astept sa avem un bb mic in familie, si sa aiba si Luca un tovaras de traznai pe viitor, ca de-abia are 2 luni... Asa ca acum fac liste cu ce-i dau si ce sa-si cumpere, si ma apuca nostalgia!

pup u,
Andra

http://www.geocities.com/luca_obejdeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogao spune:

Andra stiu ca e prea mult lapte si nu e sanatos dar Flaviu e laptar rau, daca o prinde pe Mirela fara sutien sau cu decolteu ii scoate sinul si o musca de sfirc (ca nu curge lapte). Mai interesant e ca a tras aceeasi muscatura si bunicii, care nu prea avea treaba cu procesul. Daca ar fi avut lapte Mirela cred ca Flaviu ar fi supt cel putin 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Buna fetelor
Ma grabesc sa va scriu pt ca vom pleca spre litoral in aceasta
noapte, deci cu o zi mai devreme. Imi fac curaj pt ca vremea nu e deloc incurajatoare iar Flaviu imi face numai zile fripte pt ca nu mananca. Azi am plans de nu mai stiam ce sa fac, cate feluri de mancare am incercat si degeaba. Bea numai lichide.
Deci nr meu de telefon mobil este 0744991428 (aviz amatorilor) ma gandesc ca daca este cineva dintre voi pe litoral si doreste sa ne vedem suntem disponibili cu tot cu Flaviu.
In rest va doresc servici usor si zile frumoase

Am mai adaugat ceva poze noi,daca vreti sa le vedeti...Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

La multi ani, Alex! Sa fii sanatos, norocos, iubit ca si acum si sa cresti mare si voios!
Magda, numai de bine de la noi!

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput

La multi ani, Daria, numai bine, sanatate si bucurii!

Pui mic, Daria, eu nu te-am gasit pe lista de pe prima pagina.

ne vedeti aici

Mergi la inceput

Hai sa va zic despre o petrecere la care am fost cu plozii la o prietena, din aia organizata cu clovni, baloane, curte speciala cu gazon numai pentru copii, masinute cu baterie din alea de te plimbi in ele etc. Raiul pe pamant pentru copii.
Fetelor, sincer, am fost dezamagita profund de echipa angajata de clovni. Niste unii, un el si doua ele, care n-aveau nici o tangenta cu abordarea copiilor si antrenarea lor in joc, dar aveau rabdare si bunavointa. Prinsi oarecum pe picioar gresit, au bagat scuza ca "Noi am pregatit program pentru copii mai mari". Fii-mea e tupeista si fascinata de spectacole si se baga in joc. Bai, pur si simplu nu stiau sa interactioneze. Dialogul scenetei penibil de sarac, actiunea aiuristica, asa incat astia mici au dat iama in papusi, in culorile de bodypaintingsi costume si si-au facut propriul spectacol.
Am venit acasa cu o nostalgie teribila pentru o curte mare in care sa se joace copiii. In fine...
Vreau sa va zic ca Mihaita a fost supercuminte, s-a jucat el in piscina cu bile, s-a dat in leagan, se tinea dupa Oana, a cascat ochii la spectacol, dar a tras frate un plans la clovni... Cum s-a apropiat unul de el, pune-te pe plans amarnic! Si am mai observat ceva. Serios din cale-afara. Sobru pana in chiloti, desi de felul lui e un copilut vesel. Si mi-a parut rau.
Oana in schimb, inutil sa va spun, dinamita. Pentru astia mai mari, a fost o petrecere de nota 10. Oana n-a vrut nici sa manance numai ca sa se joace. Si unde mai pui ca pentru prima oara in viata ei, adultii o ascultau in totalitate, adica clovnii, si faceau tot ce comanda.

Cand mai cresc piticii nostri si cand n-o sa fie asa de frumos afara, poate ne italnim cu ei la Planet kids sau in vreo locatie din asta. Desi sunt si prin are liber, ca la noi slabe sanse sa ne luam curte in viitorul apropiat. Poate la sarbatorirea de doi ani?

In we am vazut toate pozele voastre si am scuipat monitorul intr-o veselie sa nu-i deochi.
Va pupam pe toate,

ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Azi e prima zi cind sint singura cu copiii. Pina acum a fost rezonabil.
Partea proasta e ca cel mic are colici si nu va spun ce fac de la 2 la 4 noaptea. Apoi se trezeste Cristi care mai vrea un supliment de lapte. Pina acum 3 zile nu se trezea noaptea, dar vad ca devine obicei. Cred ca si-a zis in sinea lui ca daca Alin primeste lapte nopatea el de ce nu ar primi.
Asa ca sint in majoritatea timpului o somnambula si nici nu am sperante ca asta micu sa-isi faca un program acceptabil noaptea.

Vreau sa va urez la multi ani pentru toti bebeii care au facut un an si au trecut in stadiul de copilasi in toata aceasat perioada de cind am nascut.

Ce le mai dati de mincare, cite mese aveti pe zi ?
Ca la noi Cristi are mai nou 3 mese de lapte: una dimineta , una seara si una nopatea. Am inceput sa-i dam lapte la cutie "prima crestere". Il fierbem 10 minute ca sa fim siguri, chiar daca e pasteurizat. Apoi mai manica de 4 ori caci noi marul c biscuite il consideram o masa separata deoarece nu l-am unit cu masa de pireu de legume cu carnita.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Tot eu.

Singurul lucru bun la programul asta infernal e ca am din nou greutatea pe care o aveam inainte sa ramin insarcinata cu Alin. Asa ca acum la slabit ca sa ajung ca inainte de sarcina cu Cristi. Am de dat jos vreo 9 kg. Maninc ca un lup cind am timp dar sper cu toate astea ca o sa mai slabesc avind in vedere ca alaptez.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Vlad are rosu in gat, iar eu sunt intr-o mare stare depresiva...
In plus, relatia cu medicul lui de famile a devenit una incordata.
Am refuzat sa-i facem Priorixul in aceasta perioada, iar lucrul asta a deranjat-o pe dr., caci urmeaza sa-i plece asistenta in concediu.A tot incercat sa ne explice ca doar vaccinul antipolio nu trebuie facut cand e copilul bolnav. Normal ca nu am acceptat sa se faca experimente pe copilul meu!
Avand in vedere ca oricum trebuie sa il cumpar si ca nu e in schema obligatorie de vaccinare, ma gandesc serios sa recurg la serviciile pediatrului.Dintr-un interviu al ministrului sanatatii am inteles ca ar trebui facut pana la 15 luni...Cel putin asa se procedeaza cu varianta gratuita(ROR).
Cel mai mult m-a intrigat faptul ca dr. a inceput sa-i explice sotului ca ar fi bine sa lasam copilul la bunici o perioada(imposibil pt noi, din motive obiective), ca sa fie hranit corespunzator(de unde concluzia ca acum nu ar fi), caci pare subnutrit si rahitic!
El a fost dintotdeauna mai slabut (are 9,2 kg), lucru de care eu mai m-am mai plans, iar in urma cu aprox. 6 sapt. i-am facut la Elias toate analizele(rezultatele au fost o.k.), iar copro si urocultura le-am tot repatat, la laboratoare diferite si totul a fost in regula.
Ne-a spus ca trebiue sa-i facem D2 injectabil si sa-i dam 10 zile/luna Ca.
Nici nu stiu ce sa mai cred. Dupa analize, pediatrul ne-a zis ca ar trebui sa reducem doza de Vigantol la o picatura, iar Ca sa nu-i mai dam pt ca este calcemia la limita superioara.
Fiecare medic cu parerea lui!
Mai grav este faptul ca sotul inclina sa-i dea dreptate medicului de familie...si de aici o serie de "armonioase" reprosuri.
El mananca ceea ce-i pregatesc, incerc ca la pranz sa-i fac 2 feluri de mancare, iar din ce-am citit pe forum, mananca asemanator copiilor de aceeasi varsta.Daca-mi reprosez ceva, in mod serios, e faptul ca nu prea ii pregatesc desert.
Incerc sa depasesc starea asta, desi ma surprind plangand ca o fraiera, dar simt ca sunt cu nervii la pamant...iar pe 28aug. am un examen f. greu(de admitere in magistratura), iar daca nu reusesc, voi da in noiembrie pt admiterea in Barou...
Trebuie sa invat!

Marta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

MARRTA eu pot sa iti spun cum e la noi cu medicul. Pediatra noastra nu ii face nici un vaccin cand nu e perfect sanatoasa. Ne-a explicat ca si daca nu e nici un pericol de fapt, orice vaccin slabeste imunitatea organismului temporar, si atunci orice afectiune oricat de mica poate sa se agraveze un pic datorita vaccinului. Si e pacat sa risti.
Cat despre Priorix au fost aici pe forum multe discutii - se pare ca ACUM ESTE GRATUIT. Noi il cumparasem dinainte asa ca nu am mai intrebat, dar multe fete au spus ca acum este inclus in schema gratuita, asa ca vezi si tu.
D3 injectabil este o mare prostie -- mie mi-au spus asta mai multi medici, nu numai pediatra...
Mult succes si putere de munca pentru invatat. Iti tinem pumnii la examene.

ROMANA ne bucuram de vesti. Cred ca e foarte posibil ca in aceasta perioada Cristi sa speculeze slabiciunile tale si sa incerce sa obtina lucruri care in mod normal nu ar trebui -- stil masa de noapte. Poate te pot sfatui mai bine mamicile cu doi copii care au mai trecut prin asta, dar eu consider ca nu e bine sa cedezi la anumite lucruri, ca dup-aia se invata asa si o sa iti fie si mai greu. Incearca sa ii acorzi si lui timp numai pentru el, ca sa vada ca nu a trecut pe planul doi, dar mentine ferme regulile deja stabilite.

ANDRA - ce gest frumos din partea verisoarei tale sa adopte un bb

CARMENUTZA ce mai pufuletz -- deja e guguloi .

Va pupam,
Dana si Stefania

Mergi la inceput