Bebelusi de iunie-iulie 2003 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
elena_ltd spune:
Romana, iti doresc putere, putere si sanatate! Nici nu indraznesc sa ma mai plang eu ca mi-e greu cu plozii. Fericita si obosita mamica de doi baietoi mici, te felicit iarasi ca nu ma pot abtine! Toata admiratia!
Martta, te inteleg perfect pentru ca sunt intr-o situatie asemanatoare cu medicul de familie, dar ceva mai putin dramatica. Bine ai facut ca nu ai acceptat vaccinul. 9,2 Kg nu mi se par deloc putine. Deloc. Arata-i si tu o grila de greutati si inaltimi la 1 an. Daca analizele sunt ok, eu nu i-as suplimenta nimic, nici calciu, nici nimic.
Legat de calciu, si lui fii-miu i-a dat medicul, chiar fara analize. Nu i-am dat pentru ca administrarea calciului pe perioada verii e in discutie si comporta anumite riscuri. Nu spun ca e interzisa, ci ca sunt semne de intrebare si se face numai in cazuri absolut necesare. Ceva gen depunerea calciului la rinichi, nu stiu ce transformari la ultravioletele de pe perioada verii etc. E un topic si pe DC legat de asta.
Numai bine lui Vladut! Linisteste-te si tu ca piticul se va face bine repede. Poate iti convingi sotul sa schimbati medicul. Asta am si eu de facut cu al meu.
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
madic spune:
Buna mamici, tatic, bebici.
ROMANA, bine ai revenit printre noi, esti de admirat ca mai gasesti timp si de forum cu cite ai de facut. Asa cum mai spuneau fetele pe aici, n-ai putea sa gasesti pe cineva sa te ajute macar un pic la treburi, acum cind esti singura cu cei mici?
V-am admirat si eu pozele si ma tot mir ce mari sint copilasii nostri si cum s-au schimbat intr-un an.
MARTA - lasa depresiile, c-am sa-ti spun cit are Mariuca mea la 1 an : 7,70 Kg si 70 cm. Ce zici, Vladut e chiar gras pe linga ea, nu-i asa? Si cu toate astea, dr noastra pediatra ne-a spus acum cind am fost la vaccin sa stam linistiti, pt ca e un copil sanatos si foarte activ si nici n-are cu cine sa semene grasuta si pina la urma "pe copii nu-i luam la kg". Ai sa te convingi ca nu e o "slabanoaga" din ultimele poze de la turta. Cu Maya Carmenutzei nici n-avem tupeu sa ne comparam...
Apropo de vaccin (BIBI), noua ne-a spus ca PRIORIX-ul sa-l facem peste o luna si sa-l cumparam, pt ca se da gratuit, dar o doza la 10 copii si nu ni-l recomada pe acela.
Altfel, Mariuca e la mama pt 3 sapt, pt ca tanti bona e in concediu, asa ca eu si tati ne miram ce liniste e in casa si cum nu mai alergam noi dupa nimeni peste tot, dar deja ne este tare dor de ea...
A, stie sa cheme pisica : pis, pis, de ne stricam de ris ca e un pic sisiita.
V-am pupat.
http://community.webshots.com/user/ianina2003
madic spune:
Tot eu.
Elena, voiam sa-ti mai spun tie ce frumosi sinteti toti patru, dar am apasat din greseala pe "trimite", asa ca am revenit. Felicitari pentru cei doi copii reusiti si mai da reteta pe aici, ca mai sint doritoare .
Oana_B spune:
Urmarea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30206" target="_blank">Bebelusi de iunie-iulie 2003 (26)
Oana_B