Am facut primii pasi...
De ieri declar oficial...Ilinca umbla singurica, ura!!!
Pana aici excelent dar au inceput si trantele adevarate si exploatarea spatiului...prima noua descoperire vasul de la WC, ieri am gasit-o ca se spala pe maini in el...
Raluca
Raspunsuri
Luizax spune:
hihih raluca...felicitari lu Ilinca!!! deci cu problema spalatului ai rezolvat-o hahahahhaha!!!! :)))))) pupici!
Luizax - karkotash shef!
Elena spune:
Hi, hi, Raluca, baietelu' unei prietene a baut si apa din w.c., asa ca tu ai scapat ieftin !
Felicitari Ilincai !
Sarbatori fericite !
Elena&Laura
Raluca spune:
Multumim de incurajari...vai Elena sper sa nu ajunga sa fie atat de insetata....si cand te gandesti ca azi e cu taica-su acasa, doar ei doi, cred ca e jale....Deja m-au sunat de 5 ori de la ora 8...
Raluca
gabriel spune:
Si fetita mea a fost curioasa cu wc!
Acum ai grija la prize, mobila, telefon....etc si la cosul de gunoi!
Gabriel - tatic!
roxy spune:
si Cristi al meu ,flamand nevoie mare,a mancat din oala....de noapte...dar nu la ce va ganditi
Scapase o bucata de paine pe jos si eu ,comoda ,ca sa nu ma deplasez pana la gunoi sa o arunc ,am pus-o in olita lui ,ca tot ,dupa ce o foloseste ,se arunca,si cand sa-l pun pe oala,...oala goala...
Acum ma gandesc sa nu inceapa sa manance si din gunoi,daca vede vre-o bucata de paineL-as ca asa isi fac anticorpii,nu?
Roxy
huianur
Amalia spune:
imi aduci aminte de David al meu cand a invatat sa mearga...tot la wc s-a repezit si el sa se spele
Felicitari pentru realizare...cea cu mersul si la mai multe!
Sanatate maxima!
coryna spune:
Ai grija cu telecomanda si cu telefonul mobil sa nu cumva sa vrea sa le faca baie. Sa va fie de bine si sa va vedem fugind dupa catei si pisici!
Animis spune:
Braaavo Ilincuta - iar pt. mami Raluca (care este clujeanca ca si noi ) de abia de acuma incepe distractia...WC-ul este inca o mare pasiune pt. noi - mai deunazi Alex inmuia in el ceva "posmagi" care i-au parut lui prea tari si a gasit solutia
Alte batai de cap : cosul de gunoi, peria de WC, hirtia igienica (am mutat-o mai sus), sertare, ghivece cu flori (pamiiiint - miam,miam)tavi,pungi...ei dar sa fim sanatosi ca le rezolvam noi cumva
Pupici micutei clujence si mamicii ei