Un vis care moare

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Problemele s-au rezolvat si suntem iarasi impreuna. Va multumesc pt incurajari si va pup!

Luminita

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am dat tirziu peste mesajul tau, dar nemaiavind nevoie de nici un sfat, itzi doresc un bebelus cit mai curind si...invatza sa tzipi mai putzin, eu asa fac
Iubitzi-va mult ca sintetzi tineri si e pacat sa va certatzi toata viatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Lulu 75,casca bine ochii!
Sansele nu se acorda la infinit. Cand iti mai vine sa tipi si sa jignesti, gandeste-te ca s-ar putea sa nu mai ai la cine.
Hai, acum a trecut, dar maaare atentie. Ar fi cazul sa te revansezi cumva: ....
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hmmm, a dat acceptul mama soacra sa va-mpacati? Ia aminte ca nu-i de-a buna!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Lulu draga,

Sunt nou venita pe forum si am citit abia acum topicul tau.

Iti doresc din tot sufletul mult noroc.

Sa stii ca si eu sunt din alea care tipa usor si numai la cei pe care ii iubesc (restul lumii are dreptul la o tacere jignitoare).
Ca sa nu mai ridici tonul spune numai "ma enervezi" sau o chestie de felul asta.

Cu drag,

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Lulu ma bucur ca ti-ai rezolvat problemele si sper sa nu mai treci niciodata prin asa ceva. Totusi tind sa cred ca tu ei niste cuvinte aruncate la furie mult prea in serios. Aici cred ca e vb si de caracterul fiecaruia. Eu cand ma enervez rau de tot spun niste chestii de ma mir si eu. Si noi ne mai certam si pana acum mi-am facut valiza de nenumarate ori ; odata mi s-a nazarit ca barbate-meu e cu prieteni lui si m-a mintit si i-am zis ca daca nu vine in juma' de ora acasa ii dau foc la masina, si tot asa. Tu il iubesti foarte mult pe sotul tau si iei muuult prea in serios orice gest si orice cuvant spus in shaga sau intr-un moment de furie. Incerarca sa te detasezi putin, sa te gandesti ca nu e dracu' chiar atat de negru. Urmarind evolutia subiectului tau imi pot da seama ca problema nu era chiar atat de grava, atat de disperata. O decizie de divort nu ti-o schimbi in 3 zile, asa cum a facut sotul tau. Omul cred ca a vrut sa te necajeasca. Parerea mea de parerista

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Lulu felicitari si daca vreti sa scapati de stres uite aici solutia.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Nu am citit chiar tot si am vazut ca v-ati impacat. Felicitari.

Sper sa nu deranjeze postarea mea, dar nu stiu de cand ar fi trebuit sa ne despartim si noi. Oi avea eu n calitati dar leoaica inraita ca mine, capoasa si artagoasa, tot pe atat dragastoasa nu vezi la fiecare pas.

In primul rand sun mica de ani(22), dar din pacate, sau fericire ca lectii de viata am trecut prin multe pana sa ajung unde sunt, alaturi de o persoana nemaipomenita.

Saracul de el ar fi trebuit sa fuga de mult timp si discutii au fost mereu. In primul an de stat impreuna Tom & Jerry erau pui pe langa noi. E un om de aur, dar eu sunt f impulsiva. Sunt departe de casa, am avut si mai am inca multe de pus la punct pt cei dragi ca sa ajung sa ma gandesc numai la viata noastra, dorul ma macina, gandurile fug, vreu multe, am de asteptat.... samd...

De multe ori e super intre noi, dar el de unde poate sti pe unde imi fug mie gandurile, asa ca din senin se trezeste cu isterica langa el, cu nervi de nu stiu unde, si ramane blocat. Oare ce i-am facut eu sa rectioneze asa? Oare am gresit cu ceva?

M-as lungi la infinit cu povestiri si povestioare dar nu are rost, cred ca m-am facut inteleasa.

Cuvintele cheie sunt insa comunicarea si compromisurile. Eu acum daca am ceva pe suflet, las armamentul jos si il rog sa ma asculte, si el la fel, iar ceea ce in mod normal ar fi devenit o cearta de cosmar, acum se aplaneaza din cateva discutii simple si realizam ce fraieri suntem pt ca nici nu avem de ce sa ne certam. Incearca sa dialoghezi mai mult, sa nu te lasi furata de manie, si-n nici un caz sa te abtii si sa tii in tine sau sa te descarci cu altcineva, decat in primul rand cu el cu care ai o viata de impartit.

Casa de piatra si sa rampaneti fericiti impreuna pana la adanci batraneti. Mie persoanele care imi dau ultimatumuri le obtin in secunda doi si e finalul, oricat de mult as suferi. Asa a fost si in casatoria anterioara unde defectele mele erau atat de vizibile si el parea un "ingeras".

Fii sigura pe tine si pe ceea ce vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Luminita (lulu75), am citit povestea ta. Imi aduc bine aminte si povestea din Elvetia din iarna. Mi-am permis sa trag niste concluzii:
1. Se pare ca tu esti cea care "da mai mult" in aceasta relatie. Tu il iubesti mai mult, el mai putintel.
2. Cred eu ca esti destul de sufocanta cu dragostea asta pentru el. Incearca sa nu-l mai pupi si sa-l alinti atat si chiar daca iti este greu lasa-l sa-si doreasca sa simta mangaierile tale.
3. Soacra. Asta e un subiect al naibii de delicat. Cunoscand-o din relatarile tale imi lasa impresia ca nu este deloc de acord cu relatia voastra. Cand imi amintesc fazele de asta iarna din Elvetia!!!
Ar trebui sa o evitati cat de mult se poate. Sotul tau, iarta-ma ca-ti spun dar pare cam mamos.
4. Casa. De ce e pe numele soacrei? E un mare semn de intrebare.
5. Tu nu-ti vei putea schimba firea, si hai sa fim seriosi, toate femeile tipa. Mama, mama ce tip si eu!!! Dar asta nu e motiv de divort. Se mai supara pe mine, baga motive de genu': "te aud vecinii", "se aude pana in strada cand tipi tu", etc. Si ce daca, eu tip imi trec nervii si gata. Nu as putea sa zic "vai, trebuie sa am grija cum ma port, sa nu tip ca-l stresez!" Ca eu n-oi fi stresata cu toate pe capul meu: copil, mancare , curatenie, spalat, calcat, sedinte la gradinita, cumparaturi, etc. El saracu' munceste mai mult, o fi si el stresat, da' nu mai mult ca mine
6. Si acum fara suparare, dar dupa problemele pe care le-a avut in Elvetia poate ar fi bine sa consulte un psiholog. Nu e deloc o rusine si e un lucru care va poate schimba in bine relatia.
Numai bine va doresc.

Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poliana spune:

Draga mea draga,
am gasit tarziu subiectul tau dar vreau sa spun si eu 2 vorbe.
E usor sa dai sfaturi, e greu sa le aplici dar totusi cu siguranta nu e normal ca acest motiv( tipat, reprosuri) sa duca la divort. Cu totii tipam cu toii avem nervii si orgoliile noastre dar o data ce ai ales sa iti imparti viata cu cineva lucrurile se schimba.Esti mai intelegator si mai conciliant. Si daca nu iti place ceva trebuie sa spui si sa faci tot ce iti sta in putinta sa repari.Nu a zis nimeni ca trebuie sa suporti orice (doamne fereste- departe de mine gandul) dar nici sa renunti asa usor.El pare sa renunte prea usor. Nu am inteles de ce vrea sa asteptati sa faceti un an de casnicie. Pana la 1 an casatoria se anuleaza nu se face divort. Deci teoretic e mai simplu nu mai complicat.
Nu fac pronosticuri, habar nu am cum va evolua situatia ta. Vreau sa iti spun doar ca oricum va fi va trece. Nu e de asemenea normal sa iti cer scuze in continuu. O data e suficient. Daca nu a inteles inseamna ca nu a vrut sa inteleaga. Si inca ceva "boala lunga moarte sigura " spune o vorba populara .Din punctul meu de vedere e reala. Eu am trecut printr-un divort si agonia a fost lunga si degeaba.Dupa 10 ani de relatie si unul de casnicie ne-am luat la revedere si am plecat pe drumuri diferite.Nu zic ca asta e neaprat solutia. Asta a fost in cazul meu, la tine poate fi altfel.
Mobilizeaza-te, aduna-te, cantareste si vezi ce merita si ce nu.Si ia o decizie care sa fie numai a ta. Pentru ca numai tu ce simti, ce vrei si ce poti.
Din tot sufletul iti doresc mult noroc si multa putere!
Poli

Mergi la inceput