diete fulger
Raspunsuri - Pagina 3
florypop spune:
Se pare ca reteta Doniei functioneaza. Am doua zile, maine e a treia si am dat jos 1,5 kg sa vedem maine cand vin de la serviciu cate Kg lipsesc...:)
Va fi cam greu maine e ziua cu mere...
Va pup,
Flory
Donia spune:
Ziua de mere mie mi se pare cea mai grea. Mai ales ca am arsuri de la prea multe mere. Dar la ultima cura am rezolvat-o, am ras merele si nu m-a mai suparat stomacul. Dar de foame, am ajuns ca la miezul noptii sa ma trezesc si sa mananc din cartofii fierti pentru a doua zi.
florypop spune:
Hahaha...m-ai facut sa rad si in ziua de cartofi ce ai mancat??? Lactatele din prima zi seria 2...:))
Te pup,
Flory
Elenalove27 spune:
Dragelor de Luni o sa intru si eu pe dieta Doinei ca tare mult am mai re-pus pe mine in ultima luna , si tot am citit la retete de asta mi se pare cea mai simpla si fara dureri prea multe de cap .Deci de Luni intru si eu si o sa o repet cele 4 zile continuu pina ajung la 65 de kg de la 80 care le am acum , sper sa reusesc.
Va pup slabutelor 
Elena
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3
ocebine spune:
O dieta fulger cu multe prajituri si ciocolata nu stiti? Ca eu as fii foarte amatoare de asa ceva.
Nimic nu ma omoara mai mult decit dulciurile. 

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg
florypop spune:
Si eu sunt mare amatoare de dulciuri dar sa stiti ca deocamdata dupa aceste doua zile nu simt nevoia si nici nu imi este foame. Sper sa a tina....![]()
Va pup,
Flory
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by mstroie
Am vazut o emisiune la tv cu Maria Dragomiroiu in care spunea cum a reusit sa slabeasca multe kg (nu mai stiu cate) cu urmatorul regim dat de o nutritionista:
dimineata 2 felii de paine prajita cu un ou si un iaurt mic, apoi din 2 in 2 ore cate un fruct (fara banane si struguri), la ora 3 supa de legume si friptura la gratar (fara porc) si seara acelasi meniu ca dimineata.
Din cate diete am citit,regimul asta mi se pare cel mai usor,sanatos si simplu de tinut.L-am copiat si lipit pe frigider.

Am mai primit,de la o membra de aici,regimul de schimbare a metebolismului,cred ca le voi tine pe amundoua,paralel. Sigur iese ceva.
Multumim,fetelor!

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
loredanaiascu spune:
Vin si eu la raport fetelor ... Dupa o zi de murit de foame :))) sau dus 700 de grame :))) si tare bucuroasa mai sunt ... Sa va zic ce am mancat eu ieri? Pai 3 mere si 2 felii de paine prajita cu usturoi ![]()
![]()
, cica se slabeste de la usturoi.
lore
ana-oana spune:
Dieta de 4 zile este asa:
1 zi: carne (fara grasimi): peste, pui, crenwursti etc nu prajite, orice cant.
a 2-a zi: legume FARA CARTOFI, fierte, fripte, crude orice cantitate
a 3-a zi: lactate (fara smantana, unt)
a 4-a zi FRUCTE (fara banane)
Cu asta am slabit eu 15 kg in 2 luni, fraa sa o tin cu mare strictete dupa vreo 2 sapt am mai mancat si altceva
peste 2 L de apa pe zi, + SUPLIMENT DE VITAMINE, care ce are (eu am luat calciu si ulei de catina).
Am mai citi una zilele trecute tot 4 kg in 4 zile:
se fierbe o cana de orez in 3 cani de apa, fara sare, condimente FARA NIMIC ALTCEVA. Mananci numai orezul si orice legume de sezon crude, fara sare, fara ulei etc. Atat!
SUCCESE MAXIME!
Oana si Ana (25 oct 2002)