diete fulger

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

PS am incercat si eu Herbalife si m-am ingrasat, o colega s-a facut DUBLA dupa ce l-a terminat. trebuie sa iei dupa cura un tratament de mentinere, care e destul de costisitor. Cred ca tine si de organism!
BAFTA MAXIMA!
Oana si Ana (25 oct 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

de regula regimul disociat a dat rezultate la mine. Stiu unul de 5 zile
1. lactate
2. legume
3. carne (pui sau peste fiert)
4. branza de vaci
5.fructe.
Este criminala ziua cu branza de vaci
Eu ca sa obtin rezulate si mai bune il tin de luni pana vineri iar sambata si duminica nu beau decat apa multa.
Am slabit si 5 kg/saptamana astfel.
Secretul cu supa de varza este combinatia supei cu un fel de regim disociat ...... dar trebuie sa fiti in concediu si acasa la voi....

Eu una as fi interesata daca stie cineva o dieta eficienta pentru slabit vreo 15-20 kile, asa ca dupa nastere. Multumesc

Axia mami lui Tiberiu

andre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

de regula regimul disociat a dat rezultate la mine. Stiu unul de 5 zile
1. lactate
2. legume
3. carne (pui sau peste fiert)
4. branza de vaci
5.fructe.
Este criminala ziua cu branza de vaci
Eu ca sa obtin rezulate si mai bune il tin de luni pana vineri iar sambata si duminica nu beau decat apa multa.
Am slabit si 5 kg/saptamana astfel.
Secretul cu supa de varza este combinatia supei cu un fel de regim disociat ...... dar trebuie sa fiti in concediu si acasa la voi....

Eu una as fi interesata daca stie cineva o dieta eficienta pentru slabit vreo 15-20 kile, asa ca dupa nastere. Multumesc

Axia mami lui Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaPopa spune:

quote:
Originally posted by Sorina-Alexa

Am mai primit,de la o membra de aici,regimul de schimbare a metebolismului,cred ca le voi tine pe amundoua,paralel. Sigur iese ceva.
Multumim,fetelor!

Care este regimul de schimbare a metabolismului??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Fetelor am dat jos aproape trei Kg cu dieta Doniei dar aseara mi-a venit rau. Ieri a fost ziua cu mere si deci am mancat cred ca vreo 6 mere toata ziua si seara a inceput sa ma doara stomacul si apoi am inceput sa am ameteli si imi era atat de rau drept pentru care am mancat niste pui....

Sunt atat de suparata ca nu am reusit sa il tin in intregime...dar sper sa reusesc data viitoare.

Bafta fetelor si sa aveti rezultate,

Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by ana-oana

Dieta de 4 zile este asa:
...
Am mai citi una zilele trecute tot 4 kg in 4 zile:
se fierbe o cana de orez in 3 cani de apa, fara sare, condimente FARA NIMIC ALTCEVA. Mananci numai orezul si orice legume de sezon crude, fara sare, fara ulei etc. Atat!
SUCCESE MAXIME!
Oana si Ana (25 oct 2002)

Exact dieta asta vroiam s-o scriu eu acum. O stiu de la o colega, care are cam 100 de kilograme (avea si mai multe!) si care a avut multe spitalizari la Parhon (ca sa scape de niste kilograme, avea mari probleme cu sanatatea). De ce am intervenit: ATENTIE, acest regim se tine MAXIM 8 ZILE PE LUNA! E bine sa se tina 4 zile, 4 zile pauza, apoi alte 4 zile. Nu va jucati cu sanatatea voastra. Voi decideti.
Spor la slabit.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Da o retetza care sa scada slaninutza de pe burtica si soldurele, nu avetzi mai fetelor ?!
Asta m-ar interesa cel mai mult, ca nu arat chiar ca un dovleac, numai ca fustitzele mele saracele nu mai pot fi folosite, si daca as da burtica jos as fi mai sexi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

fetelorrr. am gasit pe net ceva... o dieta super
7 zile 7 kile ... va dau adresa, poate va intereseaza, eu de maine ma apuc de ea, e tare usoara cand ma gandesc ca eu de 3 zile nu mai mananc mai nimik ...
adresa http://www.inoan-press.com/san/c/c026.html

lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Hai sa va spun eu o dieta care la mine functioneaza SUPER
Te certi bine bine cu partenerul3 zile. Nu-ti mai arede nici de ciocolata, nici de bombonele si apa o inghitzi cu noduri.Eu ma subtiez vazand cu ochii.

Bibi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela R spune:

Carrie, Herba Forte e o mare pacaleala. Eu am cumparat siropul acela, intr-adevar, ce spun ei acolo e minunat, sa poti minca normal, ca plantele topesc grasimile si slabesti vazind cu ochii. Eu am baut sirop din acela o saptamina, si nu am slabit un GRAM! nu s-a clintit cintarul!
Si siropul e pentru 2 saptamini. Garantat slabesti nu stiu cite kg, 3-4 numai in prima sapatamina. O prostie!

Mergi la inceput