FIV 15

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

buna fetele...m-am reintors...cu fortze noi si de abia astept toamna pt fiv...

Denisa, poate de data asta e bine, gandeste pozitiv!

Anemona..superba fetita , sa-ti traiasca!

Tia , testele genetice de dinainte de fiv ,le-ai facut? Respectiv, cariotip,microdelitii pe y si anticorpii antispermatici din sange ?

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna fetelor!

felicitari Denisa si trebuie sa fie bine mai ales avand in vedere prin cate ai trecut (am citit arhiva fiv)! gandeste pozitiv!

tinem pumnii stransi si tie si lui Ina!

Melania

PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigi spune:

Petru nicole74:
Ai aflat cu cat sunt mai ieftine medicamentele la d-na de la Arad?
Ce fel de medicamente are pentru stimulare? As vrea sa aflu mai multe despre asta. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

ma pregatesc si eu pentru fiv in toamnda la medsana, dar deocamdata nu mi s-a spus ce analize sa mai fac ....in afara de cele clasice care le-am afcut. Despre ce teste genetice vorbiti?Trebuie sa le fac eu sau o sa-mi spuna doctorul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliusa spune:

stie cineva cam cat costa cu "totul" un FIV la cluj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

hop si eu cu intrebarea despre foliculi, multumesc de raspunsuri

stiu cum e cu 20mm si mai ales cum e cand cresc prea mari
dar ceea ce voiam sa stiu este daca exista foliculi de 20 mm, sau pe acolo, care nu sunt maturi, ca nu inteleg de ce inei (iar tu ina , bafta multa) i-au punctionat unii care nu erau suficient de mari, adica 5 din 11, zau daca inteleg de ce ar fi pierdut timpul si nu ar mai fi asteptat un pic sa creasca

si intrebarea nu se refera neaparat la fiv, sper ca nu va suparati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Salut fetele!

Ne-am intors de la mare si lun i am inceput serviciul la noul meu loc de munca.Deocamdata e OK si programul e bun...

Tia,Ileana ...imi pare tare rau!Test genetic nu se face niciunde in Romania...dar de ce intrebati?Voi credeti ca ati avut probleme?E abia prima incercare si partial reusita!La mine la primul FIV am avut val Bhcg"0"si la al doilea cu Bhcg 100 a fost OK pana la capat!Deja organismul este altfel pregatit dupoa o sarcina cat de mica a fost!

Tia,eu zic sa mai pastrezi gravibinomul pt ca in curand va fi bine!

Eu sunt OK.Cu FIV-ul mai asteptam un picut pana facem rost de banuti.

Le spun "Bun venit"fetelor noi si succes la FIV!Eu sunt un FIV-ulet de 2 ani si 9 luni .

Gabi si Moni de 2 ani si 9 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Pt brigi: eu am luat menogon de la d-na zsabo din Arad si sint cam la juma de pret , adica de la Giulesti le luam la 600.000 fiola si de la ea cu 300.000.Numai ca ei trebuie sa-i dai un comision de 30 de euro. Dar merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Denisa,felicitari!E un Dumnezeu acolo sus care o sa ne ajute pe toate!Sa dea Dumnezeu sa fie bine de data aceasta!

Gabi si Moni de 2 ani si 9 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Din pacate incep sa disper din ce in ce mai mult.Nici azi nu s-a vazut nimic.Hcg are valoarede peste 1000 dar nu stiu in ce unitati.Zice ca corespunde valoarea la 5-6 saptamani.Mi-a luat din nou sange sa vada daca creste.Se pare ca de ce mie frica nu scap si ca este tot extrauterina.Ceeace ma mir este ca mie nu mi-a venit ciclu si nici dureri mari pe o parte nu am,cum s-a intamplat prima data.Vineri ma duc din nou si daca nu se vede ma interneaza in spital, asta daca nu ma apuca durerile pana atunci...

Mergi la inceput