FIV 15
Raspunsuri - Pagina 7
inapopescu spune:
Merci,azi la echo aveam 5 foliculi pe dreapta si vreo 12 pe stinga..si endometru de 11
monbb1 spune:
Tia: Iata adresa site-ului http://www.reproductivegenetics.com/preimplantation.php
in josul paginii dupa explicatii , ai 'click here' de unde poti sa le trimiti email povestind cat mai in amanunt situatia voastra, ce te face pe tine sa te gandesti la PGD (pre-implantation genetic diagnosis) si sa le ceri parerea. Daca dai 'PGD' pe google mai gasesti o multime de linkuri care pot sa te ajute sa lamuresti temerile tale.
Ina: Sa fie bine la punctie si apoi la transfer, sa se prinda macar unul. Esti aproape de sfarsit...bravo!!!
Plecam o saptamana in vacanta asa ca va pup si va tin pumnii la toate.
inapopescu spune:
Maine dimineta fac punctia si nu stiu de ce dar imi este foarte frica...stiu ca-mi face anestezie dar tot imi este frica. N-am de ce, nu?
denisa73 spune:
Asa Ina nu ai de ce, nu simti nimic cand iti face punctia, faci nani. Dupa aceea sa bei lichide multe. Trebuie sa fii tare si o sa vezi ca totul o sa fie bine! Mult succes inca o data!
Pia spune:
Ina multa bafta si sa fie cu noroc, din pacate am vazut mesajul deabia azi, nu conteaza cat ii dai dr.Cocei, si daca vrei sa-i dai bineinteles, nu-i obligatoriu.
Ileana
Pupici
beatrix spune:
'Neatza fetelor!
Ina, tine-mi pumnii!
Eu inca sunt la capitolul arhiva "fiv"! Voi cum ati reusit sa nu va ganditi numai acolo?
O saptamana super va doresc!
Melania
PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!
inapopescu spune:
Am facut punctia, cred ca a fost bine, am avut 11 ovule din care doar 6 sint maturi...nu stiu exact dar sper sa fie bine..oricum o sa fac ICSI