FIV 15

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Tia, sunt putine clinici in lume care fac testarea genetica inainte. Stiu de o clinica la Chicago unde poti trimite email explicandu-i istoricul tau si al sotului, analizele facute de voi incluzand cele genetice, pentru a-ti spune daca e necesara sau nu testarea (spune-mi daca te intereseaza si caut adresa). Eu asa am facut si mi-au spus ca nu e cazul sa-l testez inainte. In Montreal daca nu ma insel o singura clinica (McGill) face astfel de teste si primesc multi embrioni si din State pt testare (e mai ieftin aici). Imi pare rau sa spun dar nu cred ca in Romania exista, eventual daca chiar crezi necesar poti sa te interesezi daca exista vreo clinica in Europa si sa vezi daca primesc pt testare.

Melania: bun venit si sedere scurta. Fetele de pe forum te vor ajuta cu sfaturi si informatii. Pentru mine a fost de mare folos si multumesc inca o data tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

desigur, daca acest lucru nu implica decat sa le scriu, de ce nu? chiar te rog.. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Buna fetele, luni dimineata fac punctia si miercuri sau joi ET. Am emotii... sa-mi tineti pumnii.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Mult succes inapopescu! Cati mai multi embrioni si macar unul sa se prinda!Unde faci Fivul?

Mergi la inceput

La Giulesti si probabil ca 90% fac ICSI. Cu dr Dracea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

fetelor, as vrea sa stiu la cate ore de la punctie se face ET la alte clinici decat Medsana, de exemplu la Giulesti, Timisoara.. sau la altele, daca mai stiti.

multumesc

succes ina, sa auzim de

Mergi la inceput

Mie mi-a zis ca normal la 72 ore dar ca se poate si la 48 de ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Ina, multa bafta de luni incolo si sa se lase cu burtica!

Anemona

Mergi la inceput

Merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multa bafta Ina!

Mergi la inceput