FIV 15
Raspunsuri - Pagina 5
monbb1 spune:
Revin si eu pe DC, am incercat sa tin ritmul dar n-am reusit mereu.
Tia: fiecare etapa in viata are un rost si duce catre ceva. Iti doresc din tot sufletul ca drumul tau sa se indrepte cat mai repede catre realizarea dorintei. Ai incredere.
Anemona: Felicitari, e extraordinar! Denisa ta e o dulceata, sa fie sanatoasa si fericita alaturi de voi, parintii.
Denisa: Bine ai revenit, bafta in continuare, sa fie cu succes.
Ina: Se apropie momentul: sa fie cu ochisori!!
Nicole, toate fetele care fac FIV: bafta multa.
Tia spune:
exista vreo clinica in Romania unde produsul de conceptie in vitro se testeaza genetic inainte de ET???
bafta celor care sunt inscrise in cursa FIV si sa auzim de
dandana spune:
tia, cum dumnezeu vrei sa se faca asta?
orice testare presupune sa se IA ceva material, iar produsul de conceptie e format din cateva celule, sau nu am inteles eu nimic din mecanism
ileana spune:
tia, eu am cautat bezmetica chestia asta de o saptamana...raspunsul OBTINUT DE MINE ESTE :NU.
Tia spune:
ileana, nici la cerere expresa?
te pup si te inteleg.. ramane sa ne descoperim unchi sau matusi in State... era o gluma amara....
beatrix spune:
Buna dimineatza fetelor!
Ieri am aflat sentintza! unica solutie de a fi mamica, FIV!
Inca mai aud glasul doctorului! Probabil in octombrie-noiembrie va fi, pt ca in august clinica e inchisa si abia la inceputul lui septembrie ma voi vedea cu doctorul! Mi-e si teama si sunt si speriata! dar acum o sa ma alaturi voua, o sa ma documentez si sper sa-mi mai treaca! Plus ca vor contribui si succesele fetelor de aici!
Asa ca fetelor, bafta multa sa resusiti ca sa am si eu de unde imi lua optimismul! De fapt sunt sigura ca veti reusi, toate vom reusi!
Melania
PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!