Zodiac, horoscop, ...

Zodiac, horoscop, ... | Autor: sunshine

Link direct la acest mesaj

Credeti in asa ceva?
Credeti ca vi se potrivesc caracteristicile zodiei in care v-ati nascut? Credeti in horoscopul zilnic? Credeti ca zodia va afecteaza relatiile interpersonale? In special cu partenerul/a?
Eu personal nu cred in horoscop, dar cred ca am unele din caracteristicile zodiei mele. Dar poate ca atunci cand omul vrea sa creada, vede numai partea care ii place.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Initial creeata de sunshine

Eu personal nu cred in horoscop, dar cred ca am unele din caracteristicile zodiei mele. Dar poate ca atunci cand omul vrea sa creada, vede numai partea care ii place.

De acord cu tine !
Poate doar asa... de distractie !
Insa nu sunt una dintre persoanele care isi citesc zilnic horoscopul. Nu cred in asta !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Yo cred in astrologie, nu in horoscoapele publicate in ziare sau pe tot felul de pagini web de divertisment.
Dar cred cu tarie ca nasterea individului sub o annume configuratie stelara, interpretata de astrologi priceputi,ofera informatii despre firea individului respectiv si intr-o oarecare masura despre posibila dezvoltare individuala - mai exact despre tendintele de dezvoltare ale individului care coroborat cu mediul social armonic si multe altele "necunoscute" pot da ideea de destin.
Si desi sunt cumva atrasa de stiintele oculte stiu ca nu e bine sa incerci sa-ti afli viitorul.
Harta astrologica si interpretarea ei sunt inofensive, dupa parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

In nici un caz in horoscopul zilnic....dar in linii mari cred ca persoanele nascute in aceleasi zodii au anumite caracteristici comune...
Insa, cu astrologia este alta poveste...calculele pentru realizarea astrogramei se fac matematic, in functie de ziua, locul, ora nasterii...semnul astral sub care te-ai nascut are mare importanta...astrograma iti poate furniza o multitudine de informatii despre tine...insa calculate nu ghicite.
Eu cred ca este super interesanta astrologia si intr-o vreme eram chiar interesata.

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

eu nu cred nici o boaba din horoscopul zilnic/saptamanal de la tv sau reviste,dar caracteristicile generale ale zodiei,plus corespondentul din zodiacul chinezesc...da,astea le accept si le consider reale.
Exemplu..eu sunt LEU si in zodiacul chinezesc Maimutzica si ,in afara de faptul ca ambele descrieri sunt superin mare,mare parte mi se potrivesc de parca as fi eu descrisa acolo.La fel si pentru prietenii mei,e incredibil cat de adevarate sunt..

Astrologia mi se pare o stiinta super interesanta si si pe deasupra mai poti castiga si o gramada de bani,daca stii sa faci o astrograma corecta.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine spune:

Cum ziceam... nici eu nu cred in horoscopul din ziare... si in cel citit la radio sau tv, ce sa mai zic... nici atat
Stiu pe cineva care lucreaza la un radio si de multe ori se intampla sa nu fie venit omul cu ziarele ca sa citeasca horoscopul si atunci ia un ziar din multime (oricare, numai horoscop sa aibe!) si citeste de-acolo.
Si mai am o intrebare: credeti ca oameni din zodii diferite se pot intelege (ma refer la mai mult decat cunostinte... perechi eventual), desi caracteristicile general zic ca nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Nu cred in horoscop si nu l-am mai citit de peste 10 ani probabil(atunci "imi cadea in mina", si il citeam rar, din amuzament).

Cu zodiile e altceva: de exemplu, eu nu ma incadrez mai deloc in zodia mea, dar am un 70% adevarat din zodiacul chinezesc. In schimb, cunosc citeva persoane care sunt fideli zodiilor: cum scrie, apoi asa sunt si ei.

Referitor la relatiile dintre zodii, mai ales in cazul casatoriilor, am dat numai de cazuri pe dos: acolo unde se spune ca relatia e imposibila si pentru o zi, totul merge minunat, au mariaje de citeva decenii, si pe partea cealalta, unde ar trebui sa fie pe aceleasi lungimi de unda, sunt mereu in certuri.

Ce cred?!... Nu cred nimic din toate astea, cu zodiile, nu vad o utilitate in a le studia cu adevarat, mai ales cind ai o cu totul alta meserie, pe care o iubesti, si timpul e limitat. Toate cele de mai sus le-am constatat pe cind eram pustoaica si noi, fetele, ce sa facem altceva decit sa comentam cite-n luna si-n stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nu cred in zodiac, dar cred in astrologie si in faptul ca astrele ne pot influenta starile emotionale. Dar nimic decisiv...
Nu prea cunosc zodiacul chinezesc...dar despre cel clasic pot sa spun ca e plin de generalitati si daca ar fi sa citesc la fiecare zodie in parte cred ca m-as incadra la mai toate!
Iar partea cu piatra si culoare si zonele sensibile ale fiecarei zodie mi se pare foarte aiurea si neadevarata!
Dar poate am eu o editie mai de mantuiala a zodiacului...
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Nu cred in horoscopul zilnic.

Luminita

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Nici eu nu cred

Dana&bb Andy(1 an si 5 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Nu cred nici in horoscop si nici in zodiac. Cunosc persoane la care li se potriveste descrierea din zodiac si altele la care nu se potriveste de loc, deci cred ca pina la urma e chiar o coincidenta daca se potriveste sau nu.

Mergi la inceput