Jocuri cu carte (partea a 2-a)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Chiar sint curioasa sa aflu care-i cartea!!! Stilul descris imi sugereaza ca autorul ar putea fi Andre Breton, ca ala era suprarealist tare, dar despre carte n-am nici cea mai vaga idee, semn ca n-am citit-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Gata m-am prins! E Boris Vian - Spuma zilelor...trebuie sa fie asta...tiparii care curg din robinet shi dragoste multa ciudata....
Sau am visat undeva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

La Boris Vian m-am gindit si eu, dar Ileana a zis ca autorul e francez. Sau Boris Vian e francez? Dupa nume, nu pare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Da, Boris Vian e francez! Nu stiam...Acum am aflat ca a fost si actor, compozitor, poet, canta jazz la trompeta, scria versuri pentru cintece, era si inginer si a trait si doar 39 de ani...timp in care a scris 10 romane, 42 nuvele, 7 piese de teatru, 400 de cantece, 4 colectii de poezii, 6 librete de opera, 20 de traduceri de nuvele si romane si 50 de articole.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by annie_xtreme

Gata m-am prins! E Boris Vian - Spuma zilelor...trebuie sa fie asta...tiparii care curg din robinet shi dragoste multa ciudata....
Sau am visat undeva...

Annie,!
Este rindul tau.

Mergi la inceput

uau ce ma bucur :)
O planeta ciudata unde animalele devin plante e colonizata de cateva familii de pamanteni...Planeta e casa perfecta pentru o alta specie ostracizata cu ani in urma din cuibul ei.
Singurul SF pe care l-am citit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iridriel spune:

Ursula K. Leguin cumva? parca "Lumii ii spuneau padure"... sau cartea a doua din seria lui Ender a lui Orson Scott Card "Vorbitor in numele mortilor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bag sama, aici e mai complicat ca este o varianta (ma rog, doua) de raspuns si habar n-am daca este corecta ori..ca eu la SF-uri sint bita. Pe de alta parte, iar iileana a fost penultima care a pus ghicitoare...vedeti vreo solutie??? Poate cineva sa confirme raspunsul lui iridriel???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Si eu tot bata la sf-uri...nu putem nici confirma nici infirma, va pup.

Mergi la inceput

iridriel - ai castigat (Vorbitor in numele mortilor)

Don't get mad, get even!

Mergi la inceput