Jocuri cu carte (partea a 2-a)
Raspunsuri - Pagina 6
Iris2002 spune:
In care un barbat foarte calculat si rational crede ca totul e previzibil in viata si ca viata insasi e un intreg perfect...ajunge sa aiba o relatie cu propria fiica (fara a stii cine e tanara fata) si o cere chiar de nevasta....si viata nu mai e asa de previzibila cum credea el !
Leah spune:
E chiar Homo faber de Max Frisch, daca nu ma insel. Am tratat-o in lucrarea mea de diploma cand am terminat!
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
Leah spune:
Si, cum sunt sigura ca raspunsul e corect, iata si ghicitoarea mea:
Imbinare dintre real si fantastic- in care diavolul vine pe pamant si se amesteca si bulverseaza vietile unor oameni mai mult sau mai putin obisnuiti; apare si un motan ciudat.
Intre credinta si ateism- o noua viziune asupra mitului lui Iisus. Actiunea se petrece intr-un oras din Europa de Est.
iileana spune:
O carte despre o poveste de dragoste care se-ntimpla intr-un univers ciudat, ireal, suprarealist de-a dreptul. Si despre cum se lupta, cu flori, impotriva nufarului din plamini. Si mai e si un soricel pe-acolo, prin camera care devine tot mai mica...
Iris2002 spune:
Leah, aveai dreptate, scuze pentru intirziere, azi am fost la Utrecht la un workshop si doar acum am ajuns la birou...